Şimdi Ara

VESTEL DİZÜSTÜ YORUMLARINIZ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hederahelix

Yapmayın allah aşkına.Bedava verseler vestel,arçelik,beko ve türevlerini kullanmam laptop olarak.Sana tavsiyem taş gibi msi,acer,toshiba,hp,dell,asus var..Git,gör begendigin modelini al...

Arkadaşlar vestel notebooku aldım. Özellikleri ilk mesajımdakilerin aynısı.
    Şimdi Notebook hakkında sorusu olan var mı?
  • fan çalışma durumu nasıl? sürekli çalışıyor mu?

kasanın herhangibir yerinde bastırınca içe göçme var mı?

klavyede içe göçme veya sallanma var mı?

ölü piksel var mı?

cd veya dvd okurken veya yazarken gürültü veya sarsıntı oluyor mu?

hoparlörlerden gelen sesin kalitesi nasıl?
  • hayırlı olsun. güle güle kullan. problemlerini ve memnuniyetlerini yazmayı unutma.

quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

fan çalışma durumu nasıl? sürekli çalışıyor mu?

ölü piksel var mı?

• bahahakan bende su anda aynı aleti kullanıyorum...
    fan sureklı calısmıyo ozellıkle batarya ıle calısırken oldukca sessız...
    walla kasa aslına bakarsan cok olaylar atlattı ama ıcıne gocme gıbı bı sorunla karsılsmadım...
    klavye si su ana kadar kullandıgım cogu laptop klavyesınden ıyı sallanma yok ama cok tozu bellı edıyo dıyebılırız...
    cd veya dvd okuturken gurultu cok az olsada oluyo...ama rahatsız edıcı mıktarda degıl...
    onde ıkı tane haporlor var ve yolculuk sırasında acınca butun mıllet senı dınlemek zorunda kalıyo yanı kotu denmez ama cok cok ıyı de degıl...

gelelım ekran a ... olu pıksele su ana kadar rastlamadım...ama ekran kalıtesı cogu hp lerden ıyı...(bı tanede hp alettım var...ordan bılıyorum....)
  • arkadaslar ben bu notebooklardan cok kullandım.

tek kelıme ıle sakın almayın paranıza yazık olur.

ıgren bır alet bunlar.hep bozuluyor.zaten markası sadece etıket.cınde yapılıyor burada etıket basılıyor.
  • yol yakınken vazgeç..
  • bizim kayinpeder aldi 3 ay once, 3 ayda wireless karti bozuldu, kac gundur serviste bekliyor, yapacaklari bi karti degismek.

yukarida hp ile ayni ekran kalitesine sahip demis de biri, ben de hp kullaniyorum, gordugum vestel hp'nin yanina bile yaklasamaz.
  • dig istediğin her ortamda ekran kalıtelerını yarıstırdım...HP PAVILION DV4384EA EN445EA ben de kı hp bu vestel olarak ta bizz modelını kullanıyorum...
    ve sunu gonul rahatlıgı ıle soyleye bılırım vestel den daha memnun um...
    hatta genelde yanımda bu alet ı tasıyorum..(vestel ) i
    ozellikleri ni zaten arkadasımız yukarıda yazmıs....
  • quote:

hayırlı olsun. güle güle kullan. problemlerini ve memnuniyetlerini yazmayı unutma.

quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

fan çalışma durumu nasıl? sürekli çalışıyor mu?

ölü piksel var mı?

Fan çalışma durumu iyi çoğunlukla sessiz ortamlarda çalışıyorum(sürekli çalışmıyor ve kademeli olarak fanın rpm i çalışıyor) beni rahatsız etmedi. Isınma sorunu yok bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Ben genelde kafama bu ısınma sorununu takıyodum. İşlemci sağ altta sanırım (ısıdan değilde daha çok işlem yaparken çıkan çızırtıdan anladım :)) ama uzun süreli çalışmalarda bile gayet soğuk. Belki oyun oynamadığımdan olabilir tam bir test sayılmaz benim dediğim.
    kasada çökme falan yok.
    klavyede aşırı yüklemede çökme oluyor normal kullanımda rahatız edici bişeyle karşılaşmadım. sallanma yok.
    ölü piksel çıkmadı ama bilirsiniz teknolaji şans işi ekranı (bence) gayet iyi. tabiki bu benim fikrim arkadaşların bilgisarlarındaki parlak ekrana pek ısınamadım.
    dvd de gürültü fazla olmasada biraz çıkıyor ve sanki cd leri biraz geç açıyor gibi geliyor bana (diğerleri ile kıyasladığımda) bide dvd nin markası hd-ld... (sallıyorum) gibi garip bir ismi var arkadaşlar taşeron üretilen bi dvd olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum.
    Hoparlörden gelen ses gayet güzel. Bu arada bu bilgisayarda kızılötesi ve bluetooth yok(yıkıldığım tek nokta) ben bunun bilgisayarlarda standart olduğunu sanıyordum.Bide hediye olarak gönderdikleri çanta çok kalitesiz tüm darbeler direkt notebooka geliyor.
    Şu ana kadar memnunum ama herhangi bir gelişmede sizlere bilgi vermeye çalışacağım. Şimdilik sizlere iyi günler.

• canta konusunda sana katılıyorum. ben hemen gidip belkin marka bir canta almıstım 50 ytl civarında felandı fiyatı sana da onerırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

canta konusunda sana katılıyorum. ben hemen gidip belkin marka bir canta almıstım 50 ytl civarında felandı fiyatı sana da onerırım.

Slm;
    Gören kimi arkadaşlar dalga geçiyor kasası leğenden bozma diye ama dün arkadas anlattı vestel notebooku olan okuldan biri notebooku çantadan çıkarırken çok kötü düşürmüş acayip sesli bide ama sadece kasasında çizikler oluşmuş notebook çalışıyormuş ekran falan iyiymiş nasıl düştüğüne de bağlı tabi ama ne diyim biraz mutlu oldum sağlamlığı hakkında. Çantasını sordum nasıl diye baya kaliteylimiş üstünde vestel logosu da varmış. O bilgisayar çocuğun çalıştığı şirketinmiş. herhalde çantayı bana gelene kadar değiştirdiler mi diye düşünür oldum. Vesteli arayıp sorucam.
    İyi akşamlar.

• walla bana verdikleri cantada 5 para etmezdi. yanlızca 2 parca bezi birbirine dikişlerle tutturmuslar o kadar... bende sevindim saglamlıgı hakkında. legenden bozma degılde atık plastikleri kullanmıslar gibi bir his bıraktı bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

walla bana verdikleri cantada 5 para etmezdi. yanlızca 2 parca bezi birbirine dikişlerle tutturmuslar o kadar... bende sevindim saglamlıgı hakkında. legenden bozma degılde atık plastikleri kullanmıslar gibi bir his bıraktı bende.

Kesinlikle katılıyorum özellikle bir dönem dağıttıkları çantalar çok kalitesiz ve adi idi. BU çantalarda cihazı taşımak çok riskli
  • walla ben sımdı ders notlarımı felan tasıyorum onlar için bile endişeleniyorum.
  • walla bugun korktugum sey basıma geldı.
    yemekhaneden tam aşşagıya inerken birisiyle çarpıştım. o sıra elimde olan laptop yaklasık 10-15 merdiveni tangır tungur aşşağı indi. içimgitti bu arada aha dedim tamam işi bitti aletin.
    çantayı korkarak açtım. ekranıda. dış görünüşte bişey yoktu. bi açayım dedim yine bişey yoktu.
    SAGLAM MIS 10 15 merdiven için!
  • Çok büyük geçmiş olsun. Onca merdivenden sonra tost makinesi olsa dağılırdı ama Allah korumuş diyim.
  • saol... hala sorunsuz calısıyo..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.