arkadaşlar cihazınızda ayna tv yüklü ise bu kanalı açın fonda atv nin spikeri kendi spikeride arapça konuşuyo galiba maç sorunsuz izleniyor. yayını atv den alıyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: jakaboli
quote:
Orjinalden alıntı: zebani_from_hell
quote:
Orjinalden alıntı: D1S4
001FFF 01 10 00 00 00 00 .... şeklinde olmalı
arkadaşım aynısını yaptım yine olmadı.deli olacam yakarım ben bu cihazı
biss menüsüne girdiğinizde sadece bu satır olsun diğerlerini silin böyle açar. fakat 2dk gösterdikten sonra görüntü donuyor şifreye giriyor. birçok kullanıcı bu dertten muzdarip bende dahil. cihazı kırdım oldum az kaldı.
evet ben de şifreyi zor da olsa kırdım ama 2 dk da bir donuyo SAĞLAYICI İNDEX ŞİFRE 001FFA 01 1000000000000000
quote:
quote:
Jakaboli kardeşim yazılım sürümü 2.0.1 olanlarda sorun oluyor dedin az önce 1.7.8 sürümünü buldum bunu yükleyip denesek sorunu çözebilirmiyiz acaba ne dersin? bu sorunu ortaklaşa çözeriz biz. Dene dersen hemen atacam 1.7.8 sürümü yoksa bu cihazı parçalarım ben
uydu forumlarına baktığımda 1.7.8 yüklü cihazlarla ilgili herhangi bir problem belirtilmemiş mavi menülü cihazlardada problem yokmuş.sadece aphro menülü cihazlarda sorun var gibi. yinede sen bilirsin arkadaşım bence beklemek gerekir eninde sonunda bir çözüm yolu bulunur (tabi biraz sabır gerek , cihazı kırmadan bekleyebilirsek ) . bulunmazsa o zaman tek çare yazılım değiştirmek.
edit: son mesajlarda 1.7.8 de de donma olduğunu söylüyorlar. az kaldı cihaz rabbine kavuşacak.
herşey için çok teşekkür ederim arkadaşım. eğer çözümü bulabilirsem buradan haber ederim .sende sorunun çözümünü bulabilirsen paylaşırsan sevinirim.
quote:
quote:
quote:
Jakaboli kardeşim yazılım sürümü 2.0.1 olanlarda sorun oluyor dedin az önce 1.7.8 sürümünü buldum bunu yükleyip denesek sorunu çözebilirmiyiz acaba ne dersin? bu sorunu ortaklaşa çözeriz biz. Dene dersen hemen atacam 1.7.8 sürümü yoksa bu cihazı parçalarım ben
uydu forumlarına baktığımda 1.7.8 yüklü cihazlarla ilgili herhangi bir problem belirtilmemiş mavi menülü cihazlardada problem yokmuş.sadece aphro menülü cihazlarda sorun var gibi. yinede sen bilirsin arkadaşım bence beklemek gerekir eninde sonunda bir çözüm yolu bulunur (tabi biraz sabır gerek , cihazı kırmadan bekleyebilirsek ) . bulunmazsa o zaman tek çare yazılım değiştirmek.
edit: son mesajlarda 1.7.8 de de donma olduğunu söylüyorlar. az kaldı cihaz rabbine kavuşacak.
herşey için çok teşekkür ederim arkadaşım. eğer çözümü bulabilirsem buradan haber ederim .sende sorunun çözümünü bulabilirsen paylaşırsan sevinirim.
ayna tv veriyodu maçları. ilk yarıyı izledim hatta. kanala uyarımı geldi nedir ikinci yarıyı vermedi.
servisten aradılar yeni program gelmiş getirin cihazı dediler.2dakkada donma olayını çözmüşler sanırım.sorunu devam edenler servise gitsin.
Evet donuyo bu model ya..Deli etti..Kurdum yerel anteni karıncalı flan izledim maçımızı zorla off
atv de görüntü donan arkadaşlar yeni yazılım yüklemek istemiyorsanız rustavi 2 kanalından seyredebilirsiniz. bu kanalda biss şifreleme kullanıyo. şifresi nette mevcut donma yapmıyor.
arkadaslar 1.7.8 yükledi servis bu gün sorun cözüldü.
quote:
Orjinalden alıntı: bozkan38
arkadaslar 1.7.8 yükledi servis bu gün sorun cözüldü.