Şimdi Ara

Vestel ile yerli telefon çalışmalarını konuştuk: Venus V3 5020 ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce de Bu adamla röportaj yapılmıştı .Bu adam o zaman kendini kasarak, muhatabına
    burun ucundan bakarak Kibirli sevimsiz Bir çekim Yapılmıştı.Aziz Milletimiz Firmanın Tavrından dolayı tlf larına "Al Atını Severim tımarını" Muamelesi yapınca, İlgi göstermeyince Adamlar panik halinde Sevimli, Şirin rollerine girmişler.Bana kalırsa birazda sıvamışlar
    Cafer bez getir Durumları yani. Bknz Sandalyedeki oturma vaziyetleri ve tavırlar Biraz yapmacık..

• Kendisi kesin iphone kullanıyordur :)
  • Turkcell in yeni reklam sarkisinin sozlerini siz degerli forum arkadaslarima sunuyorum. Ayrica eklemeler yaparak katkida bulunablirsiniz.

Reis'e saray'a bagliyiz biz

Ensar' a kaimder' e bagliyiz biz

Herkesin onune yatariz biz

Turkcelle darlan hayata

Hayatta olmaz turkcelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 13 Nisan 2016; 19:08:33 >
  • videodan önce yorumları okudum. Millet gene giydirmiş, ipsiz sapsızlar yazmış diyordum.

Video'yu izledim.

Az bile söylemişsiniz.

Ya adam 2016 yılında 1Gb ramlı telefon yapıyor. Diyor ki customize ettim. Ee tonton amca ettin de ne oldu? Diğer markaları elimizde tutamıyor muyuz şimdi?

Servis veriyorum deyip duruyor. Verme istersen..

O kadar üretim tesisi kur, yatırım yap. Üretilen telefona bak Allah aşkına ayıptır ya.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Bir bakirli plaket basmak cok mu zor? Zaten daha once hazirlanmis devre semalarini kullaniyorsun. Kendin bir dizayn yapmiyorsun ki.
    Adamlar Eagle dosyalarini vermistir, bunlar da makineye yukleyip bastirmislardir. Bildigin kaportaci iste. Discovery 1 ile ancak yarisir.
    Belki o bile degil. :D :D
  • Ya vallahi anlamıyorum, teknoloji den anlamayan adamları neden teknoloji şirketine yönetici yaparlar ki ? Vestel'e genç ve geek bir yönetici lazım böyle ihtiyarlarla olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

Bir bakirli plaket basmak cok mu zor? Zaten daha once hazirlanmis devre semalarini kullaniyorsun. Kendin bir dizayn yapmiyorsun ki.
    Adamlar Eagle dosyalarini vermistir, bunlar da makineye yukleyip bastirmislardir. Bildigin kaportaci iste. Discovery 1 ile ancak yarisir.
    Belki o bile degil. :D :D

Canım satış yapabilmek için SOC üreticisinden lisans almak zorundasın. SOC'ları temin ettiğin şirket zaten datasheet veriyor. Gerisi senin tercihine kalmış.

O plaketlerin 4 kat olduğunu ve baskı devrelerinin Altium da tasarlandığını bilmeni isterim.
  • "canim" derken umarim kisisel egilimlerinden etkilenmiyorsun.. Elektronik mezunuyum, bu konuda bilirkisiyim, merak etme. Elin Hintlisi 4 dolara sattigi telefonda o lisanslari odemiyor mu saniyorsun? Bir sey yaziyorsunuz ama kendiniz bile inanmiyorsunuz yazdiklariniza. Savunma yaptigin kurumun calisani olabilirsin ama biz de enayi ya da cahil degiliz. Kazikliyacak baska enayi bulun kendinize.

Not : PC anakartlarinda baski devre 9 katmana kadar cikabiliyor. 4 kat baski cok zor degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 17 Nisan 2016; 12:08:39 >
  • yaaaheyy yahoooovvv... çinden aldığınız telefonun garantisini kim verecek ? ! ( heee )... güncellemeyi nasııı yapacaklar ( oof of of ). dedi birde fatih projesi dedi ya heleee...

telefonun arkasına nazar boncuğu takıp yerli diye öten turkcellede on numara ortaklık olmuş.
    vestel bu kafayla telefon işini destek alırsa kurumlara, teknoloji tüketicilerine, destek alamazsa da bitirir olan buzdolabına güvenip telefon alana olur.

Biz istemezmiyiz vestel samsung gibi lg gibi olsun ama şu bir numaralı müdürün laf salatası biz istesekte vestelden bir halt olmayacağı kanıtı.
  • vestel öncelikle teknolojiden anlayan ve vizyon sahibi olan biri ile bu tanıtımları yapması gerekir. sorulan soruya son teknoloji diyerek cevap veren değil ama telefonun kapasitesine göre daha doğru cevaplar ile nokta atışlar yapmak gerekir. çin de ne istersen onu yapıyorlar... miktar sayısına göre tasarımından işlemcisine pilinden kamerasına kadar her şeyi sen belirleye biliyorsun ama bunu turan bey bunu bilmiyor sanırım. çin de istediğini alamazsınız diyor bilmiyorsun yorum yapma bari ne diyeceğini bilmediği için laf kalabalığı yapmak peşinde. yazılımda iyiyiz diyor ama daha venüsler de güncelleme yok :D çin de ki markalar öne çıkıyor diyorsun bir dakika önce çin de istediğini alamazsın diyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.