Şimdi Ara

Vestel'in el hareketleriyle çalışan uçak tasarımlı ses sistemini konuştuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sam0

Google'a
    Amethyst X-1 yazın.

• birde Cinlileri Kopyacilikla suclariz, Cinliler Vestelden ders almali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharmabiotech

Vestel yerli bir marka olduğu için ürün inceleme videolarına çoğunlukla ön yargılı ve yanlı mesajlar atılıyor. Bence bu ürün gayet hoş ve iş görür bir alet. Arkasında bir Ar-Ge çalışması olduğunu hissettiriyor ve hiç de Çin işi gibi durmuyor.

Vestel ürünlerini ağır bir şekilde eleştiren arkadaşları Cüneyt Arkın filimleri ile alay ederken Batman, Spiderman yada Rambo gibi filimleri ağzı açık seyreden ezik bir neslin genetik kalıntıları olarak düşünüyorum. Sanki diğer tüm teknoloji markaları dört dörtlük ürün çıkarıyor ve satış sonrası destek veriyor. Lütfen adil olalım...

evet baya bi Ar - Ge yapilmis "Googel" 'da

• Vestel'in el hareketleriyle çalışan uçak tasarımlı ses sistemini konuştuk
  • yazılanlara göre amethyst x-1 in kopyası.

bir noktaya daha dikkat çekeyim kumandada da x-1 remote controş yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Vestel ... geçen hafta arkadaşım gitmiş 32" LED tv'sini almış bilgisayara bağlamış.İkinci ekran olarak görüntü bir türlü oturmuyor. Beni aradı gittim uğraştım banamısın demedi. Servisi aradı durumu anlattı, sevis "biz gelir hallederiz" dedi. İyi dedim gelin bekliyoruz. Beklerken ekrandaki simgelere baktım gölgeli hepsi. Gelince bunlarıda gösterdim. SANKİ BENDEN DAHA İYİ ANLIYORLAR GİBİ, kurcalamaya başladılar. Olmadı tabi ve değiştirelim dediler. Hemen gidip 2 tane daha tv getirdiler. Onlara gelmeden arkadaşı ikna etmeye çalıştım, Vestel kim tv üretmek kim ? hangi akılla bunu aldın diye kızdım.Ucuzmuş, bayisi arkadaşı imiş, çok methetmiş ... Gelen tv lerde de buna benzer sorun olacağı konusunda bahse girerim dedim...

Neyse servis açtı kutunun birini aktardık görüntüyü 1920x1080 olarak bu sefer oturdu ama GHOSTİNG dediğimiz ve servisin bilmediği olay yine karşımızda, her simgenin bir gölgesi var ve renk geçişi olan bölgelerde sağa doğru çizgili bir şekilde renk akıyor, akıllara zarar. Açıklama geldi ; Bu ürün TV olarak üretilmiş miş, monitör olarak beklediğimiz görüntüyü vermezmiş miş ! " Gel dedim bize gidelim 4 yıl önce aldığım LG televizyonumu aynı şekilde kullanıyorum, ama benimkisi LED değil LCD dedim. Gerek yok dediler. Diğer kutuyu açtılar, bağladık 1080p olan tv bir türlü 1080p olmuyor. Görüntü sağdan ve alttan taşıyor. Bilgisayarda sorun vardır dediler, tamam dedim evden notebooku getirdim. Bağladık aynı ... İade aldılar mecbur.

Lafın kısası ... Vestel git oyuncak üret. Sattığınız kozmompolit notebookların driverlerini bulmakta güçlük çekiyoruz, destek sitesinde verdiğiniz driver ile ürünün hiç alakası yok. Lütfen oyuncak sektörüne geçin.

Elektronik şans işi arkadaşım. Yıllardır vestel lcd kullanırım ve şu ana kadar etrafımdaki sony philips ve samsung marka lcdlerden güzel görüntüsü var. Kullanan arkadaşlarım hep nasıl oluyor diye şaşırmakta. En son 1 yıl önce 46 inch 100 hz aldım alet taş gibi. Herşeyden önce ben bir tasarımcıyım ve detaylara çok dikkat eden birisiyim. İstanbul caddebostandayım bana gelen servis elemanları çok ama çok bilgiliydi. Bahsettiğiniz sorunlar cidden can sıkıcı fakat büyük markalardada ortaya çıkabiliyor isterseniz yabancı forumlardan link vereyim ?

• @zilgar :

istisnalar kaideyi bozarmı ?

quote:

...Kullanan arkadaşlarım hep nasıl oluyor diye şaşırmakta ...

demişsiniz zaten, yani herkes neyin ne olduğunu ve ne olması gerektiğini biliyor ve istisna olan bu duruma şaşırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 5 Ocak 2012; 23:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Vestel'in el hareketleriyle çalışan uçak tasarımlı ses sistemini konuştuk

+1
  • vestelden bir bilgisayar aldım,daha kurulduğu andan itibaren taktuk sesler gelmeye başladı,hoperlörleri bozuk çıktı,klavyesinde tuşları basınca içinde kalıyordu.Servise istemediğimi söyleyip tekrar kaldırın dedim,değişim istedim,ekran kartından geliyormuş ses değiştircez,sizi arayacağız dediler.Biray geçti nearayan oldu nede soran,servise gittim parça gelmedi dediler,merkezlerini aradım gittim geldim,ekran kartı zar zor değişti,klavye ve hoperlorü değişmediler lanet olsun dedim ikisinide sanki vestelden sinirimi çıkarıyormuş gibi vura vura parçaladım..evlenirken makul fiyat diyerek buzdolabı,çamaşır makinesi,fırın,lcd tv yi ailem zorla yine vestelden aldırttı,busefer farklı olur düşüncesindeydim nede olsa yurdun malıydı,buzdolabının tam 8 ay sonra motoru yandı,fırının üzerindeki düğmeler tarih olmuş durumda.Ama asıl sorun çamaşır makınasında çıktı,makina birtürlü yumuşatıcıyı almıyordu,benim hatun delirdi tabi,başladı bizimkilere söylenmeye,servisi aradık geldiler,eski cepbilgisayarlarına benzer bir aletle program yüklediler oldu gibi oldu sanki,ama yine aynı,tekrar geldiler,bişey değiştiler,yine aynı,tekrar geldiler makinayı değiştirecez dediler,tam 3 defa makina değişti yine aynı ve garanti süresi doldu bu zaman içerinde.Eşim yine servisi aramış,ben özel bir servise verecektim adamlar geldi tabi işişten geçti,tekrar bişeyler yaptılar çalıştırdılar düzeldi,yok yine olmadı bu siz bekleyin tekrar deneyelim diyerek adamları 45 dakika bırakmadım inanılmaz bir mucize gerçekleşmiş ve 2 yıldır tamir edilemeyen,3 defa aynı sorundan değişen çamaşır makinası,garantisi bittikten sonra 150 tl faturayla düzelmişti..42''Lcdtv yide kabusa dönüşmeden monitör parasına anca satabildim..Şimdi dostlar,vestel şukadar ihracat yapmış,piyasanın bilmem kaçına hakimmiş,nekadar dandik malı varsa kendi milletine yaslıyıp,kaliteli üretimi varsada onları avrupa pazarına veren bir markayı milliyetçi bir yaklaşımla düşünülemez.Bundan tam 11 sene önce sırtlarında çantayla mal satan urfalı bir adamdan,simbo marka bir saç kurutma makinası aldım,uygun fiyattı,1 sene gitse yeter demiştim hala onu kullanıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Vestel'in cihazına ne kadar benziyor değil mi? Bunun adı da Amethyst x-1...

Vestel'in el hareketleriyle çalışan uçak tasarımlı ses sistemini konuştuk

Başıgı okudumda vardır bir şeyler dedim yanılmadım.
  • Bu aleti bedavada verseler alip masama koymam.
  • Vestel den beklenmedik bir üretim ama güzel bir alet kullanışlıda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Google'a
    Amethyst X-1 yazın.

Bu söze ne denirki .Şimdi soru kim kimden çalmış yazık ya....Bu güzel sanatlardan mezun olan arkadaşlar ne iş yaparlar....Ya onlara iş vermeyen patronlar hangi akla hizmet ederler...Adam işe girse bile başına liseliyi verirler ne yapsın adam ? liseli çavuş adama çok bilmek iyi değildir dediği zaman ne yapsın...
  • Vestel İthal ettiği elektronik kartların montajını yapıp ürün diye satan bir firmadır. Üretici değildir sadece montaj yapar ve üzerine etiket koyar. Sadece basit elektrikli aletleri kendisi yapıyor kısacası tabela şirketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweramp -- 9 Ocak 2012; 20:39:30 >
  • vestel bence şuanda en başarılı türk firmalarından birisi benimde bildiğim samsung , casper , exper gibi markalara panel üretiyor şahsen söktüğüm bir casper lcdnin içersinde vestelin menü kartını gördüm tamam pek portatif bir ürün değil ama malzemesine bakmak lazım aynı zamanda şuan vestelede casper dizüstü üretiyor h36 modeli örnek gerçi casper a da pegatron üretiyor ama neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Vestel ... geçen hafta arkadaşım gitmiş 32" LED tv'sini almış bilgisayara bağlamış.İkinci ekran olarak görüntü bir türlü oturmuyor. Beni aradı gittim uğraştım banamısın demedi. Servisi aradı durumu anlattı, sevis "biz gelir hallederiz" dedi. İyi dedim gelin bekliyoruz. Beklerken ekrandaki simgelere baktım gölgeli hepsi. Gelince bunlarıda gösterdim. SANKİ BENDEN DAHA İYİ ANLIYORLAR GİBİ, kurcalamaya başladılar. Olmadı tabi ve değiştirelim dediler. Hemen gidip 2 tane daha tv getirdiler. Onlara gelmeden arkadaşı ikna etmeye çalıştım, Vestel kim tv üretmek kim ? hangi akılla bunu aldın diye kızdım.Ucuzmuş, bayisi arkadaşı imiş, çok methetmiş ... Gelen tv lerde de buna benzer sorun olacağı konusunda bahse girerim dedim...

Neyse servis açtı kutunun birini aktardık görüntüyü 1920x1080 olarak bu sefer oturdu ama GHOSTİNG dediğimiz ve servisin bilmediği olay yine karşımızda, her simgenin bir gölgesi var ve renk geçişi olan bölgelerde sağa doğru çizgili bir şekilde renk akıyor, akıllara zarar. Açıklama geldi ; Bu ürün TV olarak üretilmiş miş, monitör olarak beklediğimiz görüntüyü vermezmiş miş ! " Gel dedim bize gidelim 4 yıl önce aldığım LG televizyonumu aynı şekilde kullanıyorum, ama benimkisi LED değil LCD dedim. Gerek yok dediler. Diğer kutuyu açtılar, bağladık 1080p olan tv bir türlü 1080p olmuyor. Görüntü sağdan ve alttan taşıyor. Bilgisayarda sorun vardır dediler, tamam dedim evden notebooku getirdim. Bağladık aynı ... İade aldılar mecbur.

Lafın kısası ... Vestel git oyuncak üret. Sattığınız kozmompolit notebookların driverlerini bulmakta güçlük çekiyoruz, destek sitesinde verdiğiniz driver ile ürünün hiç alakası yok. Lütfen oyuncak sektörüne geçin.

o ürün fabrika hatalıdır birader iftira atmayın hemen. git oyuncak üretmiş!

lg aşığı olduğun bariz belli.

şuan 1920x1080 çözünürlüklü vestel led tv den yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

quote:

Orijinalden alıntı: arena

vestelin fabrikasında ajandalarında şu söz yazar "varlığımız Türk varlığına armağan olsun" sadece bu söz bile bana yeter.kim ki bu ülkeye yatırım yapıp binlerce insanımıza iş sağlıyor. fabrikası ile -yansanayisi ile- bayisi ile- nakliyecisi ile-servisi ile.....
    var olsun Allah yardımcısı olsun.

Haklısın ilk vestel dizüstü bilgisayar anakart'ı ürettiğinde çok sevinmiştim çokda güzel olmuşdu kart ama o departmanı kapattı cizgi tagemdeki mühendisler ilk türk işlemcisini geliştirdiğinde çok sevinmiştim ancak devamı gelmedi biz neden bazı şeyleri yarıda bırakıp tamamlayamıyoruz merak ediyorum. Türk tabletini çok beğenmiştim ALLAH o adamın yolunu açık etsin en azından o ilerlesin.

halk mühendisine sahip çıkmıyor ki

emeğin kıymetini bilmiyorlar

avrupa aşığı olmuş hepsi

• Bu ne ya sony yaptımı en iyisi lg yaptı mı en iyisi bizimkilerin ürünlerine gelince cık cık... Arkadaşlar yukarda bir kaç forumdaş arkadaş da belirtmiş sony sanki tüm parçaları kendi yapıyor. İsteyen giTSİN LG ALSIN SONY ALSIN...
  • bizimkiler hala saçma sapan 15 yas altı urunlerle pazara cıkıor cocuk odasında eşya olabilir.
    mılyarlık ıphone alıcan bunun ustune koycam bana uymaz kardes
  • Yazık bilmeden etmeden sallayan bir millet olmuşuz yukarıda TV'ye sallayan arkadaş Samsung dahi bir ara üreten Vestel şuan piyasadaki tvlerin çoğunu üretmektedir . Fabrikasinda çalışan biri olarak söylüyorum bu gibi dedikodulara dolaşan insanlar bana cv verip fabrikada çalışmak için başımı sisiriyor ne komiksiniz bide TV'den anlayan biriyim benim yapamadığımi o nasıl yapacak diyor bu millet iphonuyla Samsung telefonuyla sosyal medyada milliyetçilik dersi veriyor birde Z10 ile yazılmıştır 1yildir kullanıyorum canavar gibi %100yerli .... Kendini hic bir yerde kanıtlayamamis internet başında yalanlariyla ego kasanlara gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.