Şimdi Ara

Vestel K550 bluetooth kulaklık 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bluetooth kulaklık baş ağrısı mı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ernesto

Vestel ÇÖP

10 yildir isyerinde vestel lcd tv kullaniyorum ve halen taş gibi.Toz ve yağa maruz kaldigi halde..evimde 4 yildir vestel buzdolabi ve klima kullaniyorum onlarda taş gibi.Neye göre çöp kardeşim bende öğrenmek istiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Bluetooth kulaklık baş ağrısı mı yapıyor?

Çok kullanınca evet hocam bende oluyor. Ama belki bende oluyordur sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Hocam sanki diğer markalar steve jobsın mezarında imal ediliyor. Bu güruha cevap bile verme bak keyfine.

Güruh ne? Marka sadece kaliteyle olmuyor, kalitesi düşük olup fiyatıyla, müşteri odağıyla, işçisine bakmasıyla tutulan firmalarda var.

Fakat vestel amele pazarı. İnsan satacaklar neredeyse, köle gibisin. İşemeye bile hak kazanman lazım. Zorlu bey çorabında yurtdışına para kaöıran biri. Helikoperle gelip fabrika içersinde kırmızıya boyanmış güzargahında golf arabasıyla haftada bir gün dolanan biri. İşçiye hiçbir özlük hakkını vermeyen tazminat birikmesin diye 6 ayda çık-gir yapan biri.

Ne olduda bu adam yerli ve milli oldu? Gel işçilerine sor.

Şubat 20-25 gibi bu adamın yan sanayilerinden birinde iş bulamayan eğitim fakültesi 26 yaşında gencecik çocuk kardeşinin gözlerinin önünde pres makinesinde pekmeze döndü be kardeşim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zorlu sert adamdır zor adamdır ufaktan şartlarını arkadaşım vasıtasıyla görmüştüm orada çalışmakta zordur. hükümetle arası iyi oldugundan Allah dahada yürü ya kulum demekte kendisine ama mümkün oldugunca vestel almam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.