Bildirim
Vestel Led Tv Türksat 4A Kanal Listesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı durumdan muzdaribim. Yardım lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, arkadaşlar öncelikle şunu tavsiye edeyim, kanalların sıralaması herkesin kendi zevkine göre olduğundan düzenlemeyi kendinizin yapması daha iyi. TV üzerinden kumanda tuşlarıyla bu gerçekten çok zor. Benim TV de Vestel ve size kolay yolu söyliyeyim.
1. TV.ye boş bir usb bellek takın.
2. Kumandadan menü tuşuna basın. Sırasıyla Ayarlar/Uydu Ayarları/Uydu Kanal Tablosu menülerini açın. Orada "TV'den USB'ye yükleme" yi tıklayın.
3. Bu işlem mevcut karışık haldeki Tüksat kanallarını USB belleğe .sdx uzantılı bir dosya olarak hemen kopyalayacaktır.
4. USB bellege TV'den çıkarın ve bilgisayarınıza takip .sdx dosyasını masaüstüne kopyalayın.
5. Şimdi "Nova SatcoDX" adlı programı google'dan aratıp indirin. Bu program ile .sdx uzantılı dosyayı açtığınızda TV'nizdeki kanalları görebilirsiniz.
6. Program türkçedir ve sıralama işi de çok kolaydır. Açtığınızda ne yapacağınızı anlayacaksınız. Program Vestel smart led tv.de denenmiştir ve çalışıyor.
7. Programla sıralamayı kafanıza göre yaptıktan sonra kaydet diyoruz ve kaydettiğimiz yeni .sdx dosyasını tekrar USB'ye oradan da TV'ye atıyoruz. (yine aynı menü sırasını takip edip bu sefer "USB'den TV'ye yükleme" seçeneğini giriyorsunuz)
8. Artık sizin seçtiğiniz sırayla kanallar TV'de açılıyor. (NOT: İleride lazım olur diye programı ve dosyayı yedek olarak PC'de saklayın.)
Kolay gelsin. İnşallah kolayca halledersiniz.
-
-
Bana da lazım bu kanal listesi iğrenç
quote:
Orijinalden alıntı: koradam71
Merhaba, arkadaşlar öncelikle şunu tavsiye edeyim, kanalların sıralaması herkesin kendi zevkine göre olduğundan düzenlemeyi kendinizin yapması daha iyi. TV üzerinden kumanda tuşlarıyla bu gerçekten çok zor. Benim TV de Vestel ve size kolay yolu söyliyeyim.
2. Kumandadan menü tuşuna basın. Sırasıyla Ayarlar/Uydu Ayarları/Uydu Kanal Tablosu menülerini açın. Orada "TV'den USB'ye yükleme" yi tıklayın.
3. Bu işlem mevcut karışık haldeki Tüksat kanallarını USB belleğe .sdx uzantılı bir dosya olarak hemen kopyalayacaktır.
4. USB bellege TV'den çıkarın ve bilgisayarınıza takip .sdx dosyasını masaüstüne kopyalayın.
5. Şimdi "Nova SatcoDX" adlı programı google'dan aratıp indirin. Bu program ile .sdx uzantılı dosyayı açtığınızda TV'nizdeki kanalları görebilirsiniz.
6. Program türkçedir ve sıralama işi de çok kolaydır. Açtığınızda ne yapacağınızı anlayacaksınız. Program Vestel smart led tv.de denenmiştir ve çalışıyor.
7. Programla sıralamayı kafanıza göre yaptıktan sonra kaydet diyoruz ve kaydettiğimiz yeni .sdx dosyasını tekrar USB'ye oradan da TV'ye atıyoruz. (yine aynı menü sırasını takip edip bu sefer "USB'den TV'ye yükleme" seçeneğini giriyorsunuz)
8. Artık sizin seçtiğiniz sırayla kanallar TV'de açılıyor. (NOT: İleride lazım olur diye programı ve dosyayı yedek olarak PC'de saklayın.)
Vestel 40pf7070 için ben bir düzenleme yaptım isteyen bu düzenlemeyi yukarıda ikinci aşamadan sonra değiştirin ve kullanın diğer pf7070 cihazlarada uyabilir deneyebilirsiniz.
https://yadi.sk/d/a0Z32O6DbYaUZ
-
Bende de 42pf9060 var onun kanal listesini vereyim pekbi düzenleme yapmadım ama buyrun lazım olana yardımcı olur inşallah.Kanal listesi -
http://www.vesteldriver.com/
bu siteden indirebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ercan547
http://www.vesteldriver.com/
bu siteden indirebilirsiniz
harbi adamsın hiç uğraşmadan 2 dakikada hazır ve sıralı tam kanal listesi ellerine sağlık paylaşımın için. -
Hepinizin eline sağlık.
Çok iyi oldu çook.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tamer-- -- 19 Eylül 2014; 7:11:09 >
ellerinize sağlık. gerçekten çok faydalı bir paylaşım oldu. konuyu görmeden önce boşuna uğraştım. -
Kanal listesini daha yüklemedim.Sorunum şu manuel olarak aramaya yapamıyorum çünkü sinyalim zayıf kanal bulamıyorum listeyi yüklersem acaba kanallar açılır mı :( -
usb den tv ye kanal listesi yüklediğimizde eski liste tv de duruyor mu -
Ayirmis oldugunuz emek icin tesekkur ederm benim isimi cozdu
Arkadaşlar vestel 40PF7070 de hangi yazılımı kullanıyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: koradam71
süper! teşekkürler
-
Tv den USB ye atmaya çalışırken (yükleme işlemi başarısız oldu) diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- grundig tv en iyi görüntü ayarları
- samsung tv duvar aparatı vidası
- lg sihirli kumanda imleç çıkmıyor
- alçıpan duvara tv asmak
- philips tv uydu kurulumu türksat 4a bulmuyor
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- apple tv ne işe yarar
- telefonu televizyona yansıtma
- tv box nedir
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X