hakkaten cok kotu gollerdi biz diyoduk zaten kaleci ancak verir macı cok kotu vestelin kalecisi yav adamlar daha ne kadar gidecek boyle kör topal bizim macta son haftalarda
aynı golleri alex anelka atsaydı yok böle gol derdiniz
ama biz alıştık artık ne derseniz deyin
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
evet şöyle
fb 7 kayseri 0 buldunuz garibanı gs 2 kayseri 2 ooo kayseri iyi takım siz yokmusunuz siz zeytinyağ mubarek
quote:
Orjinalden alıntı: sarı907 evet şöyle
fb 7 kayseri 0 buldunuz garibanı gs 2 kayseri 2 ooo kayseri iyi takım siz yokmusunuz siz zeytinyağ mubarek
bu yorumu kim yapmış
kim yapmışsa yapmış ben yapmadım
benim yapmadığım yorumu bana niye söylüyorsun
Vestelin kalesi bostu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: sarı907
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
evet şöyle
Daum Bjk' ta : Kokocu Daum Daum Fb' de : OO dahi Daum
Kendi önüne bak
İzleyin TRT' de maçı. At gözlüklerinizi çıakrında öyle izleyin ama. Golün birisi beşinden geçiyor, bir tanesi 90' a gidiyor, bir tanesi oyuncuların arkasından faso alarak geliyor, bir tanesi de boş kaleye sabri yuvarlıyor zaten.
haydaaa. adamların kalecisi kötü diye bu suç oldu şimdi. kardeşim adam gibi kaleci alsınlar yemesinler o golleri. fesuphannallah ya. o kadar hakem hatası(!)sayesinde puan kazan sütten çıkmış ak kaşık ol sonra vay efendim "rakip kaleci acaip kötüydü,şike yaptılar galiba"...
Ersun Fenerli bu arada hatırlarsınız belki. Aykut Kocamana da şike yeptı demişti birileri bi aralar,normaldir
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
haydaaa. adamların kalecisi kötü diye bu suç oldu şimdi. kardeşim adam gibi kaleci alsınlar yemesinler o golleri. fesuphannallah ya. o kadar hakem hatası(!)sayesinde puan kazan sütten çıkmış ak kaşık ol sonra vay efendim "rakip kaleci acaip kötüydü,şike yaptılar galiba"...
Ersun Fenerli bu arada hatırlarsınız belki. Aykut Kocamana da şike yeptı demişti birileri bi aralar,normaldir
mevzu vestelin kalecisinin kötü olması şike yapması değil sen şu fener düşmanlığını bırakıp yorum yapmayı dene okuduğunu algılayamıyorsun ersunun fenerli olması ne alaka? fener sütten çıkma ak kaşıktır bunu algılamak için önce delikanlılıktan nasibini almak lazım megafoncu camianın taraftarı seni fener tirübünlerinde hiç bir federasyon başkanı lehine bağrılmamıştır aradaki farkı buradan çıkarta bilirsin...
lafı nerenizden anlıyorsunuz Allah aşkına yaww adam size kaleci maçı sattımı diyor yazılan yazıyı okuyamıyorsunuz. biraz dikkatli okuyun be kardeşim aynı maç fb maçı olsaydı siz hemen maçı sattıya getirirdiniz diyor. görmedik sanki adam cordoba maçı satacak diye topic bile açmış bee yuhh sizee okuyup anlamasını öğrenin önce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme