Şimdi Ara

VESTEL MARKA (BUZDOLABI, BULAŞIK MAKİNESİ) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni evleniyorum. Beyaz eşya konusunda aşağıdaki modellere karar verdim. Yorum, öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

www.vestel.com.tr
    Buzdolapları Modelleri ve Fiyatları | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-nfky510-x-buzdolabi

• İleriye yönelik düşünüp 510 litre ve 6 program seçmişsiniz Hocam Allah nasip ederse aileniz çabuk büyüyecek sanırım
    Güzel ürünler, VESTEL kalitesi VESTEL güvencesi ücretsiz nakliye montaj, 3 yıl garanti. Mümkünse ek güvence yaptırmayı unutmayınız.
    2012 yılında yapılan köklü değişiklik sonrası VESTEL çok yol katetti, üretim kanadı da müşteri hizmetleri de, servisleri de oldukça iyi aşama kaydettiler.
    Ben de eski bir yetkili servisim, ürünlerin içini dışını üretim koşullarını yedek parça kalitelerini iyi bilirim.
    sizi üzmeyeceklerine inanıyorum. en ufak sorun yaşarsanız bilgi veriniz buradan da destek olmaya çalışırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

İleriye yönelik düşünüp 510 litre ve 6 program seçmişsiniz Hocam Allah nasip ederse aileniz çabuk büyüyecek sanırım
    Güzel ürünler, VESTEL kalitesi VESTEL güvencesi ücretsiz nakliye montaj, 3 yıl garanti. Mümkünse ek güvence yaptırmayı unutmayınız.
    2012 yılında yapılan köklü değişiklik sonrası VESTEL çok yol katetti, üretim kanadı da müşteri hizmetleri de, servisleri de oldukça iyi aşama kaydettiler.
    Ben de eski bir yetkili servisim, ürünlerin içini dışını üretim koşullarını yedek parça kalitelerini iyi bilirim.
    sizi üzmeyeceklerine inanıyorum. en ufak sorun yaşarsanız bilgi veriniz buradan da destek olmaya çalışırım.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bende çok araştırdım bunlara karar kıldım hatta tv olarakda 48ua9300 serisini almaya karar verdim. Evi vestelden donatacağım böyle giderse:):)

20 gün önce lg alıp tavsiyeler ve şikayetler üzerine geri verip bunları alacağım inşallah.

• yok mu başka öneri görüş yazacak? :S
  • Vestelin beyaz eşya ürünlerinde çok fazla elektrik sarfiyatı yaptığını duymuştum.

Başka markalar alıp ( yerliden ziyade yabancı markalar) 20 30 tl gibi fatura fiyatı düşürenler olduğunu da okumuştum.

Şu sıralar aynı dertten bende muzdaribim ancak nacizane tavsiyem elektronikte vestelden uzak durmanız.

Beyaz eşya konusunda da arçelik bir adım önde bana göre ama yerinizde olsam yabancı markalara ağırlık veriridim.

Bende dizicem muhtemelen LG yada Samsung olacak.

Bu işlerin birazda şans işi olduğunu unutmamak gerekir.

En dandik markayı yıllarca kullanırsınız en baba marka servisten gelmez.Şimdiden Allah yardımcınız olsun.
  • Yerli malından bu kadar da korkmayın artık herşey şeffaf bi buzdolabı yada çamaşır makinesini yerli yerine yabancı almak 30 tl elektrik faturası düşürmez

Tabi kalite yerlide düşük olabilir ama yerli malınada şans vermek lazım artık denildiği gibi o kadar kötü değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

Vestelin beyaz eşya ürünlerinde çok fazla elektrik sarfiyatı yaptığını duymuştum.

Başka markalar alıp ( yerliden ziyade yabancı markalar) 20 30 tl gibi fatura fiyatı düşürenler olduğunu da okumuştum.

Şu sıralar aynı dertten bende muzdaribim ancak nacizane tavsiyem elektronikte vestelden uzak durmanız.

Beyaz eşya konusunda da arçelik bir adım önde bana göre ama yerinizde olsam yabancı markalara ağırlık veriridim.

Bende dizicem muhtemelen LG yada Samsung olacak.

Bu işlerin birazda şans işi olduğunu unutmamak gerekir.

En dandik markayı yıllarca kullanırsınız en baba marka servisten gelmez.Şimdiden Allah yardımcınız olsun.

valla hocam ben hepsini LG'den almıştım fakat yaptığım araştırmalar sonucunda vestelin teknolojisini çok geliştirdiği ve servis ağının müşteri memnuniyeti odaklı olması yönünde çevremden de duyumlar aldım. bulaşık makinesinden eminim de buzdolabıyla ilgili şüphelerim var.
    benimde size naçizane tavsiyem bulaşık makinesini LG'den almayın uzaktan bir akrabam lg bayisi o iptal ettirdi bana bulaşık makinesi hiç temiz yıkamadığını söyledi.

• judger90 kullanıcısına yanıt
    Bende bu düşüncedeyim ama işte adettendir yinede foruma sorayım dedim çünkü bugüne kadar hiç bir alışverişimi buraya bakmadan yapmadım :)
  • bywoody kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yabancı markalarda üretildiği menşei de önemli demişti bir teknosa çalışanı sorduğumda.

Samsung çinde de üretiliyor kendi ülkesindede üretiliyor.çinde üretileni tavsiye etmiyorlar ama kendi ülkesinde üretileni de öve öve bitiremiyorlar.

Kendi ülkesinde üretilen çamaşır makinası 3000 tl ye yakınken çinde üretilen 1300 tl fiyattan satılıyo. tabi makinanın enerji sınıfı özellikleride fark ediyor bunda ama 1700 tl fark küçümsencek bir rakam değil.

Şu an baba evinde kullandığımız Arçelik marka buzdolabı 23 çamaşır makinası 22 yıllık ve daha tamir yüzü görmediler çok şükür. Bulsam aynılarını hemen alıcam ama malesef yok :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~~hyperion kullanıcısına yanıt
    haha inanır mısın bizim baba evinde de vestel bulaşık makinesi var 98 menşeli tıkır tıkır yıkıyor:) eskidenmiş o sağlam beyaz eşyalar bilerek dandik yapıyorlar artık , 20 senede bir alırsak nasıl para kazanacaklar :D
  • Vestel bulaşık makinesi kullanıyoruz 6 senedir sorun yok. Dün de Vestel ny520 buzdolabı aldım. Bakalım nasıl olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Buzdolabı aldım, kapısı kapanmıyor. Servisi çağırdık yeni modellerin hepsi böyle kullanıcı kapıyı eliyle ittirip kapandığından emin olacak diyorlar. Bayiye gidip diğer modellere de baktım bazıları kapanıyor bazılarını elle kapatmanız gerekiyor gerçekten. Bu tip detaylara dikkat edin, böyle olduğunu bilseydim Vestel almazdım. Pahalı ürünlerde böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Vestel Buzdolabı aldım, kapısı kapanmıyor. Servisi çağırdık yeni modellerin hepsi böyle kullanıcı kapıyı eliyle ittirip kapandığından emin olacak diyorlar. Bayiye gidip diğer modellere de baktım bazıları kapanıyor bazılarını elle kapatmanız gerekiyor gerçekten. Bu tip detaylara dikkat edin, böyle olduğunu bilseydim Vestel almazdım. Pahalı ürünlerde böyle bir sorun yok.

Buzdolabının ön ayaklarını yükselterek arkaya doğru eğim verin. Büyük ihtimalle sorununuz çözümlenecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.