Şimdi Ara

Vestel Mikrodalga Fırın 89 ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
11.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

YTL 'yi görünce hort olduğunu anladım.

Tespit reis

Çok değil 4-5 sene önceki fiyatlar da şu anki piyasanın yarısıdır. Bakmayın asgari ücretti şuydu buydu katlanmasına, piyasa da katlanıyor.
    4 yıl önce %25 indirimle 39 liraya aldığım kettle geçen gördüm %30 indirimle 59 TL idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende heycan yapanlardanim. Napcaz beyler bu mikrodalga isini? Bi hayirsever f/p mikrodalga arastirmasi yapsa cok kisiye faydasi olur.

• Öğrenciyim fırın arıyoruz, 89 TL'yi görünce gözlerim parladı, dolar işareti çıktı lakin sonuç hüsran duygularımla oynadın hortçu!
  • Vay be sazan gibi atladık boş çıktı

• Mikro dalgaya bile atlamış millet

• iyi dalga olmuş millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

quote:

Tespit reis

Çok değil 4-5 sene önceki fiyatlar da şu anki piyasanın yarısıdır. Bakmayın asgari ücretti şuydu buydu katlanmasına, piyasa da katlanıyor.
    4 yıl önce %25 indirimle 39 liraya aldığım kettle geçen gördüm %30 indirimle 59 TL idi.

Sıcak fırsatların hortlarını seviyorum, bazen ben de fiyat araştırması yaparken sıcak fırsatlarda ki paylaşım fiyatlarına rastlıyorum nerden nereye gelmiş tanık oluyoruz. Lakin, konu hortlatmak forum kurallarına aykırı zannediyordum.

Ne diyorsun emekli yönetici?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

quote:

Tespit reis

Sıcak fırsatların hortlarını seviyorum, bazen ben de fiyat araştırması yaparken sıcak fırsatlarda ki paylaşım fiyatlarına rastlıyorum nerden nereye gelmiş tanık oluyoruz. Lakin, konu hortlatmak forum kurallarına aykırı zannediyordum.

Ne diyorsun emekli yönetici?

Ben karışmıyorum. Benim pıçağım kör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Mayıs 2016; 0:52:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.