ALMAYI FELEN DÜŞÜNÜYOSAN EĞER HEMEN VAZGEÇ NE ŞASESİ KALİTE Lİ NEDE GÖRÜNTÜSÜ UZUN SÜRE KULLANDIĞINDA GÖZLERDE MUAZZAM AĞRI YAPIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
monıtore werdigim para kadar teknik serwis masrafı werdim desem heralde yeter.
aynen bende öyle walla 7-8 yıldır kullandığım monitörler var ama teknik servise çok para yedirdim..
eh artık bu kadar insan samimiyetle;, neden vestelden uzak durmamız gerektiğini;, nedenleri ile bir bir sıralıyor,uyarıda bulunuyorsa; bütün bu haklı tespitler,bizlerde bu vestel konusuda; "ORTAK"bir fikir oluşturmuştur artık diye düşünüyorum..
vestelin şöle bir güzelliği var bozulursa servisi garanti dahilden 3 sene geliyor alıyor yapıyor yine evinize getiriyor
yaw yok yaw, vestel içindeki değişmesi gereken parça 300-500 binlik bir parça ama alınan değer 30-40 milyon en az 25 milyon..
quote:
Orjinalden alıntı: james_earl_cash
yaw yok yaw, vestel içindeki değişmesi gereken parça 300-500 binlik bir parça ama alınan değer 30-40 milyon en az 25 milyon..
ya sende olmasan,böyle açık dobra yazmasan kimse bu vestelin yaptıklarına inanmayacak. kafendeki vestellerin problemlerini bizlere aktardığın için teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme