Şimdi Ara

Vestel MWC 2015 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını sergiledi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satacağı ülkeri söylesin hemen o ülkelerde Vestel ürünlerine ek vergi gelsin en az ülkemizdeki oranda !

Sen burda yabancı firmalara ek vergi getittir sonra yurt dışında sat, yok öyle.

• Şurda VESTEL i savunmaya çalışan arkadaşlar cebinizdeki telefon ne marka ?
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz.VESTEL BABAnın olsa bu yiyeceğin kazıktan sonra babana değil annene bile lanet okursun BAZI ATOMU KÜREKLE PARÇALAMIŞ BİLOLAR da AKILDAN BASSETMİŞ GENÇLERE LAF SÖYLÜYORMUŞ AKLINCA MADEM ÖYLE BU KAZIK BUNLARA YETMEMİŞ FÜZEYİ RAMPASIYLA SİPARİŞ VERSİNLER ;)

• Vestel battık,bittik,kapatıyoruz diyene kadar önünden bile geçmiyecem

• asau kullanıcısına yanıt
    Vestel'in ürettiği cihazların seviyesinde değil, o seviyelere göre istediği fiyatlarda sıkıntı var. Bütün markaları söküp değerlendirsek yine de o fiyat seviyelerinde tavsiye edilir durumda değiller.

Ek vergi isteği de tüy dikti. Yerliye teşvik için zaten çok yüksek olan vergilerde yerli üreticiye istisna sağlanır. Zaten kazık olan verginin üstüne yeni bir vergi eklenmez. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
  • Vestel mi,evime soksam, sokan adamlada selami keserim,kan emici,les yiyiciler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Kaç mesajdır üslubu toparlayamadığınız gibi tüm mesajlarımı yanlış algılıyorsunuz ve konuyla bağımsız cevaplar veriyorsunuz.

Size kolay gelsin.
  • zaten yerli telefon yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor açıkcası.

yerli bişey olacaksa bu güvenlik ile ilgili olmalı en azından.

gereksiz yatırımlar bunlar vestel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu mesajından sonra ne desem boş tartışmayı bilmiyorsun. Anca üstü kapalı hakaret ederek zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Daha önce yalan söylediğini ortaya çıkarmıştım hatırlarsan. Yok serviste çalıştım falan sonrada çalışmadım demiştin. Neyse yaşınin genç olmasına veriyorum bu durumu.

Canım öğrenciyim ancak serviste çalıştığım doğrudur.

Önce pm den beni tehdit edip numaramı istediğin duruyor hala.

İlgin olmayan kurum kuruluşların linkini profilinle ilişkilendirmeyi bırakmanı tavsiye ederim.

Hakaret hak edende güzel olunca duramıyorum. Lafımı kimseden esirgemem.

Üyelik alımı devamlı olan forum burası. Hiç önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu mesajından sonra ne desem boş tartışmayı bilmiyorsun. Anca üstü kapalı hakaret ederek zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Daha önce yalan söylediğini ortaya çıkarmıştım hatırlarsan. Yok serviste çalıştım falan sonrada çalışmadım demiştin. Neyse yaşınin genç olmasına veriyorum bu durumu.

Canım öğrenciyim ancak serviste çalıştığım doğrudur.

Önce pm den beni tehdit edip numaramı istediğin duruyor hala.

İlgin olmayan kurum kuruluşların linkini profilinle ilişkilendirmeyi bırakmanı tavsiye ederim.

Hakaret hak edende güzel olunca duramıyorum. Lafımı kimseden esirgemem.

Üyelik alımı devamlı olan forum burası. Hiç önemli değil.

Evet özel mesaj ile telefon numaranı istedim. Birebir konuşup tartışalım dedim sen yok dedin. İnkar edecek bir şey yok. Şu teknoloji harikası Vestel telefonunda bir sesini duyamadım.

• Ben Vestelin fiyat politikasının doğru bir politika olduğunu söylemedim. Bir reel ekonomi gerçeğini ve piyasa rekabeti gerçeğini belirttim. Ben ekonomiye ideolojik açıdan bakılmasına veya yerli, yabancı ayrımı yapılmasına karşıyım. Her aklı yerinde insan bir malı alırken yerli mi yabancı mı bakamaz , onu temel fiyat\performasın durumu ilgineddirir ve ürünü ona göre alır. Özelde Vestelin olayına gelince, Vestele karşı çıkışın arkasında ideolojik bir bilinçaltı görüyorum, ona karşıyım. Aslında bu durum ikiyüzlü bir davranışın belirtisi. Vestelin beyaz eşya sektöründeki büyük yerli rakiplerine (Beko-Arçelik) karşı bu konuda bir eleştiri görmüyorum. Çünkü bu pastayı hep birlikte yiyorlar. Günah keçisi olarak Vestele saldırmanın manası ne. Herkes ucuz ve kaliteli mal almak ister. Ama o malı alabilmek para lazım ve bunun için çalışabileceği alanlar ister. Bu tür sosyal medya platformalarında yerli ekonomik unsurlara saldırların çoğunun hizmet sektöründe çalışanlar veya memur takımından kişiler olduğunu görüyorum. Sanayi bazında bir katma değer üretmeden atmak, eleştirmek kolay. Bir lira sıfırdan bir değer üret önce, sonra eleştir. Çevremde görüyorum, arabasından donuna kadar satın aldığı tüm şeylerin ithal olduğu halde, yerli ekonomik unsurlara, sadece ideolojik olarak amansız ve mantıktan yoksun olarak saldırmasına sinir oluyorum. Bir şeyi eleştireceksen akılcı ve realist kanıtlar ile eleştirmen lazım.

• bu yeni tasarım vesteller, alcatellere benziyor, zaten bir arkadaşın vestel telefonunu inceledim , anten yerleşimi alcatellerle aynı + bazı parçalarının üzerinde alcatel veya zte yazıyor, yeni çıkacak modeller QUALCOM s415 veya s615 modelli olacaktır. Ucuz olacaklarını zannetmem fiyat aralığı 1000-1400 tl arası olacaktırki ...o donanımda g7, htc e8, desire 820 , bir de gelirse meizu note m1 ile yarısıcaklardır,
  • Ne yazık ki 1 doğru 3 yanlışı telafi etmiyor hayatta.Uyguladığı politika çok yanlış ve bencilce olmuştur.Bizde isteriz Türk firmalar kazansın ama hak etsinler önce.Dil mevzusunun bunla alakası ne anlamadım ayrıca.Türkiye'de oyun oynayan kişilerin %90 korsan.Ne verirsen elinle o gelir seninle hesabı,sen adamlara katkı sağlamassan ne Türkçe dil desteği nede Türkçe alt yazı yapmazlar.
  • Bi şansı bile yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Tasarım güzel görünüyor içine Snapdragon 600 koyup üst seviye diye kakalamaya çalışmazlar umarım

S400 899TL olayından sonra şaşırtmaz

• Yerli üretimin bize avantajı fiyat üzerinden olmalıydı ama dünyanın öbür ucundan gelen dengiyle aynı fiyata satmak yanlış oldu. İlk başta kar yerine sempati kazanmayı hedefleseydi çok daha doğru bir adım olurdu.

Vestel'in en büyük kozu casper, GM gibi çinden getirip yerli üretim diye tüketiciyi aldatmaya çalışmamasıydı ancak bunu iyi kullanamıyor. Venüs telefonlar GM'in oyuncaklarından daha iyi bir his veriyor.

MTK yerine Quallcomm'la çalışması da büyük hata.
    Reklam stratejisinin kötülüğünü de söylemeden olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koreli41

bu yeni tasarım vesteller, alcatellere benziyor, zaten bir arkadaşın vestel telefonunu inceledim , anten yerleşimi alcatellerle aynı + bazı parçalarının üzerinde alcatel veya zte yazıyor, yeni çıkacak modeller QUALCOM s415 veya s615 modelli olacaktır. Ucuz olacaklarını zannetmem fiyat aralığı 1000-1400 tl arası olacaktırki ...o donanımda g7, htc e8, desire 820 , bir de gelirse meizu note m1 ile yarısıcaklardır,

Meizu tabsiye etmem cocunuz olmaz valla ben daha once oyle sar degeri gormedim 1.57 Watt Vucud(Kafa da olabilir tam emin degilm) 0.67(Kafa yada vucud)
    Bu sar degerleri asiri yuksek samsung apple gibi urunlerde 0.20-0.40 i gecmiyor biraz bizim devlet anlasa zaten meizu filan turkiyeye goremez asiri sekilde yuksek sar degerleri bence almayin alanada engel olun 3 kurus icin kendinizi yakmaya degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

bu yeni tasarım vesteller, alcatellere benziyor, zaten bir arkadaşın vestel telefonunu inceledim , anten yerleşimi alcatellerle aynı + bazı parçalarının üzerinde alcatel veya zte yazıyor, yeni çıkacak modeller QUALCOM s415 veya s615 modelli olacaktır. Ucuz olacaklarını zannetmem fiyat aralığı 1000-1400 tl arası olacaktırki ...o donanımda g7, htc e8, desire 820 , bir de gelirse meizu note m1 ile yarısıcaklardır,

Meizu tabsiye etmem cocunuz olmaz valla ben daha once oyle sar degeri gormedim 1.57 Watt Vucud(Kafa da olabilir tam emin degilm) 0.67(Kafa yada vucud)
    Bu sar degerleri asiri yuksek samsung apple gibi urunlerde 0.20-0.40 i gecmiyor biraz bizim devlet anlasa zaten meizu filan turkiyeye goremez asiri sekilde yuksek sar degerleri bence almayin alanada engel olun 3 kurus icin kendinizi yakmaya degmez.

Hocam note2 de kaç bilginiz varmı guvenilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

quote:

Buyuk markalarda ozellikle Samsung,Apple da filan 0.40-0.45 i gecmiyor note 2 dede o orandadır.Plastik daha az sar cekiyor zaten :)

• Para verilmez hiçbir ürününe.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

quote:

Buyuk markalarda ozellikle Samsung,Apple da filan 0.40-0.45 i gecmiyor note 2 dede o orandadır.Plastik daha az sar cekiyor zaten :)

Biraz araştırdım note 2 en az sar oranına sahipmis
    Galaxy Note 2 :
    SAR US 0.23 W/kg (head) 0.95 W/kg (body)
    SAR EU 0.17 W/kg (head)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.