S.a arkadaşlar Bana bir leptop hediye geldi bu leptopda silkroad oynayabilirmiyim.VESTEL NB ONYX BASE Markası
Özellikleri: İşlemci : Intel® Pentium® İşlemci T4300 (2.10 Ghz İşlemci Hızı) İşletim Sistemi : Orjinal Microsoft Windows 7® Starter Ekran Boyu : 15,6" Ekran Çözünürlülüğü : 1366x768 Hard Disk : 250 GB Ram Bellek : 2 GB Ekran Kartı : 256 MB Paylaşımlı Ekran Kartı Optik Sürücü : DVD-RW (Dual) Klavye Tipi : Özel tasarım tekli tuş (chocolate keyboard) Numerik Klavye : Var Entegre Kamera : 1.3 MPixel Bluetooth : Yok Kart Okuyucu : Var Garanti : 2 yıl
oynarsın
şaka mi yapıyorsun ? bende celeron intel atom işlemci felan sandim laptop güzelmiş tabiki de oynarsın
Dalga geçmion dimi?
hava atmaya gelmiş kendince
işlemcisi düşük ama ram ve ekran kartı yeter sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
hava atmaya gelmiş kendince
Hiç öyle düşünmemiştim sizinde bir fikrinizi almak istemiştim Bu leptobun neyi varkı Havasını atayim 957Ytl saten :)
Bak bak bak cevaplara Oynarsın fakat ben laptop kullanıcısı olarak masaüstü bilgisayarda oynamayı daha iyi buluyorum
:
garantisi 2 yilmiş en az 3 yil olmali
Herşey lowda oynarsın. Town içi FPS' in aşırı düşer..
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
ordaki FPS kısaltmasını ef-pi-es diye okuyan kesmeden sonrası normal ama ama birde fe-pe-se diye oku
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
bence o kadarda değil eğer ekran kartın iyiyse yüksek detaylarda oynarsın ama şehir içi çok kasma olur ben herşey full şehirde 60 fps aldıımı gördüm (ama dowhang )
Oynarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme