Şimdi Ara

<<VESTEL PİŞMANLIKTIR>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04.06.2020 tarihinde saat 17:00 civarında servisten geldiler beraber kek pişirdik. Kekin ortasının hamur olduğunu söyledim servis yetkilisi sıcak olduğundan öyle göründüğünü biraz daha beklersek daha iyi olacağını söyledi.Birkaç saat sonra baktığımızda kekin ortası pişmemiş olduğunu fark ettik. Tekrar Servise başvurdum.
    ''Fırında sorun olmadığını keki yapan personelin unu fazla kattığı için orta kısmının pişmediğini söylediler.''
    Bölge sorumlusu olduğunu beyan eden biri Çözüm olarak Yapılacak bir şey yok sürekli servise başvuru yapmayın ücrette alamıyolar zaten kaydıda kapatıyoruz diye dönüş yaptı. Gururla yerli diye insanların milliyetçilik duygularını sömürüyorlar evimdeki tek Vestel bu fırın oda beni pişman etti. > > Vestel Pişmanlıktır<<

<<VESTEL PİŞMANLIKTIR>><<VESTEL PİŞMANLIKTIR>>

Bu konuda nereye başvurabilirim bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

• Açıkçası kendime direkt vestel almadım

2. markaları olan alaska ve seg aldım ve onlardada bir sorun yaşamadım yıllarca

yaşasam belkide servis sorunu yaşayacaktım

servis sorunu her markada var ama firma ürünün arkasında durmuyorsa sorun o zaman başlıyor

iyi kötü hep arçelik tercih etmemin sebebide budur

servis sorunuda yaşasam firma hep sorunumu çözmüştür

şuana kadar elim boş döndüğüm olmamıştır

o yüzden sorun yaşayan sayısına değil çözüm sayısına bakmak lazım markalarda

kullanıcı hatası diyerek kaçan firmalardan uzak dururum hep
  • Yaşadığınız probleme çok üzüldüm. Kekin görüntüsü yüksek ısıda pişmiş üzeri kızarmış içi hamur şeklinde. Termostat ayarı problemi var gibi. Siz 160 isterken fırın 200 derece santigrat ısıda pişirmiş gibi. Fırın termometresi temin edin. Fırın tetmostatı 160 derece santigrat iken termometre ne gösteriyor kaydedin. 100-150-200 için deneyin. Elinizde delil olsun mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kek'i yapamayıpta markaya suç atmakta ayrı bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.