Bildirim
Vestel Pixellence Usb HD Film...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Denemekte bir sakınca olacağını zannetmiyorum. HD filmi olduğu gibi belleğe kopyalayıp bakın... -
Divx, avi formatında izleyebilirsiniz. Mkv, mp4 desteği yok bu tvde. -
http://www.vestel. com/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_super_slim_26850_26_lcd_tv
Aynı tv denmi bahsediyoruz ? Detaylı bilgi vermemişim pardon ? -
Bir tanıdığımın vestel pixellence lcd sinden usb üzerinden film izlemek için biraz nette araştırma yaptım ve desteklediği formatları buldum
-.mpg/.dat/.
vob
MPEG1
MPEG
Katmanı
1/2/3
MPEG2 MPEG2
yada
.avi
XviD/ 3ivx PCM/MP3 XviD Versiyonu: 1.1.2 / DivX 3.1.x, 4.x, 5.x
MPEG4 PCM/MP3
MS ISO
MPEG4 PCM/MP3 SP ve ASP’yi
Nette bazı filmler buldum görüntüyüde sorun yok ama ses vermiyordu.Sonra bir programla sesi mp3 yaptım sorun çözüldü.
Fakat sorunum şu: Kaliteli görüntüye sahip videolar buldum.Örneğin mkv formatında yada h264.Bunları vestelin anlayacağı formata dönüştürmeye çalıştım TOTAL VİDEO CONVERTER ile. Programda format olarak XVİD AVİ seciyorum dönüştürüyor.Ama televizyon açmıyor.Videonun çözünürlüğü 720.
Hangi programla fangi format secilmeli
-
Bu konuda bilgisi olan yokmu. Aynı format la bazı filmleri açıyor bazılarını açmıyor.Ama çözünürlükleri başka.Video kbps kaç olmalı en fazla -
FORMAT FACTORY DEN AVİ SÇ VE MP4Ü _AVİ YAP
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube kalite yok
- monitör going to sleep ne demek
- lcd tv renk bozulması
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- 0xc00007b hatası çözümü
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon şarj olmuyor
- suya düşen telefon
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X