Şimdi Ara

Vestel Pixellence Usb HD Film...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vestel Pixellence tv aldım..Usb den Film izlenebilme özelliği varmış..Fakat Hd film atsam Usb bellege o şekilde izleyebilirmiyim ?

• Denemekte bir sakınca olacağını zannetmiyorum. HD filmi olduğu gibi belleğe kopyalayıp bakın...
  • Divx, avi formatında izleyebilirsiniz. Mkv, mp4 desteği yok bu tvde.
  • http://www.vestel. com/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_super_slim_26850_26_lcd_tv
    Aynı tv denmi bahsediyoruz ? Detaylı bilgi vermemişim pardon ?
  • Bir tanıdığımın vestel pixellence lcd sinden usb üzerinden film izlemek için biraz nette araştırma yaptım ve desteklediği formatları buldum

-.mpg/.dat/.
    vob
    MPEG1
    MPEG
    Katmanı
    1/2/3
    MPEG2 MPEG2

yada

.avi
    XviD/ 3ivx PCM/MP3 XviD Versiyonu: 1.1.2 / DivX 3.1.x, 4.x, 5.x
    MPEG4 PCM/MP3
    MS ISO
    MPEG4 PCM/MP3 SP ve ASP’yi

Nette bazı filmler buldum görüntüyüde sorun yok ama ses vermiyordu.Sonra bir programla sesi mp3 yaptım sorun çözüldü.

Fakat sorunum şu: Kaliteli görüntüye sahip videolar buldum.Örneğin mkv formatında yada h264.Bunları vestelin anlayacağı formata dönüştürmeye çalıştım TOTAL VİDEO CONVERTER ile. Programda format olarak XVİD AVİ seciyorum dönüştürüyor.Ama televizyon açmıyor.Videonun çözünürlüğü 720.

Hangi programla fangi format secilmeli

• Bu konuda bilgisi olan yokmu. Aynı format la bazı filmleri açıyor bazılarını açmıyor.Ama çözünürlükleri başka.Video kbps kaç olmalı en fazla
  • FORMAT FACTORY DEN AVİ SÇ VE MP4Ü _AVİ YAP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.