Şimdi Ara

Vestel Puzzle Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu ile ilgili başka mesajlar da olmasına rağmen maalesef tam bir bilgi sahibi olamadım. Yeni evlilik sebebiyle beyaz eşya derdine düştük. Gardrop tipi buzdolabı arıyoruz fakat neredeyse hepsi ortadan bölmeli, bu sebeple de çok kullanışsız.

Geçenlerde gezerken gözüme çok sık gelen Vestel Puzzle buzdolabı ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Evet Vestel sabıkalı bir marka müşteri memnuniyetsizliği sebebiyle fakat bu sefer biraz daha özenmişler gibi geldi.

Özellikle bunu kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkurler

• RalphGS R kullanıcısına yanıt
    vestelin müşteri memnuniyeti 100 üzerinden 100 puan
    hani derler ya yiğidi öldür hakkını yeme
    ben neredeyse keyfi buzdolabı iade ettim talep ettim hemen kabul ettiler paramı iade ettiler bende tekrar daha büyük Vestel buzdolabı aldım 7 sene ürün 10 yıl kompressör garantili
    bence piyasada bu fiyata ve bu kullanışlılıkta dolap yok
    büyük fırın tepsisini dolaba sıkıntı olmadam koyabiliyorsun
    diğer dolaplarda her rafa bir tencere ancak sığıyor çok kullanışsız
    vestelin her bir rafı 200 kg yük taşıyor
    arada bölme yok
    ben 620 litreliğini kullanıyorum çok çok ama çok memnunum , size tavsiye ederim
    alırsanız hayırını görün
    544-2375778
  • quote:

Orijinalden alıntı: RalphGS

Arkadaşlar,

Konu ile ilgili başka mesajlar da olmasına rağmen maalesef tam bir bilgi sahibi olamadım. Yeni evlilik sebebiyle beyaz eşya derdine düştük. Gardrop tipi buzdolabı arıyoruz fakat neredeyse hepsi ortadan bölmeli, bu sebeple de çok kullanışsız.

Geçenlerde gezerken gözüme çok sık gelen Vestel Puzzle buzdolabı ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Evet Vestel sabıkalı bir marka müşteri memnuniyetsizliği sebebiyle fakat bu sefer biraz daha özenmişler gibi geldi.

Özellikle bunu kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Şimdiden çok teşekkurler

Puzzle modeli başınızı agritmaz.Güvenle alabilirsiniz.Diğer eşyalar için de yardim edebilirm.Max bütçeyi ve kriterleri PM atin..👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri de buzdolabı da birbirlerini sevmişler. Bize söz düşmez. Vestel konusunda da sıkıntı olmadığına göre. Alın gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.