Şimdi Ara

VESTEL QLED TV - ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
28.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

sağolun hocam qled samsung 65 inç almayı düşünüyorum mesajı yazalı 2 yıl olmuş daha ailemi ikna edemedim, ama fiyatları sürekli takip ediyorum, almam an meselesi, işi oldu bittiye getirebilirim her an ailem için  

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Valla tarihie hiç bakmamıştımmm   

Ama kendinize bir iyilik yapın dediğim gibi samsung QLED ile LG QNED TV'yi yanyana aynı görüntüde izleyin öyle karar verin sonra pişman olursunuz :)

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
    O halde hocam LG QNED görüntü açısından daha kaliteli diye anlıyorum ben. LG QNED i takip edeyim hocam o zaman. Çünkü çok fiyat farkı yok arada.☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

işte o nedenle zaten yanyana aynı görüntüde izleyin o şekil karar verin dedim.

youtube'dan 4K dobly Atmos bir görüntü açtırın iki cihazda'da aradaki farkı görün sonuçta her zaman alınan ürünler değil min 10 sene kullanacaksınız.

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi alınca yıllarca kullanmak istiyoruz. Almadan önce bir teknoloji mağazasına da gider izlerim. Görüntü kalitesi benim için çok önemli. Zaten bundan dolayı qled almak istiyordum. Artık LG qned i takibe aldım. teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi alınca yıllarca kullanmak istiyoruz. Almadan önce bir teknoloji mağazasına da gider izlerim. Görüntü kalitesi benim için çok önemli. Zaten bundan dolayı qled almak istiyordum. Artık LG qned i takibe aldım. teşekkür ederim hocam.

Selam Hocam eğer TV almadıysanız ve düşünüyorsanız LG 55QNED816RE sitesinde baya iyi fiyata düşmüş gece kampanyasında bir bakın derim.

LG QNED 4K TV, 55 inç QNED816R Serisi, webOS 23 Smart AI ThinQ, Uydu Alıcılı, Sihirli Kumanda, HDR10, HLG, 2023 | LG TR

VESTEL QLED TV - ÇIKTI

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.