Şimdi Ara

VESTEL RHINO DP 154SP 8600M Gt Driver Sorunu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebook Özelikleri :

Intel Penryn Core2Duo 2.5 Ghz
    4GB Ram (3 tanımlı)
    Nvidia 8600 Gt 512 MB Direct X 10 uyumu
    Microsoft Vista 32 Bit Türkçe
    model ADI : VESTEL RHINO DP 154SP

Merhaba arkadaşlar,

Vestel notbook için ekran kartı driver aramaktayım.
    Nvidia sitesinden driverlar indirdim çalıştıramadım.teknik destek istedim,Nvidia sitesindeki driverların hepsi Pc uyumlu imiş.
    Bunuda yeni öğrendim.Notebook ve Masaüstü ekran kartları driverları farklıymış.Bir birlerine uyumlu değilmişler.
    Bana laptop üreticmden destek almamı söylediler.Laptot firmaları kendine özel olarak driverları sonradan modifiye ediyorlarmıs.
    Anlatmaya calıstım Vestel 'in boyle bır hızmetı yok.Bana Nvidia ekran kartlı laptoplar için driver sitesi soyledıler.Orda her turlu ureticinin modifiye edilmiş driveları mevcut.Hangisini denedıysem ya Windowsunuz 32 bit olarak algılanamadı(ki Windows 32bit) yada driverların desteklediği modeller sistemınızde algılanamadı ( ki her drıver ın user guıde ını okuyum 8600 Gt uyumlu oldugunu bilerekten indirdim.) diyerekten driver güncelleştirme yuklemesını ıptal etmekte.

Bu durumu da Nvidia ya ekran gorntulerı ile birlikte gonderdım ve yardımcı olamayacaklarını anladım.Ki sağolsunlar çok yardımcı oldular.her soruma yaklasık 1 saat ıcınde cevap verdıler nvidia teknık destek bolumu benı memnun etti ama sorunumu cozemedıler.

Su an laptopumla beraber gelen ekran kartı driverimi kullanmaktayım fakat oyunlar için problem yasamaktayım Pes 2008 , Oblivion ,Call of Duty Modern Warfare,Oblivion ,Crisis gibi oyunları oynama esnasında ekran kartı anlık olarak goruntuyu kesmekte sonradan tekrardan gerı vermekte.Arastırmalarım sonucunda (oyunların MANUEL leri ve Oyun offical Sitesi FAQ larından ogrendım) ekran kartı drıverları guncellestırmelerı yapılmassa bu gubu oyunlarda anlık gorunu kesılımı olmakta ımıs.Bu ve buna benzer probşemşerı duzeltebılmek ıcın yardımınıza ıhtıyacım var.

Lütfen Bildiğiniz bir bilgi veya detay varsa benımle paylasın. Tesekkurler.

Arkadaşlar yukardaki problemi çözdüm.

Bu konuda herkez dert yanmakta idi.

Kendimce bir çözüm yoluna gittim ve sürücüyü en güncel versiyonu ile güncelledim.

Şu an test aşamasındayım.,

2 gün içerisinde Cod 4 ,Crysis , Oblivion ve benzeri oyunlarda ' Ekran kartı yanıt vermeyi kesti / ve bu durumdan başarı ile kurtuldu' hatasını almazssam sizlerle paylaşacağım.

İyi Günler.

• Bugünkü test sonucum 0 hata.

merakla yarını bekliyorum.
  • Halen 0 hata ile devam etmekte ....
  • vestelin 8600 gt li modelimi varmış ya dediğin modeli googleda arattığımda bi tek bu forumda yazdığın yazı çıkıyor.vestelin sitesindede hep başka modeller var.
  • bem tamamen çözdüm vista dreamscene ve fifa 2009 da takılmıyor ekran kilitlenmiyor
  • kardeş sorunu çözdüm bi japon sitesinden yeni driverinı buldum gerçi onuda kabul etmedi sonra bi kapıştırma yaptım çalıştı adam gibi çalışmaya başladı hatalar kayboldu adam gibi fifa 2009 oynadık HIGH modda artı vistanın verdiği puanlarda yükseldi

isterseniz resme bakın orda daha net

VESTEL RHINO DP 154SP  8600M Gt Driver Sorunu (çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimsu -- 10 Ekim 2008; 23:30:55 >

• arkadaşım driveri paylaşırmısın?
    sorunu nasıl çözdüğünü anlatırmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.