Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok abi bastırmayla felan alakası yok,dünden beri açıp kaptıyorum vs. sürekli ordalar. kaç tane sayıyorsun orda ölü pikseli ? bir arkadaş rahat 5-6 tane var dedi ve iyice moralim bozuldu.nedir bu vestelden çektiğim artık pes.
  • beyler benim tv acilmiyor.fiş takiliyken lamba bile yanmiyor.tv den kucuk capta bir ses geldi ondan sonra acilmadi. garantisinin dolmasina tam 1 ay var servisi aradim bakalim ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.garantisi varsa yaparlar,ama siz siz olun tv'yi götürürken ve teslim alırken servis fişi isteyin,ve tv gelince çizik mizik varmı kontrol edin.benim tv'yi bir karış toz ve üst arka kapağı kanırttırarak açmışlardı o yüzden boyası atmıştı kapağın bunlara dikkat edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih145306

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonuçu 42pf7017 tv'mi değiştirdiler.genel sorunlar durduk yere kumanda bozulması 4-5 kez (sebebi hatalı anakart çıktı) ve ilk açılıştaki bozuk görüntülerdi (x99),çözümü yazılımda aradılar (x99 kere) ama yapamadılar ve uzun uzun görüşmelerden sonra (telefonda kontör kalmadı) çağrı merkezinden bayanda artık benden sıkıldı olacak değişimi kabul etti...
    1 hafta sonra 3D smart 42pf8080 modeli geldi,geleli 1 hafta oldu tv'nin..tv hoş güzel,smart tv'si 42pf 7017 den güzel ve gelişmiş.en büyük farkı tarayıcısı olması,tabi insan bıkıyor o kumandayı hareket ettirmeyi vs. orası ayrı bir olay..sesi daha güzel ama daha az çıkıyor 7017'ye göre,görüntü kalitesi ise hiç bir fark göremedim.3D özelliği var ama 2D'den 3D'de çevirme özelliği ile yapmaya çalıştım hiç bir şekilde alakasız görüntüler oluşuyor,tabi blueray felan takarsak ne olur bilemem..

ŞİMDİ GELELİM asıl soruna,bugün fark ettim,ekranda kırmızı siyah karışımı bir nokta gördüm,keşke görmez olaydım.tv'nin fişini çekip taktım 1 saat bekledim denedim ettim ama yinede duruyor.laptop'u takıp hdım girişinden ölü piksel testi yaptım beyaz ve yeşil fonlarda gözüküyor,kırmızı ve siyah fonda gözükmüyor. uzaktan gözükmüyor ama insanın aklında ordaki bozuk piksel hep oluyor ister istemez. 1,5 yıl öbür tv'den çekip durdum,artık vestel'i aramaktan usandım işin doğrusu...
    gözümün önünde sıfır kutudan çıkan tv'de ölü pikselli çıkıyor.. bu vestelden bir yüzüm gülmiyecek heralde..

sevinmiştim oh ne güzel yeni tv geldi sorunsuz artık vesteli aramam etmem diyordum,bu seferde bu çıktı.en azından gidin 7017 de böyle birşey yoktu :) ne yapıyım sizce ?
     VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017)

nazarlık olsun birşey olmaz 2milyon pikselde 1 tane olabilir artık

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih145306

Geçmiş olsun.garantisi varsa yaparlar,ama siz siz olun tv'yi götürürken ve teslim alırken servis fişi isteyin,ve tv gelince çizik mizik varmı kontrol edin.benim tv'yi bir karış toz ve üst arka kapağı kanırttırarak açmışlardı o yüzden boyası atmıştı kapağın bunlara dikkat edin..

tamam hocam yorumunuz icin cok teşekkur ederim.

• enemy kullanıcısına yanıt
    evet bende aynen sizin gibi düşünüyorum,o bakımdan aramadım vesteli :)
  • iyi güzel demişsin de vestel personel eğitimcilerinin yaptığı bir toplantıdan biliyorum ürünler hiçbir sorun çıkarmadan yıllarca çalışır olmaları hesap edilerek üretilmiyolar. pratiktede 1 haftalık beyaz eşya tamirine çok gitmiştim .
  • bu tvleri yaparken bi ses girisi ve ses cikisi yApalim diye hic dusunmemislermi? 50pf7070 aldim kulaklik disinda hic biyer yok. 4+1 bagladim busefer tvden ses gelmiyor yani ses sistemi hep acik olucak iyi tamam sesi kisayim dedim kumandadan kismiyor ses sisteminden kismak gerek kizdim tum sistemi topladim kaldirdim.

• Ben ses sistemini kumandadan kisiyorum sizin yaziliminiz farklı olabilir

• Android marketteki Vestel smart kumandaya bugünden itibaren sesle samsunglardaki gibi komut veriliyor güncellendi

• İyi forumlar.
    Evdeki tüplü tv artık ömtünü tamamlamaya başladı babam da değiştirelim artık diyor tabi haliyle. Şöyle bir piyasa araştırması yaptım doların artmasıyla beraber fiyatlar biraz arymış. Neyse duruma gelelim.

Klasik türk evi bizimkisi sd yayın izlenecek evde internet falan da yok 3 boyutu isteyen de sırf rski tv bozulmaya başladığı için alınacak tüplüde 55 lik tv kullanırken lcd de 102 yada 106 lık bir şey düşünülüyor.

Sonuç olarak ben pc yi falan bağlamam zaten yılın 10 ayı yokum evde safece annem babam ve dedem kalıyor onların ihtiyacını karşılamak için vestel in tv leri yetermi çok para vermek istemiyorum hatta başka önerileriniz var ise onları da değerlendirebilirim. Birede beko nun tv leri ile ilgili düşünceletiniz varmıdır.

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

İyi forumlar.
    Evdeki tüplü tv artık ömtünü tamamlamaya başladı babam da değiştirelim artık diyor tabi haliyle. Şöyle bir piyasa araştırması yaptım doların artmasıyla beraber fiyatlar biraz arymış. Neyse duruma gelelim.

Klasik türk evi bizimkisi sd yayın izlenecek evde internet falan da yok 3 boyutu isteyen de sırf rski tv bozulmaya başladığı için alınacak tüplüde 55 lik tv kullanırken lcd de 102 yada 106 lık bir şey düşünülüyor.

Sonuç olarak ben pc yi falan bağlamam zaten yılın 10 ayı yokum evde safece annem babam ve dedem kalıyor onların ihtiyacını karşılamak için vestel in tv leri yetermi çok para vermek istemiyorum hatta başka önerileriniz var ise onları da değerlendirebilirim. Birede beko nun tv leri ile ilgili düşünceletiniz varmıdır.

Şimdiden teşekkürler

Vestel 7 serisi smart tv aldık 106 ekran. 4-5 gün olmustur. Suanlık memnunuz görüntü kalitesi gayet güzel. Yalnız ses biraz bassız. Tabi klasik türk eviyse sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

quote:

İyi forumlar.

Şimdiden teşekkürler

Vestel 7 serisi smart tv aldık 106 ekran. 4-5 gün olmustur. Suanlık memnunuz görüntü kalitesi gayet güzel. Yalnız ses biraz bassız. Tabi klasik türk eviyse sorun olmaz

Android market ten indirsiginiz kumanda uygulaması ile TV ye sesle komut veriliyor bas olayini 2+1 ses sistemi alarak ben çozdum

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

İyi forumlar.

Şimdiden teşekkürler

Android market ten indirsiginiz kumanda uygulaması ile TV ye sesle komut veriliyor bas olayini 2+1 ses sistemi alarak ben çozdum

Bende düsünüyorum öyle bisey hocam. Sorması ayıp nerden aldınız ne kadara aldınız. Bi tavsiye fena olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar.

Şimdiden teşekkürler

Bende düsünüyorum öyle bisey hocam. Sorması ayıp nerden aldınız ne kadara aldınız. Bi tavsiye fena olmaz

Realden craavite aldim 59 TL te basi ttatmin ediyor 14 watt

• pf7017 Smart tv nin en son firmware sürümü nedir

elinde olan varsa paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltulu

pf7017 Smart tv nin en son firmware sürümü nedir

V 12 bendeki

• quote:

quote:

V 12 bendeki

Dün servisi arayıp güncelleme istedim. Akşam 8 de geldi ve güncelleme için tv yi götürmem gerekiyor dedi
    oysa aynı serbis daha önce flash bellek ile evde güncelleme yapmıştı.
    Bende kabul etmedim flash ile burda güncelleme yap dedim
    bende yüklü olan 11.11 sürümünün son sürüm olduğunu söyledi yeni sürümü yok dedi ve gitti

Elinde 11.11 den üst sürüm olan varsa paylaşabilir mi ?

• quote:

quote:

quote:

V 12 bendeki

Dün servisi arayıp güncelleme istedim. Akşam 8 de geldi ve güncelleme için tv yi götürmem gerekiyor dedi
    oysa aynı serbis daha önce flash bellek ile evde güncelleme yapmıştı.
    Bende kabul etmedim flash ile burda güncelleme yap dedim
    bende yüklü olan 11.11 sürümünün son sürüm olduğunu söyledi yeni sürümü yok dedi ve gitti

Elinde 11.11 den üst sürüm olan varsa paylaşabilir mi ?

Maalesef önce banada TV yi goturelim dedi sonra başka servis geldi USB ile yazilim atti güya bisey değişmedi çok kotu smart

• Bu cihazda yada 7 serisi cihazlarda usb hdd'e yayın kaydedebilen yada yayın sırasında durdurabilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.