Şimdi Ara

VESTEL SMART TV İNCELEMEM (42pf7017) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
18
Favori
237.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kumanda tipin bendekinin aynısı gözüküyor. Burada değişiklik olmamış. Fiziksel olarak kumandada sorun olması çok muhtemel gibi. Bence kumandayı alıp bir Vestel bayisine falan götürüp dene. Olmadı servise söylersin, gelsin baksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım çağırdım ne zaman gelirlerse

• Ozellikle internete taktiktan sonra gitmesi kumandadan olma ihtimalini azaltiyor. İnsaAllah kumandadir da cabucak cozulur sorunun.

• kumanda olunca hata bizden mi oluyor? öyle birşey söyledi saservisleriteki yetkili daha bir saatlik ürünün kumandası bozulması çok saçma

• Hocam kumandanin icine su falan kacmadiysa ve kirik yoksa kullanici hatasi sayilmasi icin bir neden olamaz. Oyle sacma is mi olur? Ucretsiz degistirmeleri icin israr edin sorun ondaysa.

• kumanda basılı kalmış garanti kapsamında değişirilecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Gidip almislar kafalarina gore dediginiz ananiz babaniz falansa ellerinden opun, guzel bir is yapmislar.

Cihazda normalde bazi ozellikler kapali, biraz kurcalayip acabiliyoruz (Pvr, tabletle kontrol, tablete goruntu aktarma vb...). Ona ayar cekecegiz :)

Arkadaşım bende de A101 den alınma NEXON NX 600 TV var.Benim TV ye de bi ayar çeksek nasıl olur?
    Benim TV nin menüsüde sarı renkti bugün vesteldriver.com adresinden bi yazılım indirdim yükseltme yaptım menü kırmızı oldu ama sevmedim ben bu kırmızıyı
    ayrıca ekstra bir özellik geldi mi onu da bilmiyorum.
    Arkadaş paylaşmış sanırım o arkadaşın aldığı A101 deki 50 inç benimki 42 inç.
    Follow me falan yazıyor ama etkin değil diyor.Nasıl Olacak bu ayar.
  • akavuk A kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun bende ayni yerden daha guncel diye indirip kurdum nx600 tvme menu kirmizi oldu :) geri alamayiz sanirim eski rengine vestelin kendi rengi kirmizi yan urunleri seg nexon luxor tvlerde bu menu sari fallow me kullanabilmeniz icin usb wifi adapter lazim birde akilli telefonunuzda vestel uygulamasi ikiside ayni wifi ağına bağlı olmalı benim bildigim kadariyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akavuk A kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj göndereceğim. Bakalım neler yapabiliyoruz.

Follow Me TV için google play store'dan (iphone kullanıyorsan itunes store'dan) Vestel Smart Center uygulamasını indiriyorsun. TV ile aynı ağa bağlı olman gerekiyor. Uygulamadan TV'ye bağlanıp, uygulama üzerinden follow me'ye basıyorsun görüntüyü aktarıyor. Menüde aktif olmasa da yapıyordu sanırım. Yapmıyorsa da hallederiz inşaAllah

• arkadaşlar bende 32 inç smart led mb 70 şase(anakart) tv var son birkaç gündür sabahları tv yi açtığımda ses var görüntü yok panelde mor renge yakın bir ışıma oluyor ilk kurulum yaptım değişmedi daha sonra fişi çekip taktım şükür nihayet görüntü geldi bu olay 7-8 saat kapalı kalıp açtıktan sonra oluyor 5-10 dakika içinde açıp kaparsan olmuyor acaba sorun ne olabilir bu konu hakkında beni aydınlacak biri olursa sevinirim
  • bende aldim 50nx600 nexon tv i ben memnunum.interneti denemedim fakat resim deki kumanda tv ninmi? benim kumandam farkli nexon yaziyor ve siyah renkte. bu televizyonda ip tv uygulamasi oluyormu bilginiz varmi
  • 50nx600 nexon tv versiyon 3.6.2h uygulama versiyonu 3.6.2 yaziyor bu güncelmi acaba .daha yeni bir guncellemesi varmi
  • 50nx600 nexontv hangi vestel tv denk geliyor. yani yazilimlari uyani hangisi acaba
  • ateşş1 A kullanıcısına yanıt
    Selam,

3.6.2h günceldir. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Vestel 50pf7055'e denk geleceğini sanıyorum.

• Bana da bir yardımcı olsanız :) bende de Nexon 40" NXN Smart TV var; PVR özelliği var mı yok mu, kılavuzunda okudum sanıyorum ama menüde göremiyorum. Başka bir yerden veya yazılım güncelleme ile açılabilirmi acaba?
  • uzobay U kullanıcısına yanıt
    PM attım

• Vestel 42fp4017 cihazı hızlıal.com dan almıştım cihaz dün akşam arızalandı kumanda ile kapattık saat sonra açmaya çalıştık açılmadı.
    tv üztündeki ışık yanıyor kumanda komutunu alıyor fakat görüntü ve ses yok.
    Bu cihazın garantisi kaç yıldı bilgisi olan varmı ?
    2 yılmı 3 yıl mı tam emin değilim bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

PM attım

gayet iyi yapmissin,kimseler faydalanmasin.
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Tv nin üzerinde usb bellek takılıysa çıkarıp deneyin bir de

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi forumda açıktan paylaşmamam rica edildi. PM atarsanız bilgisayardan bağlandığımda cevap verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.