Şimdi Ara

VESTEL TELEVİZYON ASLA ALMAYIN. VESTEL FİRMASINDAN UZAK DURUN....!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPARAK VESTEL CEPA MAĞAZASI SELCAN TİCARETTEN (ANKARA) İŞYERİMİZE 2 ADET 50PF7070 MODEL BEYAZ TV ALDIK.
    SELCAN TİCARET HAFTA SONU İNRİRİMİNDEN FAYDALANDIRALIM DİYEREK CİHAZLARI SATTI BİZE. CAZİP FİYATA ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜRKEN ARIZALI CİHAZLARI BİZE KAKALADIKLARINI ANLADIK.
    AMA ASIL KABUS BUNDAN SONRA BAŞLADI. CİHAZLAR ARIZALI ÇIKTI. SERVİS GELDİ DEĞİŞMESİ LAZIM DONANIM ARIZASI VAR DEDİ. YAKLAŞIK BİR AYDIR. GİDİP GELİP BİZİ OYALIYORLAR. 2 KERE YAZILIM YÜKLEDİLER. SONUÇ AYNI.
    ALDIĞIMIZ BAYİ İLE VE FİRMADAN EN AZ 20 AYRI KİŞİ İLE GÖRÜŞME YAPTIK EŞİM VE BEN. VARDIĞIMIZ SONUÇ GELİP YAZILIM YÜKLEYECEĞİZ OLDU.
    KANSER OLMAMIZA AZ KALDI. ARIZALI CİHAZLARI DEĞİŞTİRMEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR.
    VESTEL YERLİ SERMAYE VE SONUÇ ELİMİZDE KALAN 2 ARIZALI CİHAZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Vesteli ürettiği ve teknik servis hizmetini verdiği piyasada 700 800 tl civarında satılan Seg marka 39' tv min ekranı benim hatam sonucu kırıldı.

Vestel yetkili servisinin ekran değişimi için biçtiği fiyat 850 Tl. Televizyonu zaten 800 e aldım dediğimde pişkin pişkin fiyatlar bu şekilde yapılacak bişey yok demeleri de ayrı muamma.

Nazif Zorlu anca başbakanın kapısında yatıp ithal teknolojiye ek vergiler getirmeye çalışsın, bu hizmet anlayışı ve bu kaliteyle biraz zor rekabet ederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.