Niye kapattılar ki yahu? Yerli telefon üreteceklerdi daha |
Vestel Venus E5 32 GB (1749 TL ) (2. sayfa)
-
-
Ben aldım bir adet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1749tl devam etmekyedir
-
elinize ulaştımı hocam. izlenimleriniz nelerdir
-
2 adet almıştım birkaç gün önce geldi. Bu fiyata alınır. Piyasada 2000tl altında telefon yok zaten. Öncesinde de E4 kullanıyordum. O da sıkıntısızdı yedek telefon oldu bu gelince.
-
Yapacağınız en son sey vestel telefon almak olsun bu hayatta gecen sene almistim 5 ay sonra anakart arızası verdi telefon geldikten sonra 1 hafta sonra sarj soketi bozuldu tekrar gönderdim kullanıcı hatasi deyip 1500 tl lik telefona 500 tl tamir ücreti istediler. Asla almayın aldırmayın
Çekle vs 1650 liye geldi iyiki yedek tek olarak almışım 3000 tl olmuş keşke 2 tane alsaydım malüm piyasa...
www.n11.comVestel Venus E5 32 GB (Vestel Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/vestel-venus-e5-32-gb-vestel-turkiye-garantili-1222309?magaza=vestelkurumsalmagaza&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
Vestel kardeşim kullandı bir kaç sene, ilk telefonu ekran arızası yaptı bir üst modeliyle ücretsiz değiştirdiler, o da son zamanlarda GPS gormeme, 3 defa değiştirmeye rağmen batarya sorunları (ani kapanma, şarjın aniden yüzde 15 e düşmesi vs.) Android 8 olmasına rağmen kasma donma... Bence 300-500 daha verin reeder alın 256 GB modeli en son 2700 liraydı.
Valla tavsiye ederim şuan için çok iyi şarzi üç günü zorluyor donma kasma kilitlenme şuan için yok android 10 yükseltme aldı hafif ve görünümü çok güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X