Şimdi Ara

Vestel Venus V3 akıllı telefon inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel çamaşır makinesi üretsin.. Telefon işi ona göre değil..

• yarin alicam ya bisiler soyleyin iyimi deyilmi dor ve net

• ilk defa yorum yapıyorum, o da gerçekten 1ay içinde bu telefondan bu kadar çektiğim için. 3. gününde kendiliğinden kapandı. açmak için bataryasını çıkardım. fotoğraf kalitesi berbat, net çok kötü çekiyor. garanti sürecinde diye gönderdim. şimdide sesini kısmak istediğimde ses max gözükmesine rağmen kısılıyor, bazende donuyor. hepsini bir arada yaşattı bana, yazık verilen paraya sadece ona üzüldüm...

• Yerli üretimi desteklemek, bile bile kerizlenerek kazıklanmak anlamına gelmemeli.

yerli üretimi bu vatandaş zaten destekliyor.

Ülkede en çok satılan oyunlardan bir tanesi tamamen türk yapımı olan, ODTÜ teknokent'te bir ofiste geliştirilen Mount&Blade idi. Gittik aldık. Şimdi bannerlord çıksın, çıkış fiyatı 40 dolar olsa bile alacağız. Çünkjğ gerçekten desteği hak ediyorlar. Biliyorum sektör farklı ama bahsettiğim konu, yerli üretim ve emeği destekleme.

vestel türkiye'nin en paragöz başkanlarından birisine sahip, çalışanına en kötü davranan ve pazarlama birimleri ile türk halkını en ağır şekilde soymaya kalkan bir firma. Kendi vatandaşına tam anlamı ile düşman bir kuruluş ki mevcut hükümetin de çoğu zaman kendi vatandaşına düşman hareketleri göz önüne alınırsa (Örneğin türk vatandaşı üniversite öğrencilerine 400 TL ileride geri ödemeli burs, Suriyeli Öğrencilere 1200 TL karşılıksız burs gibi veya Türk vatandaşına çalışmıyorsa sağlık hizmeti Ayda GSS ile 400 TL'ye varan fiyatlarda, Suriyeliye tamamen bedava vs. vs. örneği çoktur) Bu kurumun başındaki kişinin de iktidara en yakın şahıslardan birisi olması su götürmez. Adam helikopter ile fabrika basıp, dışarıda çay içerken gördüğü adamları kovan bir adam. Kendi reklamlarında karşılıksız (mesai ücretleri vestelde yoktur) fazla çşalışmayı insan haklarına aykırı bir şekilde yücelten bir adam.

ben şunu bilir şunu derim ve bu lafımın arkasındayım. değil vestel telefon, vestel ürün almak yerli üretimi desteklemek değil, tam tersine vatan hainliğidir.

• Vestelin hiçbir malını almamaldırtmam
  • Keşke bizleri enayi yerine koymak yerine düzgün birşeyler yapsalarda desteklesek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya sebebiyle cok ucuz diye benimde halam almış bu telefonu,ama bitürlü mobil ağ baglantısı kuramıyormuş,yorumlarına bi bakayım diye buraya geldim ki ne göreyimmm,araştırmadan etmeden fiyatına bakarak telefon alınırsa böyle olur işte,üzüldüm şimdi,onlar için verilen o 500 600 lira para o kadar büyük bir para ki...

neyse yorumlar için çok teşekkürler,ben öğrendim öğreneceğimi,almayı düşünenler için faydası olur...

• sakın almayın ben aldım.pişman oldum.telefonla arama yaptığımızda kulağımızdan çektiğimizde telefonun ekranı geri gelmiyor.aramayı sonlandıramıyorum.çok dandik bişey

• Vestelin telefonu alınmaz aldırtmayın.Bu kadar dandik görmedim yapacaklarsada fiyatına göre özellikli düzgün bir telefon yapsınlar.

• Vestel Venüs v3 5570 cihazını yeni aldım.. Sırf yerli olsun cari açığa katkımız olsun diye.. Ekranı işlemcisi belleği romu farklı ülkelerden gelip çin de toplanan amerikan malı alacağıma dünyanın %60'ı yerli olan ilk cihazını almak daha mantıklı geldi. Android Linux tabanında temelde aynı...rom geliştirip apk yapan bir Android sever olarak vestel Venüs ü gayet başarılı buldum...
    Fakat kamera vasat, çok hareket ettirmezseniz iyi fakat hareket edince kötü..
    Vestel mühendislerini ve yerli cep geliştirme, yayma katkıda bulunma hevesinde olanları tebrik ediyorum..
    Normalde vestel e karşı önyargım vardı fakat cihazı kullanınca önyargım kalmadı,fiyatına göre iyi cihaz.. Bu arada cihazı zorlu holding çalışanlarına yapılan kampanyadan aldım.
    Orada çalışan bir tanıdığım vasıtasıyla 800 TL 8 taksit..
    Cihaz fiyat performans konusunda gayet başarılı, alacaklara tavsiye ederim.. Gururla yerli diye boşa demiyorlarmış adamlar...

bu arada kendi ülkesinin yerli malını kötüleyip cari açığa destek olma yerine köstek olmaya çalışanlar gidip baksın diğer markaların üretildiği ülkelerin kendi milletlerine;nasılda ülkesinin değerlerini övüp yayma çabasındalar...bizdeki gibi hemen köstek olmaya çalışmıyorlar...

siz hiç amerikalı birini iphone için bunun ekranı işlemcisi,belleği yerli değil ben kullanmam derken gördünüz mü..ya da bmw motoru kullanan toyota verso için bir japonun;ben artık toyota versoya binmem almanların bmw motorunu kullanıyor dediğini..demezler..ama bizde durum farklı..birşeylere biryerlerden başlamak lazım...tüm yurtdışı ve yurtiçi engellemelere ve karalamalara rağmen...

• Hadi bu telefonu ilk başta övenler şimdi övün de görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

sakın almayın ben aldım.pişman oldum.telefonla arama yaptığımızda kulağımızdan çektiğimizde telefonun ekranı geri gelmiyor.aramayı sonlandıramıyorum.çok dandik bişey

HOCAM 5070 ÖYLE BİR ÖZELLİK VAR TELEFONU TEKRAR YATAY TUTUNCA EKRANI AÇIYOR KULAĞA DOĞRU GÖTÜRÜNCE VE ARAMA YAPAR YAPMAZ EKRANI KAPATIYOR O ÖZELLİK BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ...
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    5070 İN BATARYASINI ÇIKARMAMAZSIN I PHONE GİBİ...
  • ARKADAŞLAR BENİM GİBİ VESTEL KONUSUNDA KARARSIZ KALANLAR İÇİN YAZIYORUM.BAŞLICA ŞUNU SÖYLEYİM ELEKTORNİK ŞANS İŞİ 4SENE SERVİSCİLİK YAPTIM PHILIPS MARKASINININ MÜŞTERİMİN 1 TANESİ DAHA CİHAZI KURMADAN ARIZALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ BELKİDE BAŞIMA BAŞKA HİÇ GELMEDİ ADAMIN ÖYLE BİR NASİBİ VARMIŞ ALDIĞI İLK ŞEY ARIZALI ÇIKAR DEĞİŞTİRDİĞİ CİHAZDA HİÇ ARIZALANMAZMIŞ.ÖNCELİK HANGİ MARKA OLURSA OLSUN NASİP.VESTEL 5070 2 ADET ALDIM O ÖZELLİKLERDE O TELEFON GAYET UYGUN MİLLET HEMEN DANDİKLİĞİNDEN DİYECEK ALAKASI YOK YURT DIŞI ÜRÜNLERİNDEKİ VERGİLERDEN MUAF KALIYOR.ÇOK HIZLI TASARIMI VS ZATEN BAŞARILI ALDIĞIMDA ANDROİD 5,1 L. İDİ ŞUAN 6,0.1.HOŞUMA GİDEN EN GÜZEL YANI HIZI.İNTERNET KONUSUNDA DA BAZI CİHAZLARDA YAŞANAN WİRELESS FARKI YOK KENDİ İNTERNETİ DE ÇOK HIZLI.HAFİF ISINMA SIKINTI YOK DİYECEK KADAR VAR.2 3 SAATLİK FİLM VS LERDE ARIZA AÇARMI BİLMİYORUM.1 2 SAAT FİLMLERDE SIKINTI OLMUYOR.BU ÖZELLİKLERDE BU FİYATA GAYET İYİ BU MODEL İÇİN KONUŞUYORUM.ALIRKEN BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM ALMANIZI TAVSİYE EDERİM .HEM YERLİ HEM KALİTELİ.

• Bana beleşe verseler bile almam,mazallah elimde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıı

quote:

sakın almayın ben aldım.pişman oldum.telefonla arama yaptığımızda kulağımızdan çektiğimizde telefonun ekranı geri gelmiyor.aramayı sonlandıramıyorum.çok dandik bişey

HOCAM 5070 ÖYLE BİR ÖZELLİK VAR TELEFONU TEKRAR YATAY TUTUNCA EKRANI AÇIYOR KULAĞA DOĞRU GÖTÜRÜNCE VE ARAMA YAPAR YAPMAZ EKRANI KAPATIYOR O ÖZELLİK BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ...

Ya trollsün yada hiç akıllı telefon kullanmadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıı

quote:

Ya trollsün yada hiç akıllı telefon kullanmadın.

Elemanıdır,Bugün adamın maaşını vermişler gelip buraya reklam yapmak için.

• Çööğğpp
  • 699 tl ye teknosadan yediğim kazık internete girdiğinizde her beş saniyede yüzde bir şarzı düşüyor 2013 de aldığım gm dıscovery 4 gb bundan iyidi teknosa iade de yapmıyor

• 10 ay önce Vestel Venüs telefon aldım aldığam alacağıma pişman oldum telefonda ekranın köşesinde dokunmatik algılamıyo diye garantiye gönderdim keşke göndermesedim ilkgönderdiğimde şarj problemi çıktı.Tekrar gönderdim sim kartı okumamaya başladı.Tekrar gönderdim donma kasma başladı.Tekrar gönderdim hoparlörün sesi bozuldu.Ve her defasında telefonda problem algılanamamıştır yazılıp telefona duzeltılcek hıc bısey yapılmadan bozup gerı gonderdıler.Değişim talep etmeme rağmen değiştirilmedi 1 yılda 7 kez garantiye gitti aldığımdan beri benden çok garantide durdu.servisi 5 para etmez .SAKIN ALMAYIN

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.