Şimdi Ara

Vestel VHT-402 Wifi Hava Temizleyici detaylı inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

iyi yapmışınız hocam ben de 1 buçuk haftadır falan kullanıyorum. yukarıda arkadaş zaten deneyimlerini uzun uzun anlatmış ama kendi adıma ben de memnunum faydasını gördüm.

• Bi cihaz bu kadar mı etkili olur arkadaş. Daha ilk günden keyfini vermeye başladı. Evde diğer odalara gidesim gelmiyor artık.

• Ben yatak odasında kullanıyorum. Akıllı saatimden uyku takibine bakıyorum. Aldığımdan beri uyku kalitesi puanım iyileşti. Tavsiye ederim

• Daha önce hava nemlendirici kullandım ama hava temizleyici ilk defa kullanıyorum. İçerideki hava tertemiz ve ferah oldu. Çok iyi

• Bu arada söylemeyi unuttum. Uyku kalitesini artırmak için bir de Vestel Akıllı Uyku Işığı modelini aldım.

Bu hoparlörlü bir ışık ama özellikleriyle uyku kalitesini artırıyor.

Dinlendirici özel bir kırmızı ışığı var. Bu ışık sayesinde melatonin salgısını artırıyor. Bir de doğal çeşitli sesler çalıyor. Uykuya dalmayı kolaylaaştırıyor.

Uyanmaya doğru ışık şiddetini artırıyor ve müzik çalıyo bu sayede güne dinç şekilde uyanmayı sağlıyor.

Varsayılan renkler haricinde 16 milyon renk seçeneğinden dilediğinizi seçebilirsiniz. O anki modunuzu ve ruh halinize göre seçim size kalmış.

Bluetooth hoparlör olarak da kullanılabiliyor.

Uyku kalitesini artırmak isteyen herkese tavsiye ederim. Çok faydalı oldu

www.vestel.com.tr
    Vestel Akıllı Işık Vfitürünleri | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-isik-p-355

• Filtresi nerede satılıyor bulamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

adam almış kullanmış gerçek deneyimini yazmış sen ömründe hava temizleyici görmemişsin bi tarafından uydurup utanmadan adama da hastasın diyor ve kuru laf yapıyosun. gerek dyson gerek ortalama her markanın ürünü sigara dumanını yavaş ya da hızlı temizler. yazmandan önce sadece 5 dakikalık bi araştırma yapsaydın birçok makinenin duman testi videosunu görüp daha mantıklı şeyler yazabilirdin. bu makinelerin amacı kendi tanıtımlarında da belirtildiği gibi havadaki koku toz zararlı kimyasal vs ne varsa temizlemek. ayrıca bir videoda birisi canlı canlı sigara dumanını üfleyip temiz hava çıktığını da göstermiş bu arada bu makine ile. onu da izleyebilirsin. sana tavsiyem alkollüyken internette yorum yazmaktan sakın.

• osman_deha O kullanıcısına yanıt

ahahhaa fake hesabından gelmiş bir de cevap yazmış bana.

ilerle.

• "Vestel Akıllı Kontrol" uygulamasında hava temizleyiciyi tanıtmak için sıfırlama yapmamız isteniyor.

Sıfırlama düğmesi nerede?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.