< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Vestelcell 6 GB+500 DK+1000 SMS 25 TL - 75 TL Vestel Hediye Çeki (4. sayfa)
-
-
vestel mağazada100 liralık ürün var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
vestel mağazada100 liralık ürün var mıBlender var
quote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyBlender var
Alıntıları Göstermodel nedir hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 23 Kasım 2020; 19:2:18 >
119 TL di modele bakmadım.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loneymodel nedir hocam?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu takip
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkan
Sil süpür var mı acaba? Bilgi verebilecek var mı?Şuan yok
Bu 100 tl çek nasıl alıyoruz bilen var mı? -
Deneyimleri anlatıyım her ne kadar geçmeye çalışıp geçemesek de. Vestel bayisi var yakınlarda 2 tane 2sine de gittik daha mesaj gelmedi diyorlardı sonra 1.5 hafta böyle arada sora sora hep aynı cevapları alınca vestelcell'i aradık siteden doldurun dediler sonra doldurduk ertesi gün de en yakın vestel bayisine gidin yardımcı olur dediler. 2-3 gün sonra türk telekomdan aradılar teklif verdiler 29tl'ye 1000dk 1000sms 10gb önerdiler kabul ettik. Vestelcell kaybetti ne diyelim :)
-
Yıllarca uzun diye hep Turktelekom kullandım (PTTCEL), en sonunda nefret ettirdi beni kendinden.
İnternet çekmez, görüşmeler kapanır telefon çekmez, sms atarsın geç gider gelir.
Simkartı kaybedersen illa PTT ye gitmen lazım (Hafta sonu komple, hafta içi 17 sonrası kapalı)
Lanet gitsin daha şunlara bulaşmayın arkadaşlar, gidin hattınızı Turkcell faturasıza geçirin, geçiş olduktan sonra faturalıya geçin 35 liraya 1000 dk + 10 gb + 250 sms veriyor.
Alın bundan bana dua edin.
-
venuscell olsa daha uygun olurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: tugberkk
Bu 100 tl çek nasıl alıyoruz bilen var mı?Hediye çeki gelmesi için hat aktif olunca aşağıdaki smsleri gönderin.
SOZ -------> 6888 e gönderin max 30 dk içinde mesaj gelecek ardından
ONAY-----> 6888 gönderin.
Tesekkürler ekstra 6 gb için ise birşey yapmaya gerek yok değil mi? Bayiler bilgisiz maalesefquote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyHediye çeki gelmesi için hat aktif olunca aşağıdaki smsleri gönderin.
SOZ -------> 6888 e gönderin max 30 dk içinde mesaj gelecek ardından
ONAY-----> 6888 gönderin.
Alıntıları Göster -
bende bimcelliyim 600dk 600 sms 2 gb 19 paketim var. acaba bu tarife bittimi. vestelcelle geçebilirmiyim bu kampanyadan faydalanabilirmiyim.
abonelerin internetleri 12 ay boyunca 2 ile çarpılıyor! bu ne demek acaba
-
iyi dedin bir çay demeleyeyim.
-
abonelerin internetleri 12 ay boyunca 2 ile çarpılıyor! bu demek hocam. 6 gb 12 gb mı olacak
-
25 tl kdv dahil kaç lira olacak o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: erhan6325 tl kdv dahil kaç lira olacak o zaman
28 falan olur sanıyorum. Sorunuzun nedenini anlamadım.
o zaman bimcelle devam 750 dk 750 sms 4 gb 23 lira olmuş. daha önce 600 dk, 600 sms 2gb 19 liraydı
-
Kendisi geliyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: tugberkk
Tesekkürler ekstra 6 gb için ise birşey yapmaya gerek yok değil mi? Bayiler bilgisiz maalesef
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X