Şimdi Ara

Veteran Ultima açılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sağlam adamlar açtığını biliyorum bayağı başlayan var bende bir yüklicem uo yu girip bakmak isteyen kaliteli oyuncularla ileride sağlam action olacağa benziyor haberiniz olsun runuo tabanlıdır sunucu age of shadows

• bu aralar uo oynama hevesi sardı, sunucu arıyorumda veteran uo'ya baktım üyelik sistemi yok birşey yok gelen giden belli değil.Siteside yok adam akıllı.Ortalıkta küfürle dolaşanları görünce direk uo hevesim söndü diyebilirim veteran uo sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 26 Şubat 2013; 14:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

bu aralar uo oynama hevesi sardı, sunucu arıyorumda veteran uo'ya baktım üyelik sistemi yok birşey yok gelen giden belli değil.Siteside yok adam akıllı.Ortalıkta küfürle dolaşanları görünce direk uo hevesim söndü diyebilirim veteran uo sağolsun

www.veteranuo.com

ana sayfamız ve üyelik sistemimiz aktiftir. Oyuncular arası bir kaç sürtüşme oldu malesef ama geride kaldı bunlar. Amacımız sakin ve saygılı bir ortam yaratmak. Her geçen gün bunu biraz daha başarıyoruz. Tekrar bakmanızı rica ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeaLzeBuB -- 5 Mart 2013; 17:00:30 >

• default parallels plesk panel page.

bu nedir arkadaşlar bilen varmı veteran uo nun sitesine giriyorum sürekli böyle bir sayfa açılıyor. garip olan iş yerinden siteye girebiliyorum ama evdn giremiyorum.
  • Web sitemiz ve forumlarımız yenilendi.

gezi parkı olaylarından önce akşam online sayımız 300 civarıydı

bu aralar 230-260 arası gidip geliyor. bu mesajı yazarken 259 online mevcut.
  • Bende başladım akşamları 200-250 kişi oluyor, tabi ortalama %40'ı multi client yani 140-160 kişi oluyor..
  • www.worldofsosaria.com'dan devam etmekte server. Çeşitli badireler oldu her tür uo serverında olduğu gibi ama şu an çok emin adımlarla devam etmekte yoluna. Canım sıkıldı bu akşam uo oynayayım dediğinizde açık kalacak bir server her zaman bence
  • 1 armor parçası 1m , gelmek istiyenler bikere daha düşünsün derim ..

çekler yerlerde geziyor o derece değersiz yani para ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 23 Mayıs 2014; 0:25:01 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.