Şimdi Ara

Veteriner Kliniğine İsim Arıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yahu de git işine, sana göre tabelaya isim yazmak eline yağlı boyayı alıp sacın üzerini boyamak gibi bir şey, Ne istiyorsan vereyim al sana, klavyede atan tutan öyle soyut şeyler üzerinden edebiyat yaptığını sanan, cahil cüheyla cesareti bunlar. Yasa var LA yasa yasa, millet apış arasından dükkan açmıyor, sana kanun maddesini gönderiyorum, cahile bak, adam esnaf diyor, sağlık işletmelerine zorunlu kılmış bunu, senin o mahallendeki abidin ocakbaşıya zorunlu kılmamış. Okuman yazman yoksa çevrende de mi yok, git de sor madde 9 ne diyormuş. Fesupanallah, adamın derdine bak?! Mahalle kavgasına çevirmek istiyor, ergen misin nesin git mahallende kavga et. Benden bu kadar, Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme,dönersin merkebe. Nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Yahu de git işine, sana göre tabelaya isim yazmak eline yağlı boyayı alıp sacın üzerini boyamak gibi bir şey, Ne istiyorsan vereyim al sana, klavyede atan tutan öyle soyut şeyler üzerinden edebiyat yaptığını sanan, cahil cüheyla cesareti bunlar. Yasa var LA yasa yasa, millet apış arasından dükkan açmıyor, sana kanun maddesini gönderiyorum, cahile bak, adam esnaf diyor, sağlık işletmelerine zorunlu kılmış bunu, senin o mahallendeki abidin ocakbaşıya zorunlu kılmamış. Okuman yazman yoksa çevrende de mi yok, git de sor madde 9 ne diyormuş. Fesupanallah, adamın derdine bak?! Mahalle kavgasına çevirmek istiyor, ergen misin nesin git mahallende kavga et. Benden bu kadar, Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme,dönersin merkebe. Nokta.

Kaç yasa biliyosun sen ya. Sen nasıl bi ülkede yaşadığını biliyo musun Antepli. Ben diyorum, tabeleda ne yazarsa mahalleli öyle çağırır. Adam sağlıkta yasa var diyor fabrikadan örnek veriyor. Gözün açılmamış senin.

Yasa var yasa bak madde dokız ne diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 4 Eylül 2015; 0:27:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• By Baytar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinavygs2014

Veteriner baha usta
    Can dostum vet. Klin.
    Evcil vet. Klin.
    Dalmacyali vet kl
    Arkadasim vet kl
    Kostebek vet kl
    Yumurcak vet kl
    Nemo vet kl
    Şebek vet kl
    Sevimli canavarlar vet kl

bunlardan harmanlayacağım olacaktır. zaten nemo'yu görünce sebepssiz gülümsedim asıl sektörüm balıktı kliniğe yöneldim
  • kendi adınızı verseniz daha iyi olur adınızla tanınmısta olursunuz

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • kendi başlığımı hortlatıyorum gençlik. isim önerilirenize talibim.
    Hayat ve Şifa veteriner kliniğini düşündüm
  • Minik Patiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.