Şimdi Ara

veterinerlik dişten daha zor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar hayvan olduğuna göre vererinerlerde bir çeşit doktordur ama dişçiler doktor değil hekimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçebileceği bi sürü mühendislik varken veterinerliğe neden geçer ki bi insan?

• kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bak atasözünde bile hayvan var veterinerlik kutsal bir meslek

• dh_pes D kullanıcısına yanıt
    sağlık alanına ilgisi var

• Tdk dan açıp bakabilirsin. Dişçilerle zorun mu var yoksa troll musun anlayamadım

• Hocam senin dişe bu hirsin niye ya? Gecen sene de boyle asagiladigini hatirliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama disci olsam mi dedim dedi ki bizim zamanimizda berberler dis cekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Hekim

Hocam senin dişe bu hirsin niye ya? Gecen sene de boyle asagiladigini hatirliyorum

Kazanamadim o yuzden

• dh_pes D kullanıcısına yanıt
    dişçilerle zorum filan yok ben gerçekleri söylüyom

• Daha 2 gün önce nuriye kalkmazın konusuna zar zor tıp kazandım sonuçlar değişmesin ühühü diyen sensin. Kim bilir kaç bin küsürden girdin tıpa ve ilk 10kdan ilk 5kdan dişe girenleri aşağılamaya mı çalışıyorsun? O kadar cahilsin ki diş hekimliğinde de tıpla aynı anatomi dersini görüldüğünü bilmiyorsun. Sen ne görüyorsan aynısını görüyor üstüne diş hekimliği dersi de görüyorlar. Ama varsın senin gibi için veterinerlikten kolay olsun varsın vasıfsız olsun. Diş hekimliği bölümünün zaten kanıtlanmaya ihtiyacı yok. Dipnot: Hedefim tıp
  • veterinerlik dişten daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: sahanjagan

Daha 2 gün önce nuriye kalkmazın konusuna zar zor tıp kazandım sonuçlar değişmesin ühühü diyen sensin. Kim bilir kaç bin küsürden girdin tıpa ve ilk 10kdan ilk 5kdan dişe girenleri aşağılamaya mı çalışıyorsun? O kadar cahilsin ki diş hekimliğinde de tıpla aynı anatomi dersini görüldüğünü bilmiyorsun. Sen ne görüyorsan aynısını görüyor üstüne diş hekimliği dersi de görüyorlar. Ama varsın senin gibi için veterinerlikten kolay olsun varsın vasıfsız olsun. Diş hekimliği bölümünün zaten kanıtlanmaya ihtiyacı yok. Dipnot: Hedefim tıp

Tıpla aynı anatomi dersi falan almıyorlar sadece dersin ismi ayni icerigi dis hekimliginde cok daha sadedir.

Tipta da diste de okuyan arkadaslarim var dis ez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmaceutical

quote:

Orijinalden alıntı: sahanjagan

Daha 2 gün önce nuriye kalkmazın konusuna zar zor tıp kazandım sonuçlar değişmesin ühühü diyen sensin. Kim bilir kaç bin küsürden girdin tıpa ve ilk 10kdan ilk 5kdan dişe girenleri aşağılamaya mı çalışıyorsun? O kadar cahilsin ki diş hekimliğinde de tıpla aynı anatomi dersini görüldüğünü bilmiyorsun. Sen ne görüyorsan aynısını görüyor üstüne diş hekimliği dersi de görüyorlar. Ama varsın senin gibi için veterinerlikten kolay olsun varsın vasıfsız olsun. Diş hekimliği bölümünün zaten kanıtlanmaya ihtiyacı yok. Dipnot: Hedefim tıp

Tıpla aynı anatomi dersi falan almıyorlar sadece dersin ismi ayni icerigi dis hekimliginde cok daha sadedir.

Tipta da diste de okuyan arkadaslarim var dis ez.

Aynen kardeş aynı dersleri görüyorlarmış lafa bak hangi dişçi pratisyen hekim gibi hastalıklara teşhis koyuyor bu arada Türkçede doktor ile hekim eş anlamlı olabilir ama bilimde doktora yapanlara doktor derler dişçilikte doktora yok şunu aklınıza sokun

• do not feed the troll
  • IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Kardes ben tip doktorlarini savunuyorum ben de tipciyim bana niye vuruyorsun suan

Friendly fire a kurban gittik

• IIImalwareIII kullanıcısına yanıt
    Ne demek yok , kafanız mı güzel ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pharmaceutical

Kardes ben tip doktorlarini savunuyorum ben de tipciyim bana niye vuruyorsun suan

Friendly fire a kurban gittik

Yok kardeşim lafım sana değildi

• sen benim sıralamamı bilmeden niye konusuyon hacettepe tıpa sınırdan girdim ondan dı benim korkum yallah başka kapıya

• frksfa F kullanıcısına yanıt
    bu hayatta yaşamak için inşallah beynine guvenmiyosundur

• kalp, böbrek, akciğer,vb.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.