Şimdi Ara

Veterinerlik Hakkında??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada arkadaşlar vet. fak. ikinci öğretim harçları ne kadar.. yani 1 senede ne kadar ödeme yapcam ?
  • Kedimi Yedim @ ben sermayen varsa demişim veteriner olup kediyle köpekle uğraşmak işin kolayı. büyükbaş ve kanatlı üstüne ticarette nasıl paralar dönüyor senin 32milyar dediğininin 10-15 katını adamlar 1 tavuk çiftliği kurunca kazanıyor.
  • veteriner en az bi doktor kadar ezber yapmalı okul hayatında. bunu göze alıyosan oku yani.
  • başka yorum yapcak olan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedimi Yedim

quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

okuması tıp kadar zor teorik dersleri nerdeyse aynı (fizyoloji histoloji falan) eğer büyük düşünürsen birazda sermayen varsa tıp kadar kazancıda çok.

arkadaşım sen Türkiye'de mi yaşıyorsun yoksa Tanzanya'da mı?
    bilmiyorsan yorum yapma lütfen.
    ailemde doktor da var veteriner de... veterinerliğe barajı geçip gidersin, tıpta ise türkiye derecesi yaparak gidersin. aynı eğitimi gösterseler veterinerlik mezun mu verebilir yahu? tıpta bir insanın her alanı var. bütün uzmanlık dalları işlenir. diğeri ise çok daha yüzeysel ve tıptan müfredatı çok farklı. tıptan kazancı çok demişsin. ortada işsiz doktor gördün mü hiç? işsiz veteriner istemediğin kadar var. sen hiç Türkiye'de 32 milyar maaşla özel sektörde çalışan birini tanıyor musun? benim tanıdığım doktor var. en basitinden 2-3 senelik pratisyen hekim var aile hekimliğine geçen, aylık 7 milyar gelir.
    kısacası tıpla kıyaslaman komik olmuş, başka birşey demiyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: R10i

başka yorum yapcak olan yok mu ?

hem soruyorsun hem de kabullenmiyorsun söylenenleri. o zaman niye soruyorsun forumda? ;)
  • quote:

quote:

hem soruyorsun hem de kabullenmiyorsun söylenenleri. o zaman niye soruyorsun forumda? ;)

nediyorsun sen yaaa yorumunu istmeiorm kardeş yorum yazma sen... neyi kabullenmemişim ne sacmalıorsn ?
  • 4 yıl boşuna okumuş olursun, ha baban ağa filan zenginse git oku derim, ama ekmek kazanmak için iyi bi meslek değil dostum
  • Doğuda veterinerlik mi. Oha.
  • !! neden doğunun neyi var ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R10i -- 24 Temmuz 2010; 1:26:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nediyorsun sen yaaa yorumunu istmeiorm kardeş yorum yazma sen... neyi kabullenmemişim ne sacmalıorsn ?

bana göre çocuk yaşta birisin, kardeş deyip de saygısızlık yapma!
    üstteki yazdıklarımı kabullenemiyorsun... bunu anlayacak kapasite olsaydı bu puanı çekmezdin, bu bölümü de tercihlerin arasına almazdın zaten...

seni ilgilendiriormu hangi bölümü terch edeceğim.. sen zaten insanlıktan nasibini almamışsın.. insanları bölümlerine ve puanlarına göre kıyaslıyorsan ve ölçüorsan yaşın benden ne kadar büyük olursa olsun sen adam olamamışsın demektir.. hersey öss sınavında yüksek puan almak deil.. insan olsaydın bu yorumu yapmazdn.. senin gibilerine inat o bölümlerde başarılı olacağıma yemn ediorm.. veteriner olacam sana ve senin gibilerine inat.. ve elimden geldiğincede başarılı olacam.. jeoloji mühendisi olanı su ürünleri mühendisi olanı veterineri küçümseyerek nereye varacaksn.. bir gün muhtaç oldugunda değerini işte o zaman anlayacaksn.. zaten nickindende ne kadar kaliteye sahip oldugun belli oluyor.. bir dahada benm konularıam mesaj atma..senin gibi insanların yormlarını istemiorm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R10i -- 24 Temmuz 2010; 1:25:36 >

• kusura bakma da sen bu konuşmayı hak ediyorsun, saygısızlık yapmayı bırak artık
  • quote:

kusura bakma da sen bu konuşmayı hak ediyorsun, saygısızlık yapmayı bırak artık

ben senin söylediklerini kabullenecek değilim.. herkesn görüşünü alıorm.. senin görüşünede saygı duyuyorm ama senin görüşünüde saorgulamak zorundayım kendi geleceğim için... ama sen insanları bu kadar küçümsediğinde görüşlerine ne dikkate alrm ne de sorgularım..
  • veterınrlık tıp pek bı fark yok okul hytıda oyle okulda oh yatm kebap zamanınız olmaz kasmaız gerek,sonucta oss de puanı dusuk dogal olrk duzenlı sıstematık dısıpnlı calişma yetenegı yok bu bolume gıren ogrencılerde bu zorlar talebelerı okulda. hıc boşta veterıer gormedım yuarıda ark bıraz abartmiş,hayvalardan tırsmasaydım yazardım tercıhe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfali Apti -- 24 Temmuz 2010; 9:46:11 >
  • quote:

!! neden doğunun neyi var ki ?

Doğuda kim verir kediye köpeğe önem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

ya veternerlik sadece kedi köpek deil ki .. çok basit bakıorsnz.. çok geniş kapsamlı ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

ya veternerlik sadece kedi köpek deil ki .. çok basit bakıorsnz.. çok geniş kapsamlı ..

Canım, kedi köpekle kastettiğim hayvanlar benim.
    Nijeryada lüks restoran açmak gibi düşün.
  • amcamın oğlu bu sene mezun oldu yeni mezun oldu.1 ay geçmeden çok büyük bir şirkette işe başladı düşünün yani.Onunla birlikte mezun olanlarının çoğu hemen iş sahibi oldu veya işleri hazırda.geçenlerde haberlerde görmüştüm işsizlik oranı en az olan meslekmiş.Bende düşünmüyor değilim açıkcası veterinerlik okumayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

amcamın oğlu bu sene mezun oldu yeni mezun oldu.1 ay geçmeden çok büyük bir şirkette işe başladı düşünün yani.Onunla birlikte mezun olanlarının çoğu hemen iş sahibi oldu veya işleri hazırda.geçenlerde haberlerde görmüştüm işsizlik oranı en az olan meslekmiş.Bende düşünmüyor değilim açıkcası veterinerlik okumayı.

bende az önce bi veterinerle görüştm aynısını söyledi..
  • bnde buraya gitmeyi düşünüyorm..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.