Bianchi ferrari akademisinin bir pilotu ve bana göre massanın yeri için en büyük aday. massa ile kontrat uzatmazlarsa ve bianchi ışıltısını biraz daha saçarsa ferrari koltuğu neden olmasın ? Vettel ise bana göre alonsonun kontratı bittikten sonra için bir ihtimal olabilir.
Bence raikkönen red bull a gidebilir.Ama gitmesini istemem red bull bi yerde elbet patlayacaktır.Bence ferrari raikkönen e teklif getirirse harika olur ama onların da getireceğini düşünmüyorum daha önce raikkönen le çalıştılar bence rai nin yolu red bull
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Devil
Massa giderse yerine gelebilecek tek isim Raikkonen'dir.
Uzun zamandan beri Ferrari'de ALO - RAI ikilisini görmeyi istiyorum, umarım bir gün gerçekleşir.
Aynen hocam... Çok istiyorum o ikiliyi... Kimi O Ferrariyi nasıl uçurur varya....
Red Bull da kalır eger BMW, Wolswagen yeni bir takım Formula ya katılır o zaman onlardan birisine geçer
quote:
Uzun zamandan beri Ferrari'de ALO - RAI ikilisini görmeyi istiyorum, umarım bir gün gerçekleşir.
quote:
quote:
adam gibi araç yapmadığımız sürece red bull'u geçmek imkansız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme