quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun
quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun İşaretli
quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun İşaretli O zaman bilmiyorum ama tahminimce atladığınız bir kısım olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun İşaretli O zaman bilmiyorum ama tahminimce atladığınız bir kısım olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun İşaretli O zaman bilmiyorum ama tahminimce atladığınız bir kısım olabilir. Coming Soon adresini sürekli Refresh yaparsan aynı sayfayı görürsün. Adres çubuğuna tekrar vevo.com yazarak girmeyi denedinmi ?
quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 quote:Orijinalden alıntı: ByProdigy Chrome'da gösterdiğiniz eklentiyi kurdum ayarları yaptım.Chrome'u kapatıp açtım ancak olmadı Aynı ayarları yaptıysanız "Enable" kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun İşaretli O zaman bilmiyorum ama tahminimce atladığınız bir kısım olabilir. Coming Soon adresini sürekli Refresh yaparsan aynı sayfayı görürsün. Adres çubuğuna tekrar vevo.com yazarak girmeyi denedinmi ? Evet yine aynı sayfa çıkıyor
quote:Orijinalden alıntı: Kamil93 Çok garip Uzantıyı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene. Yine olmadı.Neyse önemli değil.Youtube'dan devam artık :)
yapamayan arkadaşlar, X-Forwarded-For u elle yazın. kopyala yapıştır yapınca bende de çalışmadı sildim, tekrar elle yaptım oldu.
quote:Orijinalden alıntı: Dr Dre. Zaten vevo kanalı yok mu youtube'da tekrar vevoya girmenin anlamı ne ki? YouTube'un VEVO kanalı var, buda VEVO'ya erişim olmayan ülkelerden izlenilsin diye yapılmış. Zaten VEVO'nun video kaynaklarının hepsi YouTube'da.