Şimdi Ara

Veysel-Telles sonunda bekler tamam... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bari bugün laf etmeyin, ikisini de ağzım açık izledim. Helal olsun aslanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telles sonradan biraz dusuyor ama duzelicek tabiki. Oyun gorusu adam geçişi mukemmel veysel telles hayro bunlar süper transferler.
  • Her ikisinde biraz daha oturakli ve kontrollu oynamasi lazim, biraz salaş gozuktuler bugun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tellesi cok begendim yeni olmasina ragmen cok iyi oynadı.Veysele pek dikkat etmedim ikisindende umitliyim guzel transferler yaptık bence.

• şu ilk yarıdaki bişeyler yapıp sonra kendi vurup top auta gidince ağzım açık kaldı o pozisyonda

telles umarım uzun yıllar iyi hizmetlerde bulunacak takımımıza. en azından şimdilik öyle duruyor
  • flood olacak pardon ama veysele bişey dememişim. onu yok saydığımdan değil. son yıllarda sağ bekimiz iyi kötü vardı idare ediyoduk da sol bek bulunca daha çok üzerine titrer olmuşum demek ki
  • 2 oyuncuda Türkiye için yeterli ama bana göre avrupa seviyesinde değiller..
  • Bazı konularda eksik olduklarını gösterdiler ama fazlasıyla işe yarayacakları kesin özellikle de Telles'ten çok şey bekliyorum.Ayrıca 3-5-2'nin kanatlarında oynamak her babayiğitin harcı değildir.Sağlam fizik ve kondisyon gerektirir.Maçta bu dizilişten dolayı özellikle son yarım saatte hem Telles hem de Veysel adam kaçırmaya başladı.

Önümüzdeki sezon Telles patlama yapar beyler rahat olun,önüne de Bruma'yı koyduk muydu sonra bakın siz sol kanattaki şenliğe.
  • yuh arkadaş yuh
    adamlar riera ile telles i kıyaslama çapsızlığını göstermiş
    ne defansif ne ofansif riera ile karşılaştırılamaz, fersah fersah önce alex

veysel de gayet iyiydi, sonuçta önlerinde orjin kanat olmadan oynadılar.çift forvet belasından bir kurtulsa uçacak takımda biz görecekmiyiz
  • Keşke şampiyonlar ligi kadrosunda veysel kayıtlı olsaydı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.