Şimdi Ara

VGA ÇIKIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harici ekran kartımı,4830, arızadan dolayı garantiye göndereceğimden bir süreliğine anakarttaki onboard vgayı kullanacam. bu sebeple gidip bir tane analog kablo aldım ama anakartta ekran kartı çıkışı yok. Anakartın modeli Asus P5KPL, yani normalde anakartta gma 3100 onboard chipset var. Aşağıdaki o iğneli yer için bir dönüşütürücü falan var mı?

VGA ÇIKIŞI

• yok mu bilen
  • eğer dediğin anakart buysa ob vga yok iğneli dediğin de seri port.
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=PBZkkOWANwHqCOO7
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

eğer dediğin anakart buysa ob vga yok iğneli dediğin de seri port.
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=PBZkkOWANwHqCOO7

evet o anakart, asus P5KPL. iyide bu anakart g31 chipsetli değil mi? g31 chipsetli anakartlarda ob vga olmuyor mu? hatta anakartın cdsinde ve yukardaki linkin download bölmesinde (winxp seçilince) vga driverları da var.
  • linkte specification selmesine tıkla orda ob vga yazmıyor. ayrıca olsa 15 pin dişi d sub çıkışı olması gerekir. p5kpl olduğundan emin misin? kpl den sonra ek filan yok mu? ayrıca driver cd leri bir çok seri için çıkar. o cd ob vga olan bir anakartı da destekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 5 Temmuz 2010; 20:15:43 >
  • anakartın modelinde ek falan yok, düz p5kpl.specificationda da vga ile ilgili bir şey yokmuş hakketen. ya bu nasıl iştir anlamadım ki g31 chipsetl onboard olmaz mı kardeşim az önce asus support a technical inquiry den mesaj attım mevzuyla ilgili, nerde bu anakartın d-sub ı diye. ekran kartı garantiye gönderecektim bir iki haftalığına kullanacaktım, karın ağrısı çekecez ya.
  • çizgi elektroniğe mesaj at. hatta direk ara 02123567070 sonra 3 ü tuşlama santralden mühendis hakan beyi bağlat çok anlayışlı bir arkadaş. hemen yardımcı olacaktır.
  • ya ilgin için çok teşekkür ederim. yarın mesai saatinde görüşeyim hakan beyle, akşam akşam rahatsız etmeyeyim
  • rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. zaten 9-18 çalşıyorlar arasanda bulamazsın
  • dostum ne oldu görüştün mü çizgiyle? ne dediler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.