elimdeki bilgisayardan televizyona aktarım yapmaya çalışıyorum.Ekran kartımda sadece vga giriş var.Vga ile ilgili;
1 RED PCden-monitöre Kırmızı görüntü (75 ohm, 0.7 V p-p) 2 GREEN PCden-monitöre Yeşil görüntü (75 ohm, 0.7 V p-p) 3 BLUE PCden-monitöre Mavi görüntü (75 ohm, 0.7 V p-p) 4 ID2 Monitörden-PCye Monitör ID Bit 2 5 GND N/A Şase 6 RGND N/A Kırmızı Şase 7 GGND N/A Yeşil Şase 8 BGND N/A Mavi Şase 9 KEY N/A Key (pinsiz) 10 SGND N/A Sinyal Şasesi 11 ID0 Monitörden-PCye Monitör ID Bit 0 12 ID1 or SDA Monitörden-PCye Monitör ID Bit 1 13 HSYNC or CSYNC PCden-monitöre Yatay Sinyal (Kompozit Sinyal) 14 VSYNC PCden-monitöre Dikey Sinyal (Vertical Sinyal) 15 ID3 or SCL Monitörden-PCye Monitör ID Bit 3
bir şema var.Ancak televizyon tüplülerden sadece kompozit bağlantı yapabiliyorum.Neler denediysem olmadı.Bu iş için devre şeması yada ona benzer çözümleri olan yada denemiş olan arkadaşlar bana bilgi verebilirmi.
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme