en iyi xbox oyununu multıplatform oyun nasıl oluyor :? hani geow 3 çamurdanmı :? batmanın orada olmaması lazım..
sonra bence en iyi mp ödulu portal 2 çok saçma olmuş.. şu en iyi shooter mw3 un olmasıda öyle....en ıyı shooter lıstesındekı dıger oyunlar mw3 den iyi olmasına ragmen para mı verdılerde cod seçılıyor hala bu nasıl bir İSİM''
Hepsine bir bahane uydurulabilir ama bu nedir ya En Beklenen Oyun: Mass Effect 3 listede diablo oldugunun farkinda degiller herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: ajmet
Hepsine bir bahane uydurulabilir ama bu nedir ya En Beklenen Oyun: Mass Effect 3 listede diablo oldugunun farkinda degiller herhalde.
küçük mü görüyon mass effect i? oynamadığın belli saçmalamışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: tizar
quote:
mass effect hayranı birisiyim bende ama bencede diablo varken mass effect nasıl alabilir bu ödülü
belki kizacaksiniz ama kiyaslamasini bile yapmam ben Mass Effect ile diablo nun.Neyse yeni bir tartismanin fitilini ateslememek icin herkesin gonlunde bir aslan yatar diyerek konuyu baglayayim.
alıntı:
bence senin diablo oynamadığın belli...
Bu tizarın yorumunu ve ona 12 artı veren CODcuları görünce buranında seviyesinin bu hale geldiğine inanamıyorum. O zaman alın DLC nizi $70 verin. Yani bunun başka bir adı vardır da neyse. Siz madem gerçek CODcusunuz sizin daha çok eleştirmeniz gerek biz ne beklerken bize 4 yıllık oyun verdiler demeniz gerek!! Bu oyunun seçen insanların oylarıdır sizin gibi dünyada ne yazık ki 20 milyonluk bir zihniyet var, orda Gears of War bu ödülü hak ederken, beğenin beğenmeyin MW3'ün yapımından en az 4-5 kat emek yer alan BF3 varken MW3 bu ödülü hak etmedi. Ne derseniz diyin gönlümüzün şampiyonları Geow ve BF3 tür. Busenede avunacak birşey buldunuz. Ama MW3'ün satışları azaldı, heryerde şikayet var, puanları düşük... Gerileme başladı... Görecem ben sizi 2-3 yıla buraya yazıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Bu tizarın yorumunu ve ona 12 artı veren CODcuları görünce buranında seviyesinin bu hale geldiğine inanamıyorum. O zaman alın DLC nizi $70 verin. Yani bunun başka bir adı vardır da neyse. Siz madem gerçek CODcusunuz sizin daha çok eleştirmeniz gerek biz ne beklerken bize 4 yıllık oyun verdiler demeniz gerek!! Bu oyunun seçen insanların oylarıdır sizin gibi dünyada ne yazık ki 20 milyonluk bir zihniyet var, orda Gears of War bu ödülü hak ederken, beğenin beğenmeyin MW3'ün yapımından en az 4-5 kat emek yer alan BF3 varken MW3 bu ödülü hak etmedi. Ne derseniz diyin gönlümüzün şampiyonları Geow ve BF3 tür. Busenede avunacak birşey buldunuz. Ama MW3'ün satışları azaldı, heryerde şikayet var, puanları düşük... Gerileme başladı... Görecem ben sizi 2-3 yıla buraya yazıyorum
en azından skyrim goty aldı , ordan avutuyorum bende kendimi
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
kim olduğun belli zaten de sen önce mesajını nickinle yaz adamlığını görelim. forumun seviyesini düşeren siz bf3 fanlarıdır. kendi zihniyetinizi foruma empoze etmeye çalışmaktan başka yaptığınız bir iş yok. aylardır tüm cod konularını didik didik edip salça oldunuz. sanki her cod konusuna attığınız mesajdan dice size prim veriyor. merak etme zaten kimse 70 dolar vermiyor. ödüle dikkat edersen ruhsuz içi boyalı grafik ödülü değil en iyi shooter. satışları azaldığı dediğin mw3 rekor üstüne rekor kırıyor avatarı bile solladı sen ne diyon be adem? biz zaten birşey demiyoruz yerimizi biliyoruz (: sürekli car car dert yanan sizsiniz. tabiki de gönlünüzün şampiyonu olabilir elden başka ne gelir?
MW3 en iyi shooter ödülü alıyorsa, gene yakında çıkaracakları oyunda bir gelişme olmaz. Aynı oyunu çıkarırlar.
Tizar adam ol bak ben 10 yaşımı doldurdum akıl yaşım senden yüksek. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme