Şimdi Ara

VGN-AR850E/B ( 4 gb )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.4 Ghz. 3 MB Cache Core 2 Duo T8300 İşlemci
    RAM: 4 GB 667 Mhz. DDR2 (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 400 GB (RAID 0, 200 + 200) 5400rpm SATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU Max. 1791 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 17 Inch WUXGA (1440 x 900) widescreen X-Brite Hi-Colour Ekran

Bu cihaza hayran kaldım, ne dersiniz???

• hdd 2 tane galiba. ekran karti da cok gucluymus. fiyati ne ki bunun?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR840E-B-4-GB-NOTEBOOK,5408.html

1791 diyor ama o ramden yiyor galiba t8300 işlemci
  • fiyat performans acısından bakıldıgın da ıyı bır urun!
  • hdd yi keşke 7200 rpm kullansalarmış..fiyatı bence fena değil..sonuçta sony alıyorsunuz..
  • AR800 bu serinin en son modeli iyi cihaz 17 inch taşımıyorum dersen düşünmeden al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

hdd yi keşke 7200 rpm kullansalarmış..fiyatı bence fena değil..sonuçta sony alıyorsunuz..

Sony Vaio larda 7200 rpm li hdd ye hic rastlamadim. ancak ssd hdd ler var artik. Vaio larin bazi modellerinde de bu tip hdd ler mevcut. Vaio larda sanirim 7200 rpm e gecmeden direkt olarak ssd li hdd ler yayginlasacak.
  • Bu özelliğe bu fiyat tartışılmaz. Konfigürasyonu çok iyi...
    HDD'i istediğin zaman fiyat farkı ile yükseltebilirsin!
  • SONY VAIO VGN-AR850E/B (4 GB) model numaralı notebook çok ii gerçekten ya.
    Bi kere hdd raid olarak çalışıyor veri kaybı riski yok , kasti bişey olmadığı müddetçe tabi . Ekran kartı da gayet iyi 8600M GT 512MB a kadar paylaşımsız olmak üzere ; 1791 MB a kadar paylaşımlı çalışmakta.
    HDMI bağlantısı var ; görüntü aktarımında herhangi bir veri kaybı , aksaklık , abukluk olmaz.

Double lamp çalışıyor , ekranları çok güzel bunların ben FZ490 serisinde cihaz satınaldım ve satınalma aşamasında showroom da AR850E modelide vardı .
    Daha önce araştırmıştım , ürünü de orada görünce içim gitti

Eğer çoğunlukla yanınızda taşıyorsanız FZ 4.. ile başlayan ; yanınızda fazla taşımıyorsanız AR8... ile başlayan cihazlar süper olur bence .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.