Şimdi Ara

Vi Maini Olanlar İçeriye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Normalde Vi oynamam, oynamayıda sevmezdim. Bugün ranked maçında takımın yoğun isteği üzerine vi aldım. İnternetten baktığım bir buildi uyguladım. Aşırı rahat gank atıyor ve çok fazla hasar veriyor. Bir an Dariustan daha fazla sevdim sanki vi yi

Beyler dediğim gibi Vi yi Normalde Çok oynamam Ama bu maçtan sonra hayranı oldum diyebilirim. Şimdi Sizden Hatalarımı Söylemenizi ve Tavsiyede Bulunmanızı, İtem önermenizi bekliyorum. Vi ile oynamaya karar verdim artık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

• Youmuu yerine bc alman daha iyi olur, çok öndeyseniz eğer botrk-3force-bc kasabilirsin. Ama tanky olarak takıma daha faydalı olur. Armorpen veren jungle itemi+black cleaver sonrası tank gitmek ortada geçen oyunlar için daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üçlüden sonra tank çıkıyorum ama bu durumda daha çok atak çıkman da normal bayagı öndeymişsiniz.Üçlü yerine buzdogan yahut karabalta da düşünebilirsin.Skillerde ilk w-e-q açıp q-w-e fulluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ad kasma çok öndeysen trinity güzel oluyor cd + ad veren jungle itemini çık sonra duruma göre ad yada tank çıkabilirsin
  • Silverden sadece Vi oynayarak çıkmış biri olarak. Tank kassan takıma daha çok yararın olur hocam. Ayrıca pasifinden dolayı youmu yerine kara balta öneririm, hem ad hem can olarak. Ayrıca ilk olarak üçlünün ağırkan itemini çıkıyorum. Sonra dev kemerini tamamlıyorum direk hemen erimemek için. Sonra üçlüyü tamamlayıp karşıda ap varsa mr kasıyorum.

• Gold 3 biri kill sayısına takılıyorsa Tr serverı cidden aşırı sıkıntılı bir yer.
  • Ofansif olarak black cleaver, blade of the ruined king veya trinity cikabilirsin. Ayakkabi karsiya gore degisir, defansif olarak randuin, banshee olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi bana göre en iyi 3 jungle arasına çok rahat girer. 3 level olduğunda direk baskına git middeki adamın mal değilse kill kaçınılmaz olur. Zaten full tank çıksan bile adc yi 1 komboda yere yığarsın. Skilleri bi harika. Vi en iyi jungle'dır diyebilirim.

• youmu ile warmog tercih etme. yerine bc ve spirit visage olabilir
  • benimde vi ile 93 ranked maçım var kardeşim sana tavsiyem ilk e fulle sonra w en son q fulle çünkü q yu fulleyip gang attığında ıskalarsan vi çöp olur ;)
  • Vi , Hecarim ,Nocturne'un ustası XJ9'du o da ban yedi :/
  • BC ve trinity dışında ofansif eşyaya gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.