Şimdi Ara

Vi, The Piltover Enforcer (Skiller ve Lore eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Splash art'ını da görseydik keşke.
  • Kullanımı kolay harika bi fighter geliyor bence. Çıktıktan sonra nerf yiyebilecek bir karakter
  • Riven+jax olacak tahminen.
  • Şu şampiyonların isimleri de giderek kısalıyor ama hadi hayırlısı
  • Vi yerine V olsaydı daha iyi olurdu ama V zaten vardı dimi.
  • Herkes bişeye benzetmiş, bende megamen diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

Splash art'ını da görseydik keşke.

çıkmadı daha

pbe de oynadım aşırı güçlü pasifi hayat kurtariyor late gamde 450-400 gibi kalkan sağlıyor tam bir armor canavarı off tank jungle gidilebilir . cc si pek yok ama itemlerle halledilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 7 Aralık 2012; 17:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Flyff oynayanlar bilirler ordaki billposter class'ına çok benzettim , hatta tamamiyle ordan özenilmiş gibi geldi q skilline benzer bi skill var.

Anaa Rihanna.

Ahaha ben de Flyff oynadığım için ilk bakışta aklıma o geldi. Knuckle olarak da Ancient'e benziyor hafiften.

• riot ne zamandır hep kadın karakter çıkarıyor neden acaba
  • pbe de oynadım oyunun basında tırt sonlara doğru akanzi
  • instabuy
  • w su çok op değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azrailin kız versiyonuna benzettim. kızı mı kardeşimi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

aoe yok sanırım.Skiller iyi ama target.Q yu kaçarken belki kullanılabilir ama biraz zor dolana kadar adam kaçabilir vs.Ama Q ve Ulti ile kata gibi channeling bozulur bakıcaz artık aoe olaydı iyiydi.

2 tane aeo var e ve q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 7 Aralık 2012; 21:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

quote:

aoe yok sanırım.Skiller iyi ama target.Q yu kaçarken belki kullanılabilir ama biraz zor dolana kadar adam kaçabilir vs.Ama Q ve Ulti ile kata gibi channeling bozulur bakıcaz artık aoe olaydı iyiydi.

2 tane aeo var e ve q

güzelmiş bundle alıcam zaten eğlenceliye benziyor özellikle q hırs yapıp patlatırım
  • Vayyy skillere bak, görsel olarak çok zengin buldum. Instabuy listesine girmeye hak kazandı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xako

quote:

2 tane aeo var e ve q

güzelmiş bundle alıcam zaten eğlenceliye benziyor özellikle q hırs yapıp patlatırım

aşırı zevkli ve en kalın duvardan q sayesinde geçebiliyor kombosuda iyi armor kırdığı için değişebilir ben ulti ile atlayip arkasına geçiyorum sonra q ile zıplatıyorum bam güm bam güm allah ne verdiyse D:

• Deneyen arkadaşlara soruyorum, Q ile duvarlardan geçiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı an alacağım bir champ. Çok etkileyici olması değil alacak olma sebebim. Sebebim şu ki hem yeni gelen champlere zaafım var, hem de solo top oyuncusuyum, ve cidden yeni bir solo top champ bekliyordum iyi oldu. Ayrıca karakter bende Riven ve Jayce'i karıştırıp Ezraelin bedenine sokmuşlar gibi bi izlenim uyandırdı...

Not: Tipi cidden rezil, skini de sevmedim, adam gibi bi custom skin bulana kadar oynanmaz :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.