Şimdi Ara

Via Ses Kartında 2 Hoparlörden ses almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar via hd ses kartım var. anakartın üzerinde olan onboard bir ses kartı. 2+1 Logitech hoparlörüm bağlı bu ses kartına. Ses açıp kapatma Butonun üzerinde kulaklık çıkışı var, bu kulaklık çıkışına farklı bir hoparlör bağlıyorum. O hoparlörümden ses alıyorum bu şekilde ama, içerideki 2+1 hoparlörden ses alamıyorum. Bunu söktüğümde alabiliyorum. Ayarlara baktım ama bulamadım böyle bir ayar. Ses kartı: Via vt1708B , 2 hoparlörden nasıl ses alabilirim ?

• quote:

2+1 Logitech hoparlörüm bağlı bu ses kartına. Ses açıp kapatma Butonun üzerinde kulaklık çıkışı var, bu kulaklık çıkışına farklı bir hoparlör bağlıyorum. O hoparlörümden ses alıyorum bu şekilde ama, içerideki 2+1 hoparlörden ses alamıyorum.

Ses kartının değil ses sisteminin özelliğidir.

Bu özellik mekanik olup ayarla falan düzeltemezsin.
    (3.5 dişi jackin mekanik olarak içersindeki swiç ile 3.5 kulaklık jaki girdiğinde normal hoparlör bağlantısını kesmesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keleminabi

quote:

2+1 Logitech hoparlörüm bağlı bu ses kartına. Ses açıp kapatma Butonun üzerinde kulaklık çıkışı var, bu kulaklık çıkışına farklı bir hoparlör bağlıyorum. O hoparlörümden ses alıyorum bu şekilde ama, içerideki 2+1 hoparlörden ses alamıyorum.

Ses kartının değil ses sisteminin özelliğidir.

Bu özellik mekanik olup ayarla falan düzeltemezsin.
    (3.5 dişi jackin mekanik olarak içersindeki swiç ile 3.5 kulaklık jaki girdiğinde normal hoparlör bağlantısını kesmesi)

Çok güzel açıklamış arkadaş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.