SELAM ARKADAŞLAR BANA ACİLEN VİA Vt8237R pLUS model anakartın onbort ekran kartı driverleri lazım yardımcı olursanız cok sevinirim... Not: Ne günlere kaldık kardeşim Not2:Ana Kart yandı idarelik bu
Sanırım Vt8237R Plus anakart markası değil de güney köprüsü modeli olmalı, ki güney köprüsü de aşağıdaki özelliklere sahip;
quote:
• VIA VT8237R plus Chipset - Integrated Hardware Sound Blaster/Direct Sound AC'97 audio. - Dual channel Ultra DMA 66/100/133 master mode EIDE controller. - Integrated USB 2.0 controller. - ACPI & PC2001 compliant enhanced power management
O yüzden sizin ya kuzey köprüsü ya da anakartınızın marka ve modelini söylemeniz, yardımcı olacakların işini kolaylaştıracaktır.
Anakartın marka ve modelini buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırız verdiğin bilgiler ile doğru bir tespit yapamayız.
CPU-Z veya Everest proğramıyla sistemin hakkındaki bütün bilgileri ögrenebilirsin.
ilgilendiğiniz icin sağolun dostum ben buldum biraz önce...
konu açılalı yaklaşk bir yıl olmuş ama kardeşim için şu an acil lazım ,, game zero buldum demişsin ekran kartın driverini ,, link verebilir misin aynı anakart ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme