Şimdi Ara

Vibe - Pioneer - Anfi?? Ses Kalitesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese slm ve hayırlı ramazanlar, daha önce jbl olarak düşündüğüm sistemi bu sefer karma olarak yapmaya karar verdim, size sormak istedigim öncelikle bir sistemin karma oluşu ses kalitesi açısından bi prob yaratırmı, yani mesela tüm sistem aynı marka olması daha ahenkli bir sesin alınmasına sebep olurmu...

İkinci ve son olarak,

Vibe Audio SE-K60 16cm 1 adet comp takım ve Pioneer 307D4 woofer için önerebileceginiz en iyi anfi nedir??

Anfi bütçem max. - 250-YTL...

(JBL 75.4'ün ve bazı JBL modellerinin üretimden kalktıgını söylediler, onların yerini hangi modeller aldı bilmiyorum...)

• karma markalardan oluşan ses sistemi eğer cihazların değerleri uygun seçilirse bir problem çıkarmaz, ancak ben her zaman tek marka taraftarıyımdır

wooferda biraz daha kaliteye yönelirsen pişman olmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

karma markalardan oluşan ses sistemi eğer cihazların değerleri uygun seçilirse bir problem çıkarmaz, ancak ben her zaman tek marka taraftarıyımdır

Kötümüdür pioneer'ın bu modeli, hangileri olabilir kaliteli woofer?? Anfi olarakta "JBL GTO-1004 600 RMS" düşünüyorum, nasıldır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: serref

quote:

karma markalardan oluşan ses sistemi eğer cihazların değerleri uygun seçilirse bir problem çıkarmaz, ancak ben her zaman tek marka taraftarıyımdır

Kötümüdür pioneer'ın bu modeli, hangileri olabilir kaliteli woofer?? Anfi olarakta "JBL GTO-1004 600 RMS" düşünüyorum, nasıldır??

o amfiye hertz hx380 (700rms) iyi olur.
  • üstad iyi güzel woofer, hatta cok deli, de bende o bütçe yok... orta yollu bu sisteme uyabilecek başka bişey yokmudur... en en ennnn max 200-YTL kabiniyle birlikte... JBL GT5-12 30cm olmazmı yada 38cm...

Birde bugun arkadasla ekonomik bir sistem dusunduk ama bu işlerin henüz başında oldugumuzdan kalite olarak nasıl olur emin olamadık;

JBL GTO-6507C 16,5CM COMPONENT SİSTEM - 110ytl
    JBL GT4-12 KABİNLİ SUB - 130ytl
    XETEC V-200.4 4 Kanal Anfi - 150ytl

Toplamda 390-ytl tutan bir sistemin kalitesi nasıl olur, özellikle xetec 200.4 anfi nasıldır??
  • yokmu arkadaşlar bir fikri olan???
  • quote:

üstad iyi güzel woofer, hatta cok deli, de bende o bütçe yok... orta yollu bu sisteme uyabilecek başka bişey yokmudur... en en ennnn max 200-YTL kabiniyle birlikte... JBL GT5-12 30cm olmazmı yada 38cm...

Birde bugun arkadasla ekonomik bir sistem dusunduk ama bu işlerin henüz başında oldugumuzdan kalite olarak nasıl olur emin olamadık;

Toplamda 390-ytl tutan bir sistemin kalitesi nasıl olur, özellikle xetec 200.4 anfi nasıldır??

idare eder. ama amfiyi jbl gto 75.4 yaparsan çokk iyi olur.

• quote:

quote:

üstad iyi güzel woofer, hatta cok deli, de bende o bütçe yok... orta yollu bu sisteme uyabilecek başka bişey yokmudur... en en ennnn max 200-YTL kabiniyle birlikte... JBL GT5-12 30cm olmazmı yada 38cm...

idare eder. ama amfiyi jbl gto 75.4 yaparsan çokk iyi olur.

Teşekkür ederim, saol...

• Arkadaşlar bugun gittim JBL 75.4 anfi ile Vibe SE-K60 comp takımımı aldm, son olarak woofer kalmış durumda, kafam tam bulaşık teli oldu, iyi kötü birbirine girmiş durumda, lütfen bana acil bunlara uyum saglayacak max 200-ytl kabinli güzel bi woofer söyleyin cunku yrn gidip almam lzm... bnm aklımdakiler JBL GT5-12 yada Pioneer 307D4, ama hangisi, yada başka önerileriniz varsa bekliyorum... LüTFEN ACİLLL...
  • yokmu fikir arkadaşlar????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.