Bildirim
Viber, Windows Phone 8 ve Blackberry 10'a geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows phone 8 için Viber messenger olarak zaten var Voip desteği eklenerek güncellenecek
-
Tango ve whatsapp varken kim neden kullaniyor merak etmiyor degilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondaki gerekli gereksiz bütün izinleri vermeniz gerekiyor. Sadece konuşma için kullanılan bir program sizce neden bütün izinleri ister? Tabiki İsrail arkasındaysa ister..
-
Viber Media is a Cyprus based company with development centers in Belarus and Israel. The company was founded by American-Israeli entrepreneur Talmon Marco. (wikipedia)
-
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
İsrail şirketi olan Viber için kullanmak ne kadar mantıklı orası ayrı bir durum
Neden ki uygulamadan gayet memnunuz? -
Zaten vardı sadece arama özelliği gelecti ama whatsapp varken isaile iş düşmez. Bu arada Nokia pulse diğer platformlar için yayınlanırsa mükemmel olur.Bence biberden kat kat iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Viber benim Symbian'dan Android'e geçme nedenimdir. Görüntüsüz yani sadece sesli görüşme konusunda Tango'dan daha stabildir.
Umarım merakını giderebilmişimdir.
Bu arada akıllı telefon kullanıp üstüne, bilgilerim toplanıyor, neden bu kadar izin isteniyor diyerek güvenlikten dem vuranlar çok komiksiniz.
Akıllı telefon sistemleri tamamen bu şikayetlerinize konu olan şeyler yüzünden var.
Ya kullanamayacaksınız ya da şikayet etmeyeceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
quote:
Viber benim Symbian'dan Android'e geçme nedenimdir. Görüntüsüz yani sadece sesli görüşme konusunda Tango'dan daha stabildir.
Bi test ediyim o zaman
-
bu viber olmasa ocağımda şu an düzinelerce incir ağacı vardı heralde. israil falan tanımam beleş konuşturuyor mu ona bakarım. ses kalitesi ilk kullandığıma göre biraz kötüleşti arada bir sesde titremeler oluyor ancak yine de iyi. denemeyen varsa denesin normal gsm üzerinden yaptıgınız konuşmaların ne kadar kalitesiz oldugunu anlarsınız.
-
Bedava ya konuşuyorsun rahat rahat ne israili. isralil senin telefonda ne konuştuğuna bakıyo sanki. -
quote:
quote:
quote:
Bi test ediyim o zaman
Bence de dene.
Özellikle iki tarafın internet bağlantısı iyiyse yukarıdaki mesajda Hypnotica'nın da dediği gibi GSM konuşmalarının ne kadar kalitesiz olduğunu fark edeceksin.
Ben dışarıda birkaç kez Vodafone 2G bağlantısıyla Viber üzerinden konuşmak zorunda kalmıştım. Herhangi bir kesinti ve kalite kaybı olmamıştı.
Android telefon kullanıyorum. Ancak Android'ten Android'e pek denemedim. En çok Android'ten iPhone'a konuşmuşluğum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 9 Mart 2013; 17:48:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica
bu viber olmasa ocağımda şu an düzinelerce incir ağacı vardı heralde. israil falan tanımam beleş konuşturuyor mu ona bakarım. ses kalitesi ilk kullandığıma göre biraz kötüleşti arada bir sesde titremeler oluyor ancak yine de iyi. denemeyen varsa denesin normal gsm üzerinden yaptıgınız konuşmaların ne kadar kalitesiz oldugunu anlarsınız.
Aynen hocam.
Ayrıca İsrail firması diye Viber'ı kullanmayacaksak aynı mantıkla bütün telefonları ve hatta bilgisayarları kullanmayı bırakmamız gerekiyor.
Vaktiyle aynı geyik ICQ için de dönmüştü. Aradan yaklaşık 15 yıl geçti ben ICQ'nun dünyayı ele geçirmesini bekliyorum.
Sahi bi' ICQ vardı, o n'oldu?
-
Viber, Symbian ve S40'a verdiği HD görüşme sözünü hâlâ yerine getiremedi. -
quote:
Herhalde dalga geciyorsun. Bunu kullandıktan sonra gsm üstünden konuşmanın ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Yurt dışı konuşma fiyatları dudak uçuklatmasa bu programları kim kullanir, ha birde 1500 - 2000 tlye telefon alıp bedava konuşmayı birşey sananlar var
quote:
Orijinalden alıntı: artcraft35
quote:
Herhalde dalga geciyorsun. Bunu kullandıktan sonra gsm üstünden konuşmanın ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Yurt dışı konuşma fiyatları dudak uçuklatmasa bu programları kim kullanir, ha birde 1500 - 2000 tlye telefon alıp bedava konuşmayı birşey sananlar var
Telefon faturası-Telefon fiyatı orantısında kârda olduğumuzdan evet bedava konuşmayı bir şey sanıyoruz.
Telefona 1.500-2.000 TL vermemiz telefon faturasına da aynı parayı saçacağımız anlamına gelmiyor.
Ayrıca yurt dışı görüşme dünyanın hemen her yerinde pahalı ve öyle de kalacak gibi görünüyor.
Ucuz görüşmelerin de kalitesini Viber'la kıyaslamayın. Gülme krizine girebiliriz.
Böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar da bambaşka oluyor.
-
Ben aylardır bu programı bekliyorum sırf bu program yok diye lumia yerine iphone alacaktım... Skypeda kalite falan çok iyi ama net paketini resmen sömürüyor bakalım viberde durum ne olacak...
quote:
Telefon faturası-Telefon fiyatı orantısında kârda olduğumuzdan evet bedava konuşmayı bir şey sanıyoruz. Telefona 1.500-2.000 TL vermemiz telefon faturasına da aynı parayı saçacağımız anlamına gelmiyor. Ayrıca yurt dışı görüşme dünyanın hemen her yerinde pahalı ve öyle de kalacak gibi görünüyor. Ucuz görüşmelerin de kalitesini Viberla kıyaslamayın. Gülme krizine girebiliriz. Böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar da bambaşka oluyor.quote:
Herhalde dalga geciyorsun. Bunu kullandıktan sonra gsm üstünden konuşmanın ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Yurt dışı konuşma fiyatları dudak uçuklatmasa bu programları kim kullanir, ha birde 1500 - 2000 tlye telefon alıp bedava konuşmayı birşey sananlar varquote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica bu viber olmasa ocağımda şu an düzinelerce incir ağacı vardı heralde. israil falan tanımam beleş konuşturuyor mu ona bakarım. ses kalitesi ilk kullandığıma göre biraz kötüleşti arada bir sesde titremeler oluyor ancak yine de iyi. denemeyen varsa denesin normal gsm üzerinden yaptıgınız konuşmaların ne kadar kalitesiz oldugunu anlarsınız.
Evet çok haklısınız. şuanda imlada hatam varsa kusura bakmayın gülme krizine girdiğimdendir. o ucuz dediğiniz sistem 22 khz yayın yaptığı için size kalitesiz geliyor olabilir ve bunun arkasında nasıl bir sistemin işlediğinden bihaber olduğunuz ortada. ancak bunların sebeplerini şimdi size anlatarak zamanımı boşa harcamaya da hiç niyetim yok. şuanda bu programı burada savunanlar elbette olacaktır. nitekim evinde fibernet dışarıda 3g üzzerinden yüksek hızlı bağlantıya sahip olan kişiler de var. ekmek elden su gölden bedava konuşmak varken uyduruk bir ses iletişimine para ödemek saçma geliyor doğal olarak. viberden karşı tarafa iletilen sesin hızı murat 131 den daha yavaş. senin internetindendir diyen çıkacaktır benimki iyiyse karşıdaki kötü diyelim o iyi benimki kötü, ikimizinki de iyi olcak da kullanıcaz. ya mobilden hareket halindeyken konuşuyorsam telefon heryerde aynı mı çekiyor? Sonuç olarak hala iddia ediyorum ki bu programların bu şekilde yaygınlaşmasının sebebi yurt dışı konuşmaları içindir. Aksi durumda yukarıdaki arkadaşın birisinin de belirttiği gibi whats app var
-
quote:
quote:
Telefon faturası-Telefon fiyatı orantısında kârda olduğumuzdan evet bedava konuşmayı bir şey sanıyoruz. Telefona 1.500-2.000 TL vermemiz telefon faturasına da aynı parayı saçacağımız anlamına gelmiyor. Ayrıca yurt dışı görüşme dünyanın hemen her yerinde pahalı ve öyle de kalacak gibi görünüyor. Ucuz görüşmelerin de kalitesini Viberla kıyaslamayın. Gülme krizine girebiliriz. Böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar da bambaşka oluyor.quote:
Herhalde dalga geciyorsun. Bunu kullandıktan sonra gsm üstünden konuşmanın ne kadar kaliteli olduğunu anladım. Yurt dışı konuşma fiyatları dudak uçuklatmasa bu programları kim kullanir, ha birde 1500 - 2000 tlye telefon alıp bedava konuşmayı birşey sananlar varquote:
Orijinalden alıntı: Hypnotica bu viber olmasa ocağımda şu an düzinelerce incir ağacı vardı heralde. israil falan tanımam beleş konuşturuyor mu ona bakarım. ses kalitesi ilk kullandığıma göre biraz kötüleşti arada bir sesde titremeler oluyor ancak yine de iyi. denemeyen varsa denesin normal gsm üzerinden yaptıgınız konuşmaların ne kadar kalitesiz oldugunu anlarsınız.
Evet çok haklısınız. şuanda imlada hatam varsa kusura bakmayın gülme krizine girdiğimdendir. o ucuz dediğiniz sistem 22 khz yayın yaptığı için size kalitesiz geliyor olabilir ve bunun arkasında nasıl bir sistemin işlediğinden bihaber olduğunuz ortada. ancak bunların sebeplerini şimdi size anlatarak zamanımı boşa harcamaya da hiç niyetim yok. şuanda bu programı burada savunanlar elbette olacaktır. nitekim evinde fibernet dışarıda 3g üzzerinden yüksek hızlı bağlantıya sahip olan kişiler de var. ekmek elden su gölden bedava konuşmak varken uyduruk bir ses iletişimine para ödemek saçma geliyor doğal olarak. viberden karşı tarafa iletilen sesin hızı murat 131 den daha yavaş. senin internetindendir diyen çıkacaktır benimki iyiyse karşıdaki kötü diyelim o iyi benimki kötü, ikimizinki de iyi olcak da kullanıcaz. ya mobilden hareket halindeyken konuşuyorsam telefon heryerde aynı mı çekiyor? Sonuç olarak hala iddia ediyorum ki bu programların bu şekilde yaygınlaşmasının sebebi yurt dışı konuşmaları içindir. Aksi durumda yukarıdaki arkadaşın birisinin de belirttiği gibi whats app var
Yukarıda Vodafone'un 2G hızıyla birkaç kez kesintisiz konuştuğumu belirtmiştim.
Benim Wi-Fi destekli konuşmalarım da çok nadiren kesilmeler olmuştur.
Bunun yanı sıra konuştuğum kişinin sesi gayet net ve hatta yanımdaymış gibi geliyor ve siz buna kalitesiz görüşme diyorsanız GSM şirketleri de aynen böyle kalitesiz görüştürsünler derim.
Ayrıca WhatsApp'ın yaptığı işi Viber da yapmakta ve sanırım benim WhatsApp kullanmaya başlamam Viber'dan çok değil yaklaşık 2 ay sonrasına tekabül etmesine rağmen bir türlü alışamadım.
Tabii WhatsApp'ın iPad desteği olmaması da ayrı bir alışamama nedenimdir.
Zaten telefon rehberimde de Viber ve WhatsApp kullanıcı sayıları çok farklı değil:
Viber kullanan 44 kişi
WhatsApp kullanan 55 kişi
Tango kullanan: 29 kişi
Sizin düşündüğünüzün aksine Viber kullanan kişi sayısı oldukça fazla.
Benzer içerikler
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- twitter takipçi hilesi
- whatsapp gizleme
- telegram premium ücretsiz
- whatsapp aramaları sessize alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X