Şimdi Ara

vicdansızlar arabamı çizmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malesef bu tip onun bunun cocukları bizim mahallede de var ,1 ay önce megane 2 aldım bizim mahalledeki en lüx araba brodway olduğundan benim megan millete mercedes gibi geliyordu çok çekemeyen vardı ,2.günün sabahında şerefsizin birisi komple bi uçtan bi uca çizik atmış , arkayada resmen imza atmış ,ama işte gözle göremeyince kimseye birşey diyemiyorsun , arac komple perte çıksa okadar üzülmezsin ,sen fırçayla yıkamaya kıyamazsın çizilir diye şerefsizin biri gelir anahtarla çizer.. dünya işte...
  • Geçmiş olsun.Benim araçta sokakta duruyor,küçük çocuklar aracın sol tarafınndaki kapıları olduğu gibi helezonik şekilde çizmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 17 Kasım 2012; 0:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Geçmiş olsun.Benim araçta sokakta duruyor,küçük çocuklar aracın sol tarafınndaki kapıları olduğu gibi helezonik şekilde çizmişler.

yeminle mahallede bakıyorum cocuk top oynuyor benim arabanın yanında önce sağa sola bakıyorum ,baktım annesi yok şakayla karışık basıyom tokatı bikaçtanesi annesine şikayet etmiş en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 17 Kasım 2012; 0:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

çok kötü bir olay sıfır araba aldım ilk gece 10 cm çizdiler anahtarla ana avrat sövdüm fakir .pnelere

Çaliş al bu kadar basit.İnsanların emek verdiği şeyler kolayca darp edilmesi zarar görmesi hiç hoş değil

Kıskanmak için fakir de olması gerekmiyor.. Sırf kendi arabaları sizinkinden birkaç yaş eski diye sizin sıfır aracınızı çizmeye kalkan gençler olabiliyor bazen.. Karakter meselesi..

Bi de zaten mahalleye yeni gelen sıfır araçları çizmek adettendir.. İlgi odağısınızdır çünkü.. Herkes "bak falanca da bunu yeni almış" diye sizi konuşur.. Bu durum bazı kişileri rahatsız eder..

Oturduğum sokakta zengin bir kaç aile var sokakta anlayacağın e kasa mercedes jeep tarzı arabalar var yıllardır tek eski araba komşunun springi

Ama İnsan olamamış kişiler musallat hep , sürekli birinin arabasına birşeyler oluyor.Benden 1 ay öncede komşu sıfır araba aldı arkadan tamponu kırdılar ilk günün akşamı bile olmadan

• Bir keresinde de Klasik Mercedes'imin önündeki yıldızı çalmışlardı ne kadar üzülmüştüm :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

Bugün sabah otoparkta bıraktığım kaputun üstüne u harfi yapmışlar koskoca u harfi anahtar gibi birşeyle çizmişler herhalde biraz derince kaputu boyatmak gerekecek ondan sonrada kazalı araba muhabbeti of yaww sinirlerim zıpladı yaw akşamın bu saati elinize ne geçiyor arkadaş milletin arabasını çizmekten sinir küpü oldum of yaw Allah akıl fikir vicdan versin insanlara yaw deli oldum sinirden.

Siz bence önce fotoğraf çektirip sonra işlem yaptırınız. Tualetlerin duvarlarına sapıkça şeyler yazanlar da sanırım aynı kişilerdir.

• birkaç yıl öncede- sanırım çocuklardı- benim polomun kaputuna volkwagen amblemi çizmişlerdi.komple kaputun boyanması gerektiği için boyatmadım.öyle kaputta w amblemiyle dolaşıyorum.
  • Benimde 5-6 ay boyunca kazalı bir aracı sanayide toplattırdıkdan sorna , evin önüne çekmiştim hevesimi alamadan lastiğe bıçak sokmuşlardi. Çok sinirlenmiştim 3 gün sık sık aracı kontrol ettim sonra sattım zaten.

Böyleleri hep olacaktır başımızada gelme ihtimali hep çok yüksektir. Nazar diyeceksin geçiceksin resim falan atın merak ettim nasıl olmuş acaba. Eğer bulunabiliyorsada kameradan direk polise ordan mahkemeye çıkarttırın değer kaybı davasından tutup her türlü davayı açın kazanın. en son davadan sonra arkadaşınıza söyleyin ağzını burnunu kırsın kimse o.

Benim aracımın lastiğine bıcak sokana bacağına bıçak sokucağıma yemin etmiştim , 3 gün boyunca en az 30 saat gizlice arabayı kolaçan ettim bıçağımda yanımdaydı. Bunlar adamı katil ederler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.