Şimdi Ara

vice city san andreos (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar sallamayın lutfen... Oyun amerikada cıksa bizimde elimizde olurdu amerikalılarla bizle aynı bilgisayarları kullanıyor sonucta. Oyun haziran yada temmuz aylarında anca cıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

quote:

Orjinalden alıntı: badsector

plastion 2 de oynadım
    bence hazirana kalmaz çıkarırlar
    dlyer oyunların yenı versiyonlarını bekliyorlardır
    nede olsa rekabet

ps2 da nasil bir oyun anlatsana benim hic bir fikrim yok

Sana kısa kısa yazayım. Çünkü uzunca yazsam 2 vey 3. sayfaya kadar uzar. Oyunda; yüzüyorsun, her hava, kara, deniz arascını kullanıyorsun, yiyorsun, içiyorsun, jimnastik yapıp vücut geliştiyorsun, arabana modifiye yaptırıyorsun, nos taktırıyorsun, berbere gidip saç, sakal tıraşı oluyorsun, elbiseler alıyorsun kendine, çeşitli aktivite yapabilceğin yerler var (dans edebileceğin diskolar, atari oynayabilceğin salonlar, vs.), haritası vice city den 4-5 kart daha büyük. Bir ucundan bir ucuna arabayla bile gitsen dakikalarca yolculuk sürüyor. Issız yerlerden, köylerden kasabalardan geçiyorsun. Geniş ve uzun otoban var. Büyük bir dağ ve birçok irili ufaklı tepeler var. Buralar yerleşim birimide olabiliyor ve inanılmaz dik yokuşlardan arabayla çıkmak için gaza sonuna kadar asılyorsun :) oyunu %100 bitirmek, ben herşeyi yaptım demek için en az 1 yıl oynamak gerekli (bu oyunu nasıl yapmışlar hala inanamıyorum). Çok çeşitli ve eğlenceli görevler var (eskisinden dahada eğlenceli), sokaktaki insanlar çok daha gerçekci. Şehir gerçekten yaşıyor. Kazalar, araba fizik yapısı, vs. çok daha gerçekci. Özellikle şehirler arası trenle son sürat gidip vadiden uçmak çok zevkli bu arada benim gibi treni durdurmak için kek gibi önüne geçersen komşu şehire kadar uçarak gidersin bunlar bir anlık aklıma gelenler ve oyunu daha 2-3 gündür oynuyorum. Kardeşimize ps2 aldık adamla papaz olduk bu oyunlar yüzünden

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

quote:

quote:

plastion 2 de oynadım
    nede olsa rekabet

Sana kısa kısa yazayım. Çünkü uzunca yazsam 2 vey 3. sayfaya kadar uzar. Oyunda; yüzüyorsun, her hava, kara, deniz arascını kullanıyorsun, yiyorsun, içiyorsun, jimnastik yapıp vücut geliştiyorsun, arabana modifiye yaptırıyorsun, nos taktırıyorsun, berbere gidip saç, sakal tıraşı oluyorsun, elbiseler alıyorsun kendine, çeşitli aktivite yapabilceğin yerler var (dans edebileceğin diskolar, atari oynayabilceğin salonlar, vs.), haritası vice city den 4-5 kart daha büyük. Bir ucundan bir ucuna arabayla bile gitsen dakikalarca yolculuk sürüyor. Issız yerlerden, köylerden kasabalardan geçiyorsun. Geniş ve uzun otoban var. Büyük bir dağ ve birçok irili ufaklı tepeler var. Buralar yerleşim birimide olabiliyor ve inanılmaz dik yokuşlardan arabayla çıkmak için gaza sonuna kadar asılyorsun :) oyunu %100 bitirmek, ben herşeyi yaptım demek için en az 1 yıl oynamak gerekli (bu oyunu nasıl yapmışlar hala inanamıyorum). Çok çeşitli ve eğlenceli görevler var (eskisinden dahada eğlenceli), sokaktaki insanlar çok daha gerçekci. Şehir gerçekten yaşıyor. Kazalar, araba fizik yapısı, vs. çok daha gerçekci. Özellikle şehirler arası trenle son sürat gidip vadiden uçmak çok zevkli bu arada benim gibi treni durdurmak için kek gibi önüne geçersen komşu şehire kadar uçarak gidersin bunlar bir anlık aklıma gelenler ve oyunu daha 2-3 gündür oynuyorum. Kardeşimize ps2 aldık adamla papaz olduk bu oyunlar yüzünden

At yarışı bile oynanıyor,yemek yemezsen ölüyon.En güzeli vice city de motor la 360 derece dönerken yarısında düşüyodun bunda 450 derece döndük arkadaşla oyun çok iyi.Bisiklete biniyon vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 19 Nisan 2005, 21:19:20 >

• San andreos değil San Andreas

Avrupa'da resmi çıkış tarihi San Andreas (PC) için 10 Haziran 2005. Üstelik benim finaller de 10 Haziran'da bitiyor. Ahh ah dayanın beyler şunun şurasında 1.5 ay kaldı.

Kaynak:

"December 16, 2004

Rockstar Games is pleased to announce that Grand Theft Auto: San Andreas is making its way to the Xbox� and PC this June. Both versions will be in stores in North America on June 7th, 2005 and in Europe on June 10th, 2005.

Check back soon for more info and media."

http://www.rockstargames.com/sanandreas/

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

quote:

quote:

plastion 2 de oynadım
    nede olsa rekabet

otobana bittim midtown madness gibi salaklıklar yok adamlar 80-90la gidiyorlar arabayı otobana bıraktın mı anında 6-7 zincirleme kaza oluyor. bence harita nerden baksan 15-20 katı var vicecity'nin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.