Şimdi Ara

Vice City Ve San Andreas Mouse Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
117.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GTA 4'e geç ne Vice City'si? Nostalji için istiyorsan o'na özel paketler var.
  • Gta simgesine sağ tık özellikler diyip uyumluluk sekmesi'ni seçiyoruz . Görsel temaları devre dışı bırak yazısının yanındaki kutucuğu tik yapıyoruz uygula tamam diyip çıkıyoruz sorun çözülmüştür
  • Bende laptopun touch padınden oynayamıyorum denılen herşeyi denedim
  • oyuna girin sonra 'ctrl+alt+delete yapın sonra görev yöneticisine tıklayın gta vice city simgesinin üzerine gidin ve sağa tıklayın ayrıntılara git diyin sonra vice city simgesinin üstüne tekrar sağa tıklayın ve sonra benzeşmeyi ayarla diyin sonra sadece 1'in veya 2'nin üzerine işaret koyun sonra kapatın oyuna dönün sorun çözülecektir
  • gta vc özelliklere girin uyumluluk tan windows 98 me yi seçin oluyo
  • esc bas geri gir dene olmadıysa bidaha dene en kötü 3. seferde düzeliyor

bu arada unutmadan HORT
  • ESC yap düzelmezse gel :D
    HOOOOORRTTTT
  • 10 yıllık konuyu hortlatıyorum ama maalesef buradakilerin hiç biri çözüm değil. Bende de bu sorun olduğu için epey araştırdım ve sorunun çözümü buldum. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum bu konuya cevap verebilmek için kayıt oldum foruma.
    Dinput8.dll dosyasını indirerek oyunun kurulu olduğu klasöre atarsanız sorun çözülecektir. Aşağıdaki linkten dosyaya ulaşabilirsiniz.

• bende şu dinput8 dll dosyasını arıyodum 2 saattir teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Røot

10 yıllık konuyu hortlatıyorum ama maalesef buradakilerin hiç biri çözüm değil. Bende de bu sorun olduğu için epey araştırdım ve sorunun çözümü buldum. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum bu konuya cevap verebilmek için kayıt oldum foruma.
    Dinput8.dll dosyasını indirerek oyunun kurulu olduğu klasöre atarsanız sorun çözülecektir. Aşağıdaki linkten dosyaya ulaşabilirsiniz.
    http://www.mediafire.com/file/arssfahgalg8imp/DINPUT8.DLL/file

2021 den selamlar teşekkürler üstad :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.