Şimdi Ara

victor g451 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bugün elime gecen victor g451 laptopumu actigimda reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key diye hata veriyor ve exiting pxe rom diyor sorun donanimsal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• optimistaha kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinde işletim sistemi olmadığı için öyle diyor. Sizin kullanacağınız işletim sistemini bir dvd ye veya usb ye yazdırıp işletim sistemini kurmalısınız ( format atmak bu demek oluyor :-) ).

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam üzerinde işletim sistemi olmadığı için öyle diyor. Sizin kullanacağınız işletim sistemini bir dvd ye veya usb ye yazdırıp işletim sistemini kurmalısınız ( format atmak bu demek oluyor :-) ).

oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim zaten laptop ile beraber cd gondermisler boot islemindende cddvd kismini ilk sıraya alıyorum ancak dediğim gibi bu hata geliyor internetten biraz araştırınca hard diskle ilgili bir sıkıntı olabileceğinden bahsediliyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: optimistaha

quote:

oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim zaten laptop ile beraber cd gondermisler boot islemindende cddvd kismini ilk sıraya alıyorum ancak dediğim gibi bu hata geliyor internetten biraz araştırınca hard diskle ilgili bir sıkıntı olabileceğinden bahsediliyor :(

Sanırım driver dvd lerininden bahsediyorsunuz. Eğer win 8 i satın almadıysanız size windows 8 kurulum dvd'si göndermezler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimistaha

quote:

Sanırım driver dvd lerininden bahsediyorsunuz. Eğer win 8 i satın almadıysanız size windows 8 kurulum dvd'si göndermezler.

uzerinde windows 7 driver yazıyor ayrıca arkadaşımında win7 cd si vardi onunlada yukleyemedik umarım yarın bu sorunu çözebilirim çok hevesliydim yarım kaldı ilginiz icin tesekkur ederim sonucu yazacağım

• optimistaha kullanıcısına yanıt
    Yok işte onlar driver dvd si. Onlarla kurulum olmaz.

Eğer windows 7 kurmak istiyorsanız önce bios a girip uefi ayarını kapatmanız gerekiyor. Sonra arkadaşınızın windows7 kurulum dvd sini takın ve bilgisayar açılırken f7 ye sürekli basıp bırakın. Çıkan ekranda dvd yi seçip devam edin.

• quote:

Yok işte onlar driver dvd si. Onlarla kurulum olmaz.

Eğer windows 7 kurmak istiyorsanız önce bios a girip uefi ayarını kapatmanız gerekiyor. Sonra arkadaşınızın windows7 kurulum dvd sini takın ve bilgisayar açılırken f7 ye sürekli basıp bırakın. Çıkan ekranda dvd yi seçip devam edin.

yardiminiz için çok teşekkür ederim ben beceremeyince bilgisayarciya götürdüm o halletti sordugumda secure boot gibi bir ayari kapatarak yaptığını söyledi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.