Şimdi Ara

Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
8.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opsladio

hocam acil inceleme bekliyoruz panel kalitesi nasıl memnunmsunuz

Valla hocam bu aralar biraz yogunum ama detaylı şekilde incelemeye gayret edicem.

Panel kalitesi gayet iyi seviyede. Zaten suan da keske surası boyle olaydı dedigim bi durum yok. İncelemeyi yayimlamadan rahatlikla tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    driver cd leri kutunun içerisinden çıktı mı ? siparişinizden kaç gün sonra elinize ulaştı ? kasa açıldıgı zaman garanti dışı kalıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim bende g601 modelini almayı düşünüyorum.
  • quote:

driver cd leri kutunun içerisinden çıktı mı ? siparişinizden kaç gün sonra elinize ulaştı ? kasa açıldıgı zaman garanti dışı kalıyor mu ? cevaplarsanız sevinirim bende g601 modelini almayı düşünüyorum.

Evet kutu içerisinden 2 tane DVD çıkıyor. Tüm sürücüler DVD'de mevcut.

Bayram tatilinde sipariş vermiştim, ürünleri hazırlamaya perşembe günü başlayacaklarını belirtmişlerdi, Cuma elime ulaştı (Kocaelide yaşıyorum). Yani +1 gün içersinde ürün elime ulaştı.

Kasa açılınca garanti dışı olucağını zannetmiyoum, sonuçta ürüne upgrade yapabiliyoruz. Bu konuyu @Victor Gaming Machine soralım...
  • Kalınlığı merak eden arkadaşlara:
     Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 2 Ağustos 2014; 14:38:57 >
  • Hayırlı olsun hocam bende g501 olan modeli almayı düşünüyorum. Acaba o ürünün incelemesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

Hayırlı olsun hocam bende g501 olan modeli almayı düşünüyorum. Acaba o ürünün incelemesi var mı?

Hiçbi filrim yok hocam @@Victor Gaming Machine hocama danışsanız daha iyi.

Olmadı Google amca ya danışın bişeyler çıkar elbet
  • KRS-ONE kullanıcısına yanıt
    Ben de G501 i beğendim ama baya soru var, kasasi ne model, isiniyor mu gibi.

Resmi acamadim mobildeyim gidince bakicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa g601 ile aynı kasa değil mi ?
  • Değil kardeşim. G601 17" boyutunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

quote:

Evet kutu içerisinden 2 tane DVD çıkıyor. Tüm sürücüler DVD'de mevcut.

Bayram tatilinde sipariş vermiştim, ürünleri hazırlamaya perşembe günü başlayacaklarını belirtmişlerdi, Cuma elime ulaştı (Kocaelide yaşıyorum). Yani +1 gün içersinde ürün elime ulaştı.

Kasa açılınca garanti dışı olucağını zannetmiyoum, sonuçta ürüne upgrade yapabiliyoruz. Bu konuyu @Victor Gaming Machine soralım...

Açmazsanız hakkını vermemiş olursunuz diye düsünüyorum :) Konsept zaten alırken kendinize özel konfigüre edip, aldıktan sonra bileşenleri özelleştirebilmeniz yani bileşen değişikliği yapabilmeniz.
    Sadece dikkatli açın, zorlamadan tüm bileşenler sökülüp takılabiliyor olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Ben de G501 i beğendim ama baya soru var, kasasi ne model, isiniyor mu gibi.

Resmi acamadim mobildeyim gidince bakicam

Asagidaki linkteki incelemeyi referans alabilirsiniz kasada incelemede verilen değerler ve yapılan açıklamada görüldüğü gibi herhangi bir ısınma problemi yok.
    http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W650SJ-Schenker-M504-Barebones-Notebook.114329.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bu kasa g601 ile aynı kasa değil mi ?

Değil, kasa tamamen farklı. Gri piyano renkli hoş bir kasa G601 benim favorim :) Performansını da seviyorum bu kasanın.
    http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W670SJQ-Nexoc-M731-Barebones-Notebook.115290.0.html
  • sayın Victor Gaming Machine donanımhaber yetkilisi, benim gibi bir çok insanın aklına takılan soru ısınma problemi var mı yok mu? bir gaming notebookunda insanın aklına ilk gelecek soru da bu. eğer sattığınız ürünün gerçekten ısınmadığını iddia ediyorsanız bunu bir video ile kanıtlayabilir misiniz? yapmanız gereken çok basit , 1 saatlik kesintisiz bir video olacak, en yüksek ayarları açarak güncel bir oyun oynacaksınız ve en sonunda değerleri göstereceksiniz. eğer "ısınma yoktur" demek yerine böyle bir kanıtla gelebilirseniz ben ciddi anlamda sizin ürünlerinizi düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

sayın Victor Gaming Machine donanımhaber yetkilisi, benim gibi bir çok insanın aklına takılan soru ısınma problemi var mı yok mu? bir gaming notebookunda insanın aklına ilk gelecek soru da bu. eğer sattığınız ürünün gerçekten ısınmadığını iddia ediyorsanız bunu bir video ile kanıtlayabilir misiniz? yapmanız gereken çok basit , 1 saatlik kesintisiz bir video olacak, en yüksek ayarları açarak güncel bir oyun oynacaksınız ve en sonunda değerleri göstereceksiniz. eğer "ısınma yoktur" demek yerine böyle bir kanıtla gelebilirseniz ben ciddi anlamda sizin ürünlerinizi düşünürüm.

Merhaba, kesintisiz 1 saat video hazırlayıp nereye hangi boyutta yukleyecegiz noktasi bizi endiselendiriyor acikcasi ? ayrıca bizim hazırladığımız videoda aynı ayarlarda oynadığımızı veya videoda kesinti olmadığını nasıl ispat edecegiz ?

Çok basit bir mantik yuruterek sunu soyluyorum. Bu urunler tüm dünyada farklı markalar altında özelleştirillebilen oyun notebooku olarak satılıyor. Bu markalar Amerika, Almanya gibi teknoloji sever ve teknoloji ile gayet ilgili ülkeler yani sattıkları modeller hakkında bir problem olsa zaten duyulması çok çok muhtemel.

Sattığımız modellerin orjinal model isimlerini ve detaylı yapılmış incelemelerini de paylaşıyoruz ki bu kadar detaylı incelemenin Türkiye de yapılabilme şansı da yok, maaalesef incelemeler bu kadar detaylı olmuyor yani Türkiye de incelemeler yapılsa bile notebookcheck.net bu ürünlerin incelemeleri için hala iyi ve bagimsiz bir kaynak olacaktır.

Örnegin G501 incelemesini ve ısı detaylarını ele alalım.http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W650SJ-Schenker-M504-Barebones-Notebook.114329.0.html

Temperature
    The situation is much better in regard to the temperatures. After our 60-minute stress test with the tools FurMark and Prime, we just determined a maximum surface temperature of 39 °C (top) and 41 °C (bottom), respectively.

The components did not get really hot, either. Around 80 °C for the processor and 68 °C for the GPU are more than acceptable and show that the fan control is too aggressive. Only the temperature of the mSATA SSD is pretty high; according to the CPUID hardware monitor, the Solid State Drive can reach up to 64 °C in this extreme scenario.

Another area that could be improved is the palm rest. 29-34 °C during idle are not perfect for sensitive users, and the hands can warm up when you write longer texts. Overall, however, the temperatures are reasonable.

Isı
    Durum ısı açısından bakıldığında çok daha iyi. 60 dakika stress testinin ardından (FurMark ve Prime ile yapılmış) Maksimum yüzey sıcaklığı üstte 39C altta 41C.
    Bileşenlerde gerçekten ısınmamış durumda. İşlemci 80C ve GPU is 68C ile kabul edilebilir değerlerden çok daha iyi ve fan kontrolü çok agresif. Sadece mSATA SSD sıcaklığı çok yüksek, CPUID donanım izlemeye göre, SSD sıcaklığı bu extreme senaryo da 64C ye kadar yükselebiliyor.
    Bir başka geliştirilmesi gereken bölge avuçiçlerinizin dayandığı alanlar olabilir. Hassas kullanıcılar için 29-34C arası mükemmel değil, çok uzun yazılar esnasında eliniz ısınabilir ama genel olarak ısı kabul edilebilir seviyede.

Bu incelemede ilgili site 1 saat FurMark ve Prime altında ürünü çalıştırarak, extreme senaryo dediğimiz normal koşullarda pek yaşamayacağımız bir durum oluşturmuş. -Merak edenler için ben 1 saat FurMark altına hiçbir makinamı sokmam, sonrasında o GPU dan stabilite sorunları gelmesi çok muhtemeldir.- Buna rağmen yüzey sıcaklıkları 40C nin altında kalmış ki 49-50C ye kadar yüzey sıcaklıklarını kabul edebiliriz tam merkez fan noktalarında.

Dolayısı ile 1e1 aynı platformun uluslararası bağımsız, her belirttiği noktasına her incelemesinde katılmadığım alanında uzman bir sitesinin detaylı ürün incelemesinin gayet faydalı olduğunu hala düsünmekteyim.
    Bilginize sunarım.

Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi) Victor G701 (Aktif İnceleme Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Gaming Machine -- 3 Ağustos 2014; 10:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Değil, kasa tamamen farklı. Gri piyano renkli hoş bir kasa G601 benim favorim :) Performansını da seviyorum bu kasanın.
    http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W670SJQ-Nexoc-M731-Barebones-Notebook.115290.0.html

Valla gittim acer aldım 17ç3 inç. Sonra ısınıyordu gittim iade ettim. 2000 lira +-100 17.3 ekran yok mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Valla gittim acer aldım 17ç3 inç. Sonra ısınıyordu gittim iade ettim. 2000 lira +-100 17.3 ekran yok mu ?

Maalesef yok :(

• Bozuldu dimi :D
  • Takipteyim
  • ben de Takipteyim.Sistemimi seçip kurdum ben de ama önümüzdeki kampanyalarını iple çekiyorum. Güzel kampanyaları oldu bu zamana kadar gerçekten.
    İlgililer ve Günceller de... İstediğim şekilde konfigürasyon seçenekleri de sundular bana hatta özelleştirme sayfasına aykırı :)
    İlk kampanyalarına alıcam ben de kısmetse ^^ ( tabi monster da bi delilik yapmazsa :D )
  • Hazır firma yetkilisi burdayken sorayım. Öncelikle f/p olarak dizüstüleriniz çok uygun geldi. Mimarlık öğrencisiyim. Bana Revit,3dsmax,Autocad,Photoshop,Sketchup gibi programları rahat ve sorunsuz birşekilde çalıştırıp gereksiz zaman kayıplarını engelliyecek bir dizüstü bakıyorum. Şu anki dizüstüm beni yarı yolda bıraktı bırakıcak... Bu programlarda ki olayım kısacası bir mimari proje çıkarmak adına gereken işlemler bütünü diyebiliriz. (render,çizim vb...)

Donanımları aşağıdaki gibi ayarladım... Yalnız merak ettiklerim şudur bu marka kullandığı kasadan tutun diğer donanımlara kadar malzeme kalitesi ve işçilik bakımından beni yarı yolda bırakır mı? Isınma sorunu yaşarmıyım?
    Üründe teknik destek olarak kafamda soru işaretleri var? Arıza durumunda diğer tavsiye edilmeyen markalarda olduğu gibi sorun giderilme hızı ve ilgilenme konusunda sıkıntı yaşarmıyım? Ekran kartı durduk yere yandı diyelim teknik servisin kullanıcı hatasıdır diye itelemesi söz konusu olur mu? Yani yetersiz ilgi ve eksik tutumuyla karşılaşırmıyım? Klavye ışıklımıdır? Alımından sonra yada herangibi bir teknik arıza nedeniyle kargo ile yollanan ürünlerde kargodan kaynaklı oluşan darbe vb... durumlarında tutumunuz nedir? (Mesela kargoda ekran hasar aldı ben teknik servise yollarken)

G301 Model

15.6"1366x768 LED ekran, 4.nesil işlemci, 2GB GDDR3 GT 840M,2 disk (2.5"+mSATA)
    Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB Quad Core
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3 Toplam(Toplam 16 GB Ram)
    1000 GB 5400 RPM SATA 2.5" HDD
    mSATA yok
    2 GB GDDR3 nVIDIA GT840M Optimus, PhysX, CUDA Ekran Kartı
    15.6” 1366x768 16:9 LED
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    802.11 B/G/N Wi-Fi Kablosuz Ağ + Bluetooth 4.0
    Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
    BağımsızTuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
    Çıkarılabilir 6 hücreli Akıllı Lithium-Ion battery pack, 62.16WH
    Windows 8 Single Language TR Set

Fiyat 2100ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nktrm -- 4 Ağustos 2014; 1:27:47 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.