Şimdi Ara

victor g801 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır incelemekteyim , max 2800 bütçem var , monster mı , acer mı, lenova mı derken , victoru gördüm

ne dersiniz 17.3 " bakıyorum . i7 olması önemli . victor da piyasaya girmeye çalışıyor ama güvenip te alınır mı ? elimizde patlamasın .?? 7 sene acer kullandım çook memnun dum ama emekli oldu artık .

ACER VN7-791G media makt te 2999 , monsterı biliyorsunuz zaten ...

• muhendis187 M kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem monster al.
    17" değil 15.6 " alırsan taşımada kolaylık sağlar ve ağırlık olarakta daha hafif.
    Bir Güzel 24" monitor alırsın evde oyunun keyfine varırsın.Dışarıda da rahar taşırsın otobüste felan kullanma imkanın daha rahat olur.

Tavsiyem bunu alman yada bu modelin gtx 960m olanı çıkacak yakında onu beklemen.

MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6"
  • victor g451 kullanan biri olarak güvenilirlik konusunda sıkıntısı olmadığını düşünüyorum.piyasaya girmeye çalışma aşamasını geçtiler bence artık gelişme aşamasındalar gibi.
  • dışarda dolaştırmıcam laptopu , dışarısı için netbook var zaten . aslında masaüstü istiyorum ama evdekileri ikna edemedik :) victor pek tavsiye edilmiyor galiba ,, monster ı birdaha düşünücem .
  • Az önce victorun telefon numaralarını aradım hem genel müdürlük , hem de teknik destek bölümünü ,
    ama çalıyor açan yok , çalıyor çalıyor açmıyorlar ve numara düşüyor . ya almış olsaydım ve ulaşmaya çalışsaydım kafayı yerdim herhalde ...
  • pardon victorun kamu kurumu olduğunu unuttum galiba bugün idari izinliler herhalde !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx860mli cihaz düşünüyorsan bence acer vn7 daha cazip geliyor. Tasarım vs. artı. Keşke freedos olarak satışa çıksaydı
    Ama soğutma sıkıntısı falan oluyor mudur bilemiyorum. Konusunu iyice didiklemek lazım. Evde duracağı için tasarım vs pekte önemli değildir aslında bu yüzden g801 düşünülebilir ama dolar kurunun düşmesini beklersen (ne zamana düşer belli değil tabi :D) daha iyi bir konfigürasyonla alabilirsin.

Ama bence dışarıda çok fazla kullanmayacaksan aileni masaüstü almaya ikna et. 3000 lira verip evde oturacak bir laptop yazık olur.
  • Cevap için teşekkürler , dolar kuru düşecek gibi durmuyor hatta daha fazla çıkmadan almak lazım :)
    Acer vn7 yi de çok araştırdım ama 2. disk desteği yok ve hd si 5400 rpm , hep bir eksik var yani...
    onun için victoru araştırıyorum ama kullanan pek yok galiba çünkü burda bile kimseden net bilgi alamıyorum ?
  • victor telefonlara cevap vermedi diye kızıp monster a yöneldiğini varsayarak yazıyorum.

victor g801 ve monster abra a7 v1.1 aynı üreticiden(clevo) çıkmış aynı kasalı(w370ss modeli) ürünlerdir.

yanlışım varsa düzeltin. bildiğim kadarıyla tek farkları ramleri. monster mushkin, victor corsair marka kullanıyordu en son.

monster şu anda bu modeli satmıyor.
    17.3 inch olarak msı ge70 kasalı abra a7 v3.1 modeli var. donanım özellikleri (işlemci-ekran kartı-hdd-ram) aynı fakat iki model arasında ram, hdd, msata ssd soketi adet sayısı, ısınma değerleri, ses kalitesi, kasa kalınlığı gibi şeyler farklı

Fokus bilgisayar herhalde 8 yılır falan monster notebook işini yürütüyor.
    İnselberg Bilişim Teknolojileri kendi sitelerinde söylediklerine göre 20 yıldır bilişim sektöründeler. (pro2000 masaüstü, probook laptop ve tabletler) victor ismiyle yüksek performanslı laptop işine girdiler 1-2 senedir.
    monster isminin daha çok duyulması bu sebeptendir.
    Monster ın showroom una, victor un servisine gittim 2 şer kere ürün incelemek için. ikisi de profesyonel firmalar ve kaliteli servisleri var. müşteri memnuniyetini yüksek tutuyorlar gayet de ilgililer.. biri diğerinden daha iyi diyenlere sebebini sormak istiyorum. neye dayanarak daha iyi veya kötü diyorlar..

bir arkadaşıma victor w700(clevo w350skq) diğer arkadaşıma monster abra a7 v1.1(17.3 ekranlı aynı model kasalı clevo w370ss) aldırdım ikisi de çok memnunlar ürünlerden de firmalardan da.

• teşekkürler böyle yorumlar bekliyorum , sonuçta 2900 civarı para vericez insan araştırmadan edemiyor ...
  • bu arada resmi tatil olarak sayılan cumartesi günü yarım mesai yaptıklarına göre bugün de yarım mesai olma ihtimali yüksek.

http://www.victor.com.tr/destek/iletisim.aspx
  • g801 de klavye ışıklandırması var mı ?
  • Kardeş ben aldım gayet iyi . Elektronik mühendisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis187

g801 de klavye ışıklandırması var mı ?

Maalesef yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

victor telefonlara cevap vermedi diye kızıp monster a yöneldiğini varsayarak yazıyorum.

victor g801 ve monster abra a7 v1.1 aynı üreticiden(clevo) çıkmış aynı kasalı(w370ss modeli) ürünlerdir.

yanlışım varsa düzeltin. bildiğim kadarıyla tek farkları ramleri. monster mushkin, victor corsair marka kullanıyordu en son.

monster şu anda bu modeli satmıyor.
    17.3 inch olarak msı ge70 kasalı abra a7 v3.1 modeli var. donanım özellikleri (işlemci-ekran kartı-hdd-ram) aynı fakat iki model arasında ram, hdd, msata ssd soketi adet sayısı, ısınma değerleri, ses kalitesi, kasa kalınlığı gibi şeyler farklı

Fokus bilgisayar herhalde 8 yılır falan monster notebook işini yürütüyor.
    İnselberg Bilişim Teknolojileri kendi sitelerinde söylediklerine göre 20 yıldır bilişim sektöründeler. (pro2000 masaüstü, probook laptop ve tabletler) victor ismiyle yüksek performanslı laptop işine girdiler 1-2 senedir.
    monster isminin daha çok duyulması bu sebeptendir.
    Monster ın showroom una, victor un servisine gittim 2 şer kere ürün incelemek için. ikisi de profesyonel firmalar ve kaliteli servisleri var. müşteri memnuniyetini yüksek tutuyorlar gayet de ilgililer.. biri diğerinden daha iyi diyenlere sebebini sormak istiyorum. neye dayanarak daha iyi veya kötü diyorlar..

bir arkadaşıma victor w700(clevo w350skq) diğer arkadaşıma monster abra a7 v1.1(17.3 ekranlı aynı model kasalı clevo w370ss) aldırdım ikisi de çok memnunlar ürünlerden de firmalardan da.

ben aralık ayının ortasında yüksek performanslı bir laptop almaya karar verdim. Bu karardan sonra hemen araştırmalara başladım ilk olarak aklımda amerikadan asus rog 751 yada msi gt72 modellerinden getirtmek vardı 980m ekran kartlı ve 120gb ssdli fiyatları 5500-6000tl arasıydı. Ama sonradan bu ihtimal ortadan kalktı ve türkiyeden bir tercih yapmam gerekti. MSİın 880mlik modellerine baktım fiyatları 6000 6750tl arasındaydı ve bana çok geldi sonra VİCTOR ve MONSTER markalarına yoğunlaştım. En son kararımı MONSTERın tulpar T5 v 1.4.2(8gb 980m ekran kartlı + 120gb ssdli) modelinde karar kıldım. MONSTERı tercih etmemdeki en büyük etmenlerden biri ürünü peşin fiyatına 9 taksitle n11.com üzerinden alabilmem oldu. N11.comda o dönem yeni yıl için 5000tl üzeri alışverişte 555tl indirim ve bonus card içinde 111tl bonus kampanyası vardı. VİCTORdan böyle bir hizmet alma şansım olmadığı için tercih etmedim. Şuan üründen ve MONSTER markasının müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım.

• Cevaplar için çook teşekkür ederim arkadaşlar . Bütün araştırmalar ve müşteri hizmetlerinin ilgisi sayesinde

monster da karar kıldım , ve aldım . Şimdi çok memnun ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.