Şimdi Ara

Victor Gamer g501 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: menagon61

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

quote:

quote:

GDDR5 yapamayız yapan üreticinin ısı derecesi alttan 57C okunabilir sicakliklarda. İçerden ne olduğunu lütfen siz düsünün ki bu sıcaklık 40C civarlarında G501 de ve GPU 68, CPU 80 gibi cok makul derecelerde calisiyor.
    Ram'in ve SSD lerin markası Crucial, HDD markası HGST Hitachi WD yani 1TB 32MB ön bellek.

17" sırt çantası var (facebook ta resmi görülebilir)

Niye cihazlariniz hakkinda bir inceleme yapmiyor hic bir calisan ?

Yani diyorsunuz ki uluslararası bağımsız sitelerde aynı platform için yapılan incelemeye inanmam ama sizin yapacağınız incelemeye inanırım ??

Uluslararasi bagimsiz siteler ingilizce yaptigi icin daha rahat ve anlasilabilir olmuyor .

Evet doğru, kısa zamanda Victor G501'i kendim bir incelemeye çalışacağım artık yardım edersiniz düzenlemeler noktasında :)

Sizin bu firmadaki konumunuzu çok merak ediyorum açıkcası

Birde siz bu ürünleri dışardan alıp Victor simgesini yapıştırıp satışa sunuyorsunuz değilmi ?

Neden merak ediyorsunuz ?

Victor markası bizim tescilli markamız. Biz tüm dünyadaki yerel özelleştirilebilir oyun bilgisayarı üreticileri gibi. Platformlarımızı ve bileşenlerimizi yurtdışından ithal edip, Türkiye de montaj yapıyoruz ve üzerine Victor markasını koyup, satışa sunuyoruz, evet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GDDR5 yapamayız yapan üreticinin ısı derecesi alttan 57C okunabilir sicakliklarda. İçerden ne olduğunu lütfen siz düsünün ki bu sıcaklık 40C civarlarında G501 de ve GPU 68, CPU 80 gibi cok makul derecelerde calisiyor.
    Ram'in ve SSD lerin markası Crucial, HDD markası HGST Hitachi WD yani 1TB 32MB ön bellek.

17" sırt çantası var (facebook ta resmi görülebilir)

Niye cihazlariniz hakkinda bir inceleme yapmiyor hic bir calisan ?

Yani diyorsunuz ki uluslararası bağımsız sitelerde aynı platform için yapılan incelemeye inanmam ama sizin yapacağınız incelemeye inanırım ??

Uluslararasi bagimsiz siteler ingilizce yaptigi icin daha rahat ve anlasilabilir olmuyor .

Evet doğru, kısa zamanda Victor G501'i kendim bir incelemeye çalışacağım artık yardım edersiniz düzenlemeler noktasında :)

Sizin bu firmadaki konumunuzu çok merak ediyorum açıkcası

Birde siz bu ürünleri dışardan alıp Victor simgesini yapıştırıp satışa sunuyorsunuz değilmi ?

Neden merak ediyorsunuz ?

Victor markası bizim tescilli markamız. Biz tüm dünyadaki yerel özelleştirilebilir oyun bilgisayarı üreticileri gibi. Platformlarımızı ve bileşenlerimizi yurtdışından ithal edip, Türkiye de montaj yapıyoruz ve üzerine Victor markasını koyup, satışa sunuyoruz, evet.

Hiçbir cihazınız Video incelemesi yok türkçe.Merak edip heves edenler yarı yolda kalıyor.Yani çokmu zor bi video inceleme anlamıyorum.Kimsenin kafasında soru işareti kalmaz.Marka hakkında kullanıcı yorumuna bile rastgelmedim.Tamam yeni markasınız doğru, fakat bizler yeterince bilgi sahibi olmadığımız sürece Casper ne ise Victor da odur.

• Satın almaya kalktığınızda, tek çekim bile alacak olsanız %5 civarında banka komisyonu ekleniyor. Taksitlerde bankaya göre %10 a kadar çıkıyor. 2500 lira gibi görünen fiyat aslında size 2800 e yakın bir miktara geliyor.
  • Arkadaşlar biz kadir ile 7537 almaya karar verdik.Hem taşınabilirlik, hem estetik hemde performans bakımından çok olumlu bir ürün.Kesinlikle tavsiyedir.En azından ne aldığımızı bilmiş oluruz.Herkeze kolay gelsin konu kapatılabilir.
  • quote:

Arkadaşlar biz kadir ile 7537 almaya karar verdik.Hem taşınabilirlik, hem estetik hemde performans bakımından çok olumlu bir ürün.Kesinlikle tavsiyedir.En azından ne aldığımızı bilmiş oluruz.Herkeze kolay gelsin konu kapatılabilir.

evet aynen öyle konu
  • valla marka önemli değilde. i5 1080p gtx850m li bir pc almak istiyorum 1800tl civarında bisey bakıyorum ben 1300tlye 840m var suan. taksit havale gibi kampanyalar n11 gibi yerlerde satış olsa süper olurdu puan vs verdiği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbox_ -- 3 Ağustos 2014; 23:56:42 >
  • yeni bir firma galiba,

biraz otursun alırız.
  • Yalnız şu vade farkı olayı çok saçma olmuş. Bilgisayarın fiyatı diyelim ki 1475 tl ama hiç bir kredi kartıyla tek çekim dahil bu fiyattan alamıyorsunuz ee havale ile ödeme de yok. Nasıl alınacak peki bu fiyata? Her ürünün fiyat kısmına üye yapıp baktırtmaktansa fiyat şu kartlarla şudur taksitle şudur diye bir kutucuk falan eklense çok daha güzel olur. Ayrıca eğer siz de bilindik kredi kartlarından varsa vade farkı 4.5'lara kadar çıkarken diğer kredi kartları bölümünde ise vade farkı 1.01 onu da anlayabilmiş değilim açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.