Şimdi Ara

Victor Gaming Laptop almayı düşünüyorum.Sizce nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun olursa sorunun üzerine giderim firmayı çok rahatsız ederim istanbulda da oturduğum için servis işiyle uğraşmam sorun olmaz ama ben sıkıntılı bir marka ve firma olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

servise gerçekten işi düşmüş biri olarak paylaşayım. ilk izlenimim çok çok iyi. anakart problemim olmuştu. çarşamba öğleden sonra verdim cumartesi sabah anakart değişimi yapılmış olarak teslim aldım. 5 kuruş para ödemedim. belki çok yaygın bazı markaların servisine versem 20 gün bekleyip yüksek voltaj gelmiş kapsam dışı olmuş yok dışında çizik var düşürünce öyle olmuş kıl olmuş tüy olmuş diyip hesap çıkaracaklardı.hatta farazi konuşmayayım yaşadığım olaylardan örnek vereyim. lenovo da beni garanti konusunda pek üzmedi ama 15 20 iş gününden aşağı da bakletmedi. ayrıca pcyi götürdüğünüzde girişteki bayanlar dışında muhattabınız yok.tamir ekibi ile servis kabul ekibi çok farklı dünyalarda.kargo ile gönderip de sorunlar yaşayan arkadaşım var. bilgisayarı gönderiyosun 1 hafta sonra ne oldu pcye diyince ne olduğundan haberleri yok. yasal zaman doluyo hala haberleri yok. teknik servisi bağlayın diyon yok. numarasını verin diyon vermiyorlar. teknik rapar bekliyoz diyolar. teknik raporu kaybediyolar falan.kendi imkanlarınla teknisyenlere ulaşıyon teknisyenler biz gönderdik bizden çıktı diyo servis kabuldekiler bize gelen bilgi yok diyo. böyle böyle 3 ay süren muhabbetler telefonda. allahtan geç te olsa para iadesini veriyorlar da çile bitiyo.. kısaca victorda servise korka korka gittim ama gayet mutlu ayrıldım. bazı markaların milyonlarca müşterisinden biri olacağıma kendini ıspat etme gayretinde doğru yolda ilerlediğini düşündüğüm bir markanın az sayıdaki müşterisinden biri olmak daha makul geldi bana. şimdilik kendimce haklı çıktım inşallah böyle devam eder.

Valla uzun zamandır bu yorumu bekliyordum. (Benimle aynı düşünen var mı diye). Valla mükemmelsin...

• o bir şey değil de konuyu açan arkadaştan ses seda yok gerçi konuyu açalı 6 gün olmuş ama yine de insan bakar.
  • Bence bilindik marka al uzak dur benden tav. Ben alacaktim sonra asus aldim nede olsa az para vermiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra konudan uzun süre ses çıkmayınca ister istemez geri plana atıyosunuz buna hastalıkta dahil.Neyse ki istediğim bilgiler bu yazlılarda fazlasıyla var.Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.