< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opsladio -- 5 Aralık 2015; 23:30:07 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opsladio -- 5 Aralık 2015; 23:30:07 > |
25 yıldır batmayan şirket bizim bilgisayar almamızı beklemiş resmen
|
Bu şirket şimdi resmi olarak iflas etti mi etmedi mi? Yoksa taşınıyorlar mı? Hiçbir açıklama yapmadan yüzlerce müşterisini ortada bırakıp gitmek insanlık değildir. Yazıklar olsun. Bu yaptıkları büyük bir ayıptır. Bu kadar insanı salak yerine koymaya hakları yok. Barış beye de yazıklar olsun. Satış öncesi herkesle tek tek ilgileniyorlarmış süsü verip şimdi tüm hesaplarını kapatarak çekip gitti. Neredeyse 1 ay oldu şirketten tek bir kişi bile çıkıp duyuru yapmadı. İnsan bi garantisi ve satış taksiti devam eden müşterilerine durumu haber eder. Ya bari "evet battık, garantileriniz yandı kusura bakmayın artık bozulursa parasıyla başkasına yaptırırsınız" desinler ona bile razıyım en azından durumu bilelim. Bu bile yok... Sorumsuzluktan öte bir şey bu yaptıkları. İş ahlakı sıfır bunlarda.
Burada ben dahil birçok arkadaşımızın bilgisayarında teknik sorun çıkarsa bunu vicdanlarına nasıl yedirecekler? Bizler garanti ve şirkete duyduğumuz güven neticesinde ürünlerin satın alınmada ikna olduk. Yoksa ben gider çok daha büyük şirketlerden de alabilirdim bilgisayarı ama ben bu insanlara güvendim de aldım. Bu insanlar satış öncesinde öyle bi rol oynadı ki hepimizin güvenlerini sömürdüler. Bu saatten sonra tek dileğim umarım hiçbirimizin bilgisayarında sorun çıkmaz ve böyle güven sömürüp müşterisini ortada bırakan şirketlerin batması. |
Monster kullanıcısıyım.
@Victor Gaming Machine firmasının müşterilerle ilgilenmesini,gerekirse her üyeye tek tek cevap vermesi gerçekten takdir ettiğim bir davranış. Henüz yeni duyduğum bir marka fakat müşteri memnuniyetiyle saygımı kazandılar. Bilgisayar arayan arkadaşlarıma bu markayı önereceğim. Ayrıca Monster'ın yap(a)madığını yapıp kırmızılı kutu tasarlamışlar,çok seksi duruyor Sattığı bilgisayar ise gerçekten f/p bilgisayarları. Gördüğüm kadarıyla da alanlar memnun. 6gb'lık 870m'i görünce "Türkiye'de de varmış lan" dedim birden,belki benim bilgisizliğim fakat olduğunu bilmiyordum. Benim cihaz da 870m fakat 3gb versiyon. Eleştirdiğim noktaları ile web sitenizi hiç kullanıcı dostu bulmuyorum,gereksiz karışık iç bayıltıcı bir yapısı var. Özelleştir seçeneklerinde parçalar ne olduğu belirsiz. Bir de sabit kur'a geçseniz süper olur. İyi satışlar,iyi forumlar! |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 11 Ağustos 2014; 22:41:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 11 Ağustos 2014; 22:40:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 11 Ağustos 2014; 22:50:59 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 12 Ağustos 2014; 0:58:37 > |
|
|